090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (21. 3. – 28. 3. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ravno zaradi vaše bojevite drže boste morda zakomplicirali marsikatero zadevo, s katero bi lahko opravili veliko hitreje, kot pa si ta trenutek mislite. Materialna blaginja bo skozi teden igrala veliko vlogo v vašem življenju. Kako jo boste sprejeli, pa je odvisno izključno in samo od vas samih. Torej, kje so drame po nepotrebnem?

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Neke odločitve, ki jih prelagate že dlje časa, prihajajo na površje. V tem tednu se vam bodo zagotovo pripetili pozitivni premiki naprej. Takrat ne pozabite na svojo notranjo svetlobo, s katero bo priporočljivo svetiti, saj vas lahko ujetost v strahove pred novostmi močno zasenči in marsikaj tako ne bo dobilo pravega izraza. Pazljivo!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Odprite srce in dlani: pred vami je materialna in spiritualna blaginja. Vse pa se lahko malce zakomplicira, če ne boste dovolj kontrolirali avtoritete, ki bo v nekaterih primerih potrebna bolj, spet v drugih pa manj. Zato se soočite z notranjo resnico in resnico situacije, v kateri se nahajate, da se boste lahko usmerili v pravilno smer. Prizemljenost?

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Intuicija vas bo lahko ta teden vodila skozi različna križišča vašega življenja, kjer pa se vam obetajo novi začetki. Morda vedno vseh ne boste videli ali še manj sprejemali odprtih dlani, saj je na novosti po vašem mnenju treba biti pripravljen. Pazite le, da boste dobro uravnoteženi na vseh področjih vašega življenja, da boste slednjega lahko izkoristile najbolje.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaša modrost je lahko tako veličastna, kot jo premore griva vsakega leva. Toda ker bodo izzivi in preizkušnje v tednu pred vami zelo pestre, pazite, da boste izbrali najbolj pametno, kot je mogoče. Naj vas sij lažnih mask ne zasije. V tem tednu služite predvsem ciljem ter vrednotam, ki ste si jih zastavili.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Premiki, izbire in izbori so stalnica prihajajočega tedna za vas. Odprite in očistite svojo srčno čakro ter se prepustite ljubezni do življenja, oseb in vsega, kar je del vašega življenja. Seveda pa ne pozabite, da je treba v vaše življenje vnesti več strasti do vsega, kar ga tvori. Tako boste lahko situacije spoznali tudi iz druge perspektive.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Obremenilen teden je pred vami, pa vendar imate možnost, da se soočite z lastnim ljubosumjem in zavistjo. Konflikti in kočljive situacije so lahko prisotni prav vsak dan, če ne boste pričeli delovati z razumevanjem, da potrebujete potrpežljivost. Notranja energija, notranja moč in vztrajnost – to naj bo vaše tedensko vodilo.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Delujte skozi teden v senci, saj ste očitno spregledali, da ste včasih aktivni bolj, kot situacija zahteva od vas, ali pa celo delujete kontradiktorno. Priložnosti glede na dane možnosti skozi teden le ne spreglejte, saj se boste iz njih nekaj naučili. Tako boste lahko v prihajajočem tednu prepoznali nekaj, kar vas bo ponovno nagradilo ali motiviralo za nadaljevanje nečesa.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Igra usode bo ta teden potrkala tudi na vaša vrata. Skušnjave si bodo tako lahko sledile na različnih področjih življenja, pa tudi v različnih dneh pred vami. Kar je najbolj pomembno, je, da se poglobite vase in si omogočite osebno rast, ne da bi za  to morali plačati z lekcijami in izkušnjami vašega življenja. Previdnost vam ne bo škodila.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Zberite vso potrebno moč, ki jo bo na različnih področjih zahteval teden pred vami. Vsrkavanje čustev iz okolice ali pa pregloboko brskanje po vaših čustvih vam lahko povzroči sprva manjšo zmedo, saj bo vplivalo tako na vaše razmišljanje kot tudi na dojemanje vašega življenja. Nekateri pa boste slednje le izkoristili, da se vam izpolnijo najgloblje želje. Pogumno!

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nekateri boste doživeli zelo viktorijanski teden, kljub vsemu naporu, ki ste ga v preteklosti že vložili ali pa še boste vložili v zadeve, s katerimi se trenutno ukvarjate. Nikakor ni izključeno, da bo šlo brez zapletov z okolico ali morda sami s sabo, lahko vas pa opozorim, da vas že manjša nepremišljenost ali premlevanje nečesa lahko stane čustvene izgube. Pazite!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Teden pred nami zahteva, da vaša spolzkost izgine in da stojite trdno na tleh ter ohranite upanje. Seveda to kljub lahkotnosti prebiranja besed ne bo lahko, še manj pa hitro dostopno. Zato delujte po principu, da gradite in združujete vse tisto, kar vam omogoča trdnost in stabilnost tudi v prihodnje.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.