090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (14. 3. – 21. 3. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Čez teden se vam bo s pomočjo kronske čakre prebudilo spoznanje, kaj vse ste do danes dosegli in naredili. Posledično to lahko predstavlja tudi družinsko združitev, vendar pa se bo pri mnogih pojavljalo notranje soočanje, da se boste zapirali pred okolico in morda tudi priznali lastno nezadovoljstvo v vezi.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Dušice tega znamenja se boste lahko v tem tednu odločali za nove začetke življenjskih področij, ki ste jih načrtovale že v preteklosti. To pomeni, da je pred vami teden premikov, izbir in odločitev, ki jih boste sprejeli na različnih področjih življenja.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Bodite pripravljeni na nekaj, kar vas čaka v prihodnosti. Teden pred vami ni najbolj obetaven, saj vam napoveduje tišino pred nevihto, na katero morate biti dobro pripravljeni. Posledično teden predstavlja poziv za posameznika, da se končno postavi na trdna tla in preneha z lebdenjem nad življenjem.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Materialna blaginja že zdaj ali pa bo v prihajajočem tednu potrkala na vrata vašega življenja. Morda bodo to male pozornosti, ki bi jih lahko spregledali. Zato velja poziv k pametnemu ravnanju in posledično sprejemanju. Teden pred vami vam lahko tudi omogoči nov način življenja. Bodite pazljivi in predvsem modri.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Dušice tega znamenja boste skozi dogajanja v vašem življenju prepoznale, kaj se dogaja z vašo čakro tretjega očesa, ki je lahko že nekaj časa blokirana, ali pa boste končno skozi njo spregledali vase in posledično v svet zasijali s tisto pravo lučjo, s katero lahko naredite velike spremembe.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Prepoznavanje resnice v tednu, ki prihaja, bo za vas lahko predstavljalo kar težko obremenitev ali pa sprostitev vseh tistih spon, ki so vas vlekle v življenju nazaj. Pred vami je teden, ko boste prepoznavali vse tisto, kar boste potrebovali skozi izzive vašega življenja.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V prepoznavanju in prijateljevanju z lastno intuicijo boste v tem tednu kaj hitro prepoznali vse, kar potrebujete in kar vam je odveč, da boste prisluhnili glasu svoje usode, ki jo sami lahko najbolje spremenite. Slednje storite tako, da prisluhnite notranjemu glasu in ne egu, ki je prisoten v vašem življenju.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Za neko zadevo, odnos ali cilj se žrtvujte in borite, dokler ne uresničite svoje srčne želje in dosežete cilje, ki ste si jih postavili. Zagotovo je pred vami teden, ki vam omogoča in obljublja pozitivne premike naprej v vašem življenju. Izkoristite ga!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Samo korak stran ste od za vas plodnega obdobja, ki vas lahko premakne ne samo za meter, temveč tudi za kilometer, če ste delovali tako. Pot do tja pa ima samo eno manjšo težavo, ta pa se skriva na področju vaše srčne čakre, ki potrebuje nekoliko vaše pozornosti, da jo očistite in zaživite z njo.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V svoje življenje boste lahko v prihajajočem tednu vnesli več strasti in tiste strastne energije, ko boste lahko vse naredili tako, kot da bi iz rokava stresali za šalo. Seveda pa ne bodite neučakani, če rezultati ne bodo skladni z vašim delovanjem ali pričakovanji. Notranja energija, notranja moč in vztrajnost so načela prihajajočega tedna za vas.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Na pot vam v življenju prihaja skušnjava. Oblika in način nista toliko pomembna, kot je pomembno vaše prepoznavanje te skušnjave in njenih posledic, ki vam jih nekaj tako omamno ponudilo. Če boste v skušnjavi prepoznali pravo odločitev za vas, vas bo življenje lahko nagradilo z ravnotežjem boljšega in lepšega. Si upate staviti?

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vse ima svoj čas in običajno je težko čakati, pa vendar vam teden pred vami napoveduje prav to. Transformacija je Ribicam ta teden očitno namenjena, zato ne pozabite, da je morda prav čas, ko na nekaj čakate, potrditev, da ko posejemo semena, jih je treba nato tudi negovati vse do obroditve sadov.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.