090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (29. 3. – 4. 4. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pripadniki in pripadnice tega znamenja boste lahko imeli večji poudarek na sakralni čakri, kar se bo kazalo kot simptomi bolečin v križu, bolezni ženskih reprodukcijskih organov, bolezni moških spolnih organov, slabši imunski sistem ter ostalo. Čustveno lahko sledijo tudi neuravnovešenost, odvisnosti od ljubezni, oddaljenost ipd.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Dušice tega znamenja se boste poglobile v svoj spiritualni svet in ga v prihajajočem tednu tudi bolj povezali med seboj. Lahko bi rekla, da boste sklenili tudi spiritualno unijo sami s seboj ali z dušicami okoli vas. Pomembno je, da v tej uniji razčistite z negativo in prikličete pozitivno lastno delovanje.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Teden pred nami je lahko za vas teden, ko bodo semena obrodila sadove. Karkoli boste prejeli v roke, boste s tem dosegli želene cilje. Plodno obdobje je tudi za nove začetke: morda vas pričakuje kakšna nepričakovana nosečnost ali vest iz vaše okolice. Izkoristite teden za svoj lastni napredek, ki naj se neegoistično širi na okolico. Dobrosrčnosti ne poudarjajte z darili ali preveliko ustrežljivostjo.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Prihajajoči teden vam lahko omogoči zelo dobro komunikacijo z Univerzumom. Slednji vam lahko postreže s pozitivno energijo in tudi pozitivnimi razrešitvami zadev. Posledično pazite le, kaj mislite in kako delujete. Neskladnost za Univerzum pomeni, da vam želje ne more izpolniti ali pa se to zgodi veliko kasneje. Morda vam lahko zaradi preteklih zadev zavrne izpolnitev vaše želje.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Levinje in Levi boste pozornost posvečali svoji grleni čakri. Ta zelo vpliva na vašo komunikacijo, jasnost misli ter samostojnost in občutek varnosti. Morda se niste dovolj dobro izražali v preteklosti ali pa niste v celoti sprejeli resnice, da bi lahko o njej jasno in razločno spregovorili pred okolico. Morda je čas, da ljudem končno poveste tisto, kar jim gre, na način, ki naj bo prizanesljiv za njihovo dojemanje. Saj veste, kar poveste, je vaša odgovornost.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Dušice tega znamenja lahko v tem tednu stopite tudi v obdobje harmonije. Morda jo boste lahko samo poglobili, morda ji boste končno ponudili roko prijateljstva. Morda boste lahko poglobili tudi neki odnos, ki ne predstavlja vedno ljubezenskega področja, ali nekaj iz področja družine ali prijateljev. Lahko pa boste dosegli tudi harmonizacijo odnosa s seboj, posledično pa boste lažje ljubili tudi druge.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Dušice tega znamenja le odprite dlani in srce prihajajoči vsesplošni blaginji, ki vam jo prihajajoči teden prinaša. Morda so vaše misli in želje usmerjene na drugo področje, kot pa ima za vas narejen plan Univerzum. Bodite hvaležni za vse, kar vam bo stopilo naproti, saj boste le tako bolje prepoznavali zadeve in situacije, iz katerih se lahko nekaj naučite ali pa pokažete že osvojeno znanje. Posledično vas bo to primerno nagradilo.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Škorpijoni in Škorpijonke, za vas prihajajoči teden lahko predstavlja veliko potrebo ali celo aktivno žrtvovanje za nekaj, kar želite ali po čemer hrepenite. Teden pred nami vas bo morda opozoril, da se za nekaj žrtvujete preveč ali premalo. Neke stvari bo treba sprejeti točno takšne, kot so, da boste lahko stopili stopničko višje ali naredili korak naprej. Morda ste tik pred ciljem, zato ne obupajte in raje preverite, ali ste na pravi poti.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Dušice tega znamenja imate rade svobodo, pa vendar se nahajate ali pa se lahko znajdete v situaciji, ko vam prihajajoči teden lahko prinese sporočilo Univerzuma: »Treba bo počakati!« Obdobja čakanja ne usmerite v objokovanje ali nepotrpežljivost, saj lahko hitro podrete tisto, kar ste zgradili z rokami. Vzemite si čas tudi za druge stvari, ki se dogajajo poleg vas in v vas, da boste lažje preživeli ta potrebni čas.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V prihajajočem tednu boste lahko odkrili, kaj beseda »usoda« pomeni za vas same. Morda se vam bodo dogajali dogodki, na katere si danes ne upate niti pomisliti, ali pa boste končno razrešili nekaj, kar ste morda že popolnoma pozabili ali pa se pretvarjali, da za vas več ne obstaja. Vzemite določene dogodke tudi v svoje roke in postanite sami gospodar svoje usode. Čas je, da v svojem poslanstvu napredujete.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Noj za uspeh bo v prihajajočem tednu za vas zelo pomemben. Morda se bodo na določenih področjih ali v določenih zadevah pokazale tiste razpoke, ki bodo od vas zahtevale večjo aktivnost ali bojevitost. Vidite že cilj, pa vendar vas okolica ali vpletene dušice ne znajo vedno najbolje podpirati. Morda boste v prihajajočem tednu spoznali plat pregovora »ni vse zlato, kar se sveti« in zato ravnali po principu »Reši se, kdor se more!«

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ribice boste ponovno ujeti v blokado srčne čakre. Zadnji čas je, da se vprašate, ali morda niste tudi sami krivi, da se prepogosto se pojavijo blokade. Očistite si jo in začnite delovati z ljubeznijo. Morda boste končno doživeli tisto pravo ljubezen, po kateri tako dolgo hrepenite. V kolikor imate zaprto ali blokirano čakro, tudi druga področja ne žanjejo toliko uspeha, kot bi si ga zaslužili.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.