090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (25. 1. – 31. 1. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred vami bi iz vas lahko izzval v neke konfliktne situacije, morda samo počutje. Marsikaj bi v prihajajočem tednu lahko spremenili v lastno zmago in posledično pripomogli k dosegu neke blaginje. Za marsikatero zadevo ali situacijo bo treba za njeno razrešitev še nekoliko počakati, saj bo ravno grlena čakra tista, ki bo pripomogla k zapletu. Za odstranitev te energijske blokade se obrnite za pomoč k naši Barbari, da boste lahko konec tedna dosegli spiritualno moč in energijo za potrpežljivo načrtovanje vaše prihodnosti.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Dragi Biki, pri vas je izražena želja po prejetju nekega namiga ali smernice za vaš cilj, tudi s strani Univerzuma. S to željo bi lahko vstopili v začetek tedna, kjer se bo hitro pokazala tudi prva blokada vaše kronske čakre, ki vam trenutno ne omogoča jasne povezave z Univerzumu. Ker ste trmasti in vztrajni, pa tudi iznajdljivi,boste z lastno modrostjo, preteklimi izkušnjami ter lekcijami hitro osvojili to, da se boste obrnili pravilno in tudi naredili nekaj za odstranitev ter posledično ponovno povezavo. Tako ne bi bilo za vas presenetljivo, da se uredijo finance ali pa prejmete informacije, kako se lahko izboljša vaša finančno-poslovna plat, ki proti koncu tedna doseže harmonizacijo, pa tudi občutek potrpežljivosti in pozitivnih premikov naprej.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pred vami se nakazuje dokaj prijeten teden, ki vam bo že v začetku omogočil sklepanje zavezništva, prijateljstva in tudi nekih poslovnih dogovorov. Ne dovolite, da vas ohromi strah pred sprejetimi odločitvami ali izborom odločitve, saj bi se lahko tako marsikateri posameznik znašel na poti, kjer ga splošno obilje ne doseže. Zato je lahko pri teh posameznikih proti koncu tedna prisotna tudi čustvena izguba oziroma bolj občutek čustvene izgube nečesa. Posledično se zato lahko ob koncu tedna pojavi tudi mentalni konflikt, ki ga bo dodatno spodbujala tudi energijska blokada ali prenasičenost korenske čakre, ki nam omogoča prizemljitev. Tudi zato pazite, da odločitve ne bodo jalove ali pa prehitro sprejete, saj poti tokrat nazaj ne bo.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Marsikdo izmed vas bo teden pričel z nekim žrtvovanjem za dosego nekih ciljev ali dogovorov. Zato morda sam potek deluje zelo borbeno, a uspeh bi moral vam biti zagotovljen. Marsikomu se bo zato lahko na ljubezenskem področju pričela neka noviteta, ki bo vodila v zelo plodno obdobje vašega življenja. Definitivno je to za vas teden transformacije energij, ki bodo od vas zahtevale tudi soočenje z lastno resnico ter življenjem v resnici. Slednje pa od vas Raki in Rakice zahteva, da uporabite vso moč, ki jo boste nekateri morali obnoviti ali pa jo črpati iz globin vaše duše. Morda se bo treba poslužiti tudi kakšne energijske meditacije, terapije ali samo občutiti frekvence meditativne glasbe, ki vam bo pripomogla pri povrnitvi vaše notranje moči. Optimističen teden, ni kaj …

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Povem lahko, da se boste v prihajajočem tednu soočali sami s sabo. Najprej moram izpostaviti ponovno blokado na kronski čakri, ki je obremenjujoča oziroma vam ne omogoča povezave s Univerzumom. Po drugi strani pa ta točka, v kolikor jo boste očistili, omogoča tako povezavo z Univerzumom kot tudi harmonizacijo vašega življenja. Blokada »akralne točke bi vam lahko tako omogočala dojemanje in predvsem razvoj dogodkov vašega življenja, ko se soočate z izbiro in izzivi. Vaša stabilnost bo lahko zaradi blokad konec tedna tudi omajala vašo stabilnost in odločnost. Glavno sporočilo za vas v tem tednu je, da se končno ozrite vase, počistite svoj energijski gnev ter potrpežljivo nadaljujte z življenjem, ki je pred vami. Ta teden zna biti za marsikoga zelo odločilen, četudi v njem ne bo fizično potrebnih nekih strogih odločitev.

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Device se v prihajajočem tednu predstavljate kot zelo dobri borci za uspeh na nekem področju, kjer bi se lahko poslužili tudi nekaj manipulativnih pristopov, samo zato da bi uspeli. Slednje boste, kot je pogosta praksa pri vas, tudi dobro skrivali v sebi, zato tudi vaše morebitno pehanje za obiljem svetu ne bo pokazalo vaše ujetosti v strahove, ki se vam bodo v dogajanju pojavljali. Tako lahko rečem, da bo marsikatera Devica do konca tedna prejela neka soglasja, dogovore ali odločitve, ki ji bodo omogočile različne izbore. Pomembno v tem trenutku za vas bo, da izberete pametno in ne vedno samo po predstavitvi drugih. Pustite svoji samozavesti in odločnemu delovanju, da vas poženeta naprej v smeri, ki ste si jo zadali. A ne pozabite včasih na situacijo ali dogajanje pogledati tako, kot da se dogaja drugi osebi in ne vam. Saj veste, čustva nas lahko tudi zaslepijo.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vaše nenehno tehtanje bo tudi ta teden zelo izrazito, zato vam karte ne obljubljajo ravno stabilnega tedna ali pa brez trenutkov, ko boste, četudi nepotrebno, nekaj tehtali. Potrpežljivo načrtovanje se po kartah izkaže že v začetku vašega tedna. Ta neodločnost« ki jo premorete, je lahko tudi posledica nejasnega ali morda celo sploh neobstoječega izražanja, kar je posledica tudi blokirane grlene čakre. Marsikdo izmed vas bo tako dosegel uspeh v zadevi, ki mu je pomembna, saj je v ozadju pomemben faktor tudi vaš podznak, ki bi znal izstopati. A vendar, ponovno vas v sredini tedna karte vidijo v delovanju ali pa vam morda lahko celo priporočajo, da delujete v t.i. »senci«. Prihajajo trenutki, ko bo potrebno vedeti, kdaj spregovoriti in kdaj poslušati. Morda se boste zato nekateri izognili trpljenju v tišini, ker boste prepoznali opozorilo kart. Tisti, ki tega ne zmorete ali ne znate, pa boste tako ob koncu tedna lahko doživeli le dan več, ko vas bi preprosto »bolela glava«, a vendar tudi za vas prihaja srečno spoznanje. DIHAJTE!

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Iskanje resnice ali vaše življenje v resnici vas včasih preprosto prične dolgočasiti, četudi pozabite, da za dolgočasje trenutno ni časa. Zato v času, ko boste želi, kar ste sejali, ne bodite preveč presenečeni, da se vam po občutju dolgočasja lahko ta teden izpolni kakšna želja iz preteklosti. Nekateri jo boste seveda morda ta teden prejeli samo kot obliko neke potrditve in bo treba na dokončno izpolnitev še malce počakati. Doseči znate tudi notranjo spiritualno povezanost, tako sami s sabo kot okolico, pa vendar preverite energijsko delovanje energijske točke tretjega očesa. Ker bi znali zaradi neuporabe ali blokade spregledati neke intuitivne namige, bi lahko ravno zadnji dan tedna od vas zahteval tudi večjo rabo vaše avtoritete. Morda pa bo le čas, da se je zaveste!

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaša svobodna duša vas lahko tudi ta teden prek neke skušnjave pritisne naprej. Za marsikoga bo takšno ravnanje zahtevalo tudi ujetost v sebi s trpljenjem, ki ga boste potiskali pod tišino. Morda bo ta teden tudi za vas čas, ko bi bilo pametno se prilagoditi in preceniti svoje delovanje, da ne bi spregledali opozorila za delovanje v »senci«. Toda kljub temu, ker ste mnogi pripadniki znamenja pa le rojeni pod srečno zvezdo, se vam lahko proti koncu tedna izpolni tudi neka želja. Opozoriti vas moram, da boste nekateri že v začetku tedna opazili slabše izražanje in morda prisoten občutek, kot da o nečem ne morete spregovoriti. Vaša motnja delovanja grlene čakre bo tako najbolj prisotna ob koncu tedna, kjer pa se vam ponujajo tudi novi začetki projekta, morda ljubezni ali pa boljšega zdravstvenega stanja. Zato le poskrbite, da vsem kar pričnete ob koncu tedna na novo, pričnete z očiščenimi energijami s poudarkom na grleni čakri.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vaša energijska napoved je za ta teden zelo zanimiva. Kot da teden pričnete z nekimi energijami počitka ter obnavljanje lastne energije. Ker se vam ne bi smelo dogajati nič pretresljivega, bi se lahko ujeli tudi v obujanju nekih starih spominov na lepe ljubezenske trenutke ali preteklo ljubezen. V sredo zato le pazite, da vaša akumulacija čustev iz okolice ne seže pregloboko in posledično vpliva tudi na vaše čustvovanje in dojemanje sveta. Marsikdo bo proti koncu tedna prejemnik tudi kakšne materialne blaginje v različnih oblikah in tudi spoznanja, da bo moral za to tudi pustiti času čas. Ta teden bo pomembna vaša pokončna drža in tudi trdno stanje na lastnih nogah. Morda bi k temu spoznanju lahko pripomogel tudi manjši zaplet v sredini tedna. Definitivno pa bo marsikateri pripadnik tega znamenja soočen z nekimi motnjami delovanja (lastno, poslovno, ljubezensko, zdravstveno ali finančno), ki bodo od vas zahtevale dobro psiho-fizično pripravljenost, da boste naredili korak preko njih.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Drage moje dušice, le naredite nekaj za svojo energijsko točko, imenovano solarni pleksus. Morda ste tam nakopičili preveč negativnih čustev, ki jih v prihajajočem tednu ne boste potrebovali. Slednje pa vam bi v nekih odnosih ali začetkih lahko delovali zelo kontradiktorno in vas tako omejevali, da zaživite čim bolj umirjeno življenje. Sreda bi lahko za marsikoga predstavila viktorijansko zmago pri nečem ali nekom, za kar ste se borili v preteklosti. Morda boste ravno vi tisti srečnež v tem tednu, ki mu bo žrtvovanje za njegovimi cilji napovedalo premik v spiritualni povezanosti z zadevo, okoljem, ljudmi ali situacijo. Toda ker vse v življenju le ne more iti tekoče in bi bilo to preveč pravljično, pričakujte, da se boste pred zmagovalno stopničko v nečem morali še dokazati ali pa pokazati, da ste tega vredni. Tako je tudi za vas nakazana ob koncu tedna materialna kot spiritualna blaginja, ki jo boste lahko dosegli.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Marsikatera Riba si bo lahko že ob začetku tedna odprla vrata k materialni blaginji. Ker ste že po naravi preveč čustveni, bi tako lahko zapadli tudi ta teden v preveliko čustveno akumulacijo iz okolja. Zato se ne čudite preveč, če se v sredini tedna znajdete v mislih, neki situaciji ali pa z neko osebo ali dogodkom iz preteklosti. Slednje pa ni priporočljivo v preveliki meri, kajti za konec tedna so za vas nakazane motnje vašega delovanja, ki bodo zato kot posledica zahtevale tudi stabilnost in stabilno držo. Ne bodite preveč nepotrpežljivi, če se določene stvari ne odvijajo po vašem predvidevanju. Če bi redno preverjali svoje energijsko telo, bi ugotovili, da je grlena čakra morda zablokirana. Od tukaj tudi dodatne obremenitve, ki so izražene na nivoju vašega delovanja. Ne plavajte desno, ko se odločite, da boste plavali levo, in obratno!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.