090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečna energijska napoved za februar 2021

Odkrijte, kaj vam februar prinaša na področju odnosov, ljubezni, financ in zdravja!

Zemeljska znamenja (Bik, Devica, Kozorog)

Zemeljska znamenja boste v februarju pod nenehnim stresom, ki si ga boste priklicali tudi sami. Preobremenjenost vašega energijskega centra, solarnega pleksusa, vam bo povzročala težave pri sprejemanju. Slednje pomeni, da če si ne boste vzeli časa za dobro energijsko prečiščenje, to pomeni, da se boste omejili pred ponovno prepoznavanjem in posledično boljšem počutju ter odprtim možnostim. Če boste le sledili klicu notranje revizije čustev in soočenja s slednjimi, boste deležni tudi osebnostne nagrade, ki vam bo omogočila prepoznavanje vaše prave poti delovanja brez sledi temne energije.

Morda za marsikoga ne bo tuje tudi spoznanje na ljubezenskem področju, kako pomembno je najprej ljubiti sebe in posledično si omogočiti samospoštovanje, ki vam prinese tudi povečanje vaše privlačnosti.

Poslovno-finančni del življenja vam lahko v februarju prinese spoznanje, da se s toplim odnosom in pravilnim delovanjem tudi vaš dobiček lahko obogati. Imate možnosti napredka ali pa novih začetkov.

Zato si boste s spoznanjem, kako pomembno je upoštevanje reka »hiti počasi«, dosegli tudi boljše počutje in predvsem bolj pozitivni vpogled tako na vaše zdravje kot situacijo, zaradi katere je vaše zdravje obremenjeno.

 

Ognjena znamenja (Oven, Lev, Strelec)

Ognjena znamenja boste ta mesec osredotočena na materialno in spiritualno blaginjo, ki je na poti do vas. Za sprejem pa je potrebno dobro prepoznavanje in delovanje tudi vaših energij. V energetskem krču se težko napreduje ali doseže tisto, kar si želimo. Zato pametno in previdno delajte odločitve, saj se vam le s pravilnim »služenjem« energijam lahko v upanju odpre vse tisto, kar si ta trenutek morda sploh ne upate sanjati.

Zavedajte se, da ste kreator svojega življenja. Energijska vrednost je odgovornost vašega delovanja na vseh nivojih. Morda pa le posedujete ključ, ki odklepa vsa vrata, le poiščite ga v svojem obstoju.

V ljubezni boste potrebovali več otroške energije v smislu sproščenega notranjega otroka, morda celo boste soočeni z neozdravljenim delom svojega notranjega otroka, ki se bo odražal v vaših odnosih – tako partnerskem kot vsesplošnih.

Na poslovno-finančnem področju verjemite v svojo zanesljivost in stabilnost, ki je že prisotna ali pa vam bo v tem mesecu končno dosegljiva. Zakasnitev v poslu pa le vzemite kot del situacije, ki se trenutno odvija. Ne pozabite službenih zadev puščati pred vrati svojega doma, saj bo v nasprotnem primeru to imelo slab vpliv, četudi kaže na pozitiven vpliv domačega ognjišča.

Če ste ena tistih dušic, ki dvomi v diagnostične izvide, si mirne vesti priskrbite tudi drugo mnenje. Kot morebitni poskus zaščite pred takšno situacijo pa si lahko pomagate tudi z molitvami k Angelu Rafaelu.

 

Zračna znamenja (Vodnar, Dvojček, Tehtnica)

Mesec se so bo za vaše znamenje pričel zelo dobro. Uspeh in zmaga so vam na dlani. Pazite le, da vas melanholija in spominjanje preteklosti preveč ne prevzameta, tako kot tudi ne vaše obujanje ljubezenskih spominov. Morda boste lahko od tam črpali tudi vse elemente za vaše prihajajoče plodno obdobje na različnih področij.

Ker pa vsem slednje le ne bo šlo najbolje od rok, se bo marsikatera dušica ujela tudi v situacijah, kjer na prvi pogled ne bo videla razrešitve, četudi bo imela vse informacije v roki. Slednje bo tako od vas zahtevalo, da se ustavite in poglobite tako vase kot v situacijo, v kateri ste se znašli. Tako se vam bo lahko ponovno odprla tudi možnost prepoznanja in nagrajevanja vašega novega načina delovanja skozi življenje.

Vaši odnosi pa bodo v februarju temeljili najbolj na kemiji, s katero se boste povezovali z okoljem. Ker imate močno magnetno privlačnost, bodite pazljivi pri svojem delovanju, tako da z njo ne pritegnete tudi za vas neustrezno energijo.

Poslovno in finančno področje pa vam lahko ravno zaradi vašega kompliciranja povzročata sive lase. Slednje je razlog vaših prepogostih neutemeljenih skrbi, dvomov in strahov posledica vašega morda neutemeljenega razočaranja.

Za svoje zdravstveno stanje pa boste najbolje sami poskrbeli s pomočjo rabe alternativne medicine, saj boste sprejemali jasna znamenja in sporočila, ki potrjujejo najboljšo izbiro poti k vašemu okrevanju.

 

Vodna znamenja (Rak, Škorpijon, Ribi)

Vodna znamenja boste vstopila v mesec z nekimi dvomi, da morda pa le niste prepričani, ali imate, kar potrebujete, vendar morate storiti, kar je potrebno. Zato se ozrite malo na okoli, saj so vam »plodni« dnevi uspeha in napredovanja bližje, kot si mislite.

Spomini, ki se vam bodo porajali ob vsem tem, pa vas bodo opominjali na vašo energijsko točko sakralne točke, ki vas prav gotovo že dlje časa opozarja, da ji namenite pozornost. Slednja je lahko polna energijskega gneva tudi zaradi intimnosti z dušico, ki pogosto menja svoje intimne partnerje in se ne ozira na čistino slednjega področja.

Zato vas lahko na področju ljubezni v tem mesecu pričakajo znamenja, ki vas bodo usmerjala k spoznanju, da je napočil čas, da ponovno nadzorujete svoje življenje in tako prenehate tudi s škodljivimi navadami v odnosu ali pa ga celo prekinete.

Po težji čustveni plati pa vas na finančno-poslovnem področju pričakujeta izboljšanje in napredek. Lahko bi rekli tudi večja angažiranost za delovanje ali pa celo dogovor o zaupanju, kar bi lahko predstavljal možnosti poslovnega napredka.

Na področju zdravja pa v tem mesecu le namenite čas uživanju zdrave prehrane kot pijače. Še posebej bodite pozorni na uživanje vsega tistega, kar vsebuje alergene. Slednje bi lahko povzročilo manjše sitnosti s kožo in dihalnimi potmi, da možnostih notranjih zapletov ne omenjamo (alergija na oreščke, mleko, razni gastritisi, sinusitisi ipd).

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.