090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenski horoskop (7. – 13. 12. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Glede na položaj Marsa boste v tem tednu sprejeli nekaj v službi in pridobili paleto ugodnih rezultatov. Magnetična energija bo tista, ki vam bo v ponos. V partnerskem življenju se boste morali piliti v diplomaciji. Konec tedna boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Če boste razmišljali pozitivno, vas bo življenje nagradilo in vam prineslo določeno veselje, ravnovesje in skladnost. Venera vam bo podarila notranjo moč in drznost. Pogovori vam bodo v pomoč in oporo. Izgubljeno energijo vam bo prav gotovo podarilo delo, pa tudi sprostitev v naravi.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Namigi srčnega izvoljenca so priložnost, da določene stvar spremenite. Merkur vam bo podaril prave besede, odločnost in dobre iztočnice za osebno rast. Odprle se vam bodo nove poti, blagodejne učinke pa bo imelo pisanje občutkov. Dogovori, sprejeti v petek, bodo zelo uspešni.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Čaka vas teden, v katerem boste morali poskrbeti za zdrav način življenja, ki vsebuje dovolj gibanja, zdravo prehrano in pozitivne misli. Kocke usode se bodo v ljubezni zavrtele v vašo korist, naklonjenost Marsa boste sprejeli tudi v dinamičnih odločitvah doma. Upravičeno boste ponosni nase.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Uran vam bo prinesel potrebo po osebni svobodi in dinamičnih odločitvah. Rdeča nit tedna bodo prav gotovo pohvale in priznanje, napredovali boste v samozavesti. Narediti bo potrebno prerez in slediti modrosti, lahko skozi pomoč izkušenih ljudi ali skozi prizmo lastnih izkušenj.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Glasba bo tista, ki vam bo prinesla dodatno energijo in motivacijo. Narediti bo treba načrt, kaj potrebuje, kaj si želite in kaj vam ponuja življenje. Jupiter vam  bo pomagal razumeti druge ljudi, toda slediti boste morali sebi. Ključ do uspeha bodo pogovori; čas bo namenjen pozitivnemu razmišljanju.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Venera vam bo prinesla nova spoznanja v pogledu osebne in duhovne rasti. Osvobodili se boste nekega bremena in sledili svojim sanjam. Mars vam bo pokazal nove poti in okrepil samozavest in zaupanje. Drugi ljudje vam bodo ogledalo, največ pa se boste naučili skozi partnerski odnos.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Mars, s katerim ste povezani vse življenje, prinaša duhovno preobrazbo in omejitve. Pozivno in preudarno bo, da boste v tišini razmislili, kaj vas veseli in osrečuje. Ljudje, ki so vam ljubi in so vaši prijatelji ali srčni izvoljenec, vam bodo ponudili pomoč, vaša naloga pa bo, da jo boste sprejeli.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Uran prinaša nekaj dobrih novosti in priložnosti, da boste raziskali vse tisto, kar za vas ostaja uganka. V tem tednu bodo v ospredju adrenalin, drznost in optimizem. Konec tedna bo priložnost, da boste naredili nekaj dobrega zase in za vse tiste, ki vam nekaj pomenijo. Sledite glasu srca.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vaši nasveti bodo dragoceni in bodo pomagali drugim ljudem. Pred vami je čas, ko bo treba reči bobu bob in narediti zaključke, ki pa ne bodo simbolični, ampak dejanski. Venera vam bo naklonjena na delovnem mestu in v ljubezni. Ključ do uspeha bodo pogovori.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Čaka vas teden, v katerem bo treba urediti svoje misli, slediti osebnemu napredku in samozavesti. Koristne učinke bodo imele tiste stvari, ki so drugačne in nekoliko nenavadne. Uran vam bo okrepil tudi samozavest. Dovoliti si stopiti korak naprej. Sprostila vas bo narava.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera in tako boste našli v sebi neko moč povečano drznost in tudi paleto dobrih in ugodnih priložnosti. Čas v sebi skriva romantiko, prijetne dogodke in sprostite. V ljubezni bo več prijetnih trenutkov in po zvezdah bo romantično.

Za natančno osebno napoved me pokličite na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.