090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tadejev Lunin krog (1. 6. – 7. 6. 2020)

Odkrijte, kaj nam prinaša prvi teden v juniju!

Ponedeljek, 1. junij

Luna v Tehtnici prinaša dan romantike, skladnosti in romantike. Daleč v ospredju bo diplomacija in to bo prineslo magnetično energijo in voljo. Prijatelji vam bodo ogledalo in tako se bodo zadeve obrnile v pričakovani smeri. Dan je ugoden za umetnost, pogovor in izmenjavo mnenj.

Torek, 2. junij

Rdeča nit bodo odnosi in sodelovanje. Predelati bo potrebno nekaj iz preteklosti in odnosi bodo mnogim ogledalo. Po zvezdnih namigih je nakazano, da se sreča skriva na strani pogumnih ljudi. Danes je dan, ko bodo blestele ženske. Lepa beseda vedno najde ključ do srca. Barva dneva svetlo modra.

Sreda, 3. junij

Venera kvadrat Mars obljublja nekaj več dinamike v ljubezni in odnosih. Glede na položaj planetov bodo danes blesteli tisti ljudje, ki sledijo sebi in svojim občutkom. Občutila se bo poglobljena moč in duhovno delovanje. Mnogim se bo okrepila intuicija in štele bodo pozitivne misli.

Četrtek, 4. junij

Mnogi se bodo poglobili v svet skrivnosti, mistike in ezoterike. Luna v Škorpijonu daje določeno energijo iz ozadja in predelati bo potrebno tudi občutke. Blesteli bodo tisti ljudje, ki imajo v sebi magnetično energijo in znajo slediti sebi.  Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

Petek, 5. junij

Dan polne Lune (21:12) je vedno nekoliko nemiren in prinaša energijo dinamike. Glede na Lunin mrk pomeni, da bodo mnogo narediti osebno analizo in spoznati,  kaj je treba sprejeti in kaj spremeniti. Glede na to, da bi aktiven Uran bodo vaši načrti, kmalu pridobili novo dimenzijo.

Konec tedna

V soboto boste lahko nemirni in zato najdite energijo, da se sprostite in da si zaupate. Odkriti morate svoje danosti in talente. Pozitivne misli bodo prinesle ravnovesje, dobro voljo in dinamiko. V nedeljo ko bo Luna v Kozorogu bo dan poln resnosti, doslednosti in temeljitosti. Narediti morate tudi analizo, kaj sodi v ospredje. Narava in instrumentalna glasba vam bo povrnila energijo.

Za natančno osebno napoved me lahko pokličete na 090 77 84. 

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.