090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Energije barv v numerologiji

Katera števila nam bodo vladala v tem mesecu? Kakšen bo maj in kaj nam obeta? Mesečna vrednost maja je število 9!

Naša osebna števila so povezana z določenimi oblikami energije, zato lahko vsako število povežemo tudi z barvo. Barve, ki nas nagonsko privlačijo, so izraz naše osebnosti. Pri analizi posameznikovih podatkov (ime in priimek, rojstni datum, hišna številka ali naslov….) lahko vedno pogledamo tudi pomen barv v njegovem življenju. Barva števila življenjske poti je tista barva, ki nas bo vedno podpirala, dnevne vibracije pa uporabimo za pomoč, kadar smo negotovi ali želimo podpreti neko delovanje.

Kako na nas delujejo barve naših osebnih števil?

1 – Rdeča povečuje strast, pogum, nivo telesne energije in spodbuja nove začetke.
2 – Oranžna povečuje samospoštovanje, zaupanje, ustvarjalnost, vitalnost, toploto in čutnost.
3 – Rumena pomaga pri izražanju in krepi optimizem, veselje, inteligenco ter jasnost misli.
4 – Zelena in nežno rožnata umirjata čustva in podpirata harmonijo, ravnovesje ter nesebičnost.
5 – Modra miri duha in blaži telesne težave (vnetja). Pomaga pri umski pomiritvi in spodbuja upanje ter sprejemanje.
6 – Indigo prinaša harmonijo, sočutje, ljubezen, poduhovljenost in navdih.
7 – Vijolična pomaga razvijati notranja spoznanja, intuicijo in razmišljanje.
8 – Temno rožnata spodbuja odgovornost, presojo, rast v poslovanju, vnemo in ambicije.
9 – Zlata vpliva na sočutje, ljubezen, toleranco, modrost, razumevanje, moč in visoke ideale.
11 – Srebrna vpliva na vizije prihodnosti, idealizem, altruizem, ideale in ženskost.
22 – Rdeče-zlata podpira nadzor, finančno stabilnost, odprtost, ideje in ozaveščenost.
33 – Nebesno modra spodbuja odgovornost, razmerja, zaščito, sprostitev in prilagodljivost.

Kako uporabiti barve v svojem življenju?

Nošenje oblačil določene barve nam poveča vibracijsko energijo dneva. Če vas zebe v noge, obujte rdeče nogavice. Če se boste gibali cel dan med množico, si okoli vratu nadenite temno modro ruto. Barve lahko podporno uporabite pri modnih dodatkih ali posameznih detajlih, ko opremljate nov dom. Barvno podporo lahko uporabite tudi pri vseh dogodkih in dejavnostih, kot so poroke, prva zaposlitev, prodaja nepremičnine, razgovor s šefom….

Želite vedeti, katere barve skombinirati v letu 2020, da bodo v skladu z vašim rojstnim datumom? Potrebujete podporo za točno določen dan? Ste naveličani barv vašega stanovanja in bi radi potegnili v življenje drugačno energijo? Vas zanima, zakaj ne bi smeli nositi črne barve, čeprav nosite ves čas takšna oblačila? Imate depresijo in vas vleče v določene barve, ki jih v bistvu ne bi smeli nositi ali bivati v njih? Kaj vam sporočajo barve, ki vas nenadoma potegnejo vase? Zakaj ne smete nositi vseh barv pri določenih obolenjih? Česa se bojite?

Barve imajo pomen in nas podpirajo

Barve so vedno okrog nas in če vas določena barva vedno znova pritegne, ima zagotovo nek določen pomen, ki je skladen z vašim delovanjem. Če vam v osebnih izračunih vlada število 1, to ne pomeni, da se od glave do pet oblecite v rdečo. Barvo lahko uporabite pri spodnjem perilu ali čevljih ali bluzi.
Barvna energija nas podpira, naša osebna števila nam dajejo točen napotek, katere barve naj nosimo. Ko se v naše delovanje prikrade potreba po drugi barvi, je to čas razmisleka, v katerem osebnem letu sem in kaj je moja naloga. Igrajmo se z barvami in izkoristimo njihovo blagodejno delovanje na naše počutje in odločanje! Zablestite, zažarite, presenečajte v novi podobi in novi ljudje vam bodo prišli naproti!

Če želite vedeti, kako se prepletajo barve vašega rojstnega datuma in osebnega števila leta 2020, na kaj morate paziti in katero področje se vam odpira, me pokličite na telefonsko številko 090 77 83.

Blanka Pušnik, numerologinja

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.