090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Angelska napoved za velikonočne praznike (3. 3. do 5. 3. 2021)

Odkrijte, kaj angeli napovedujejo za velikonočne praznike!

Velikonočna sobota, 3. 3. 2021

Angeli napovedujejo soboto, v kateri se boste lahko ujeli v preteklost. Marsikatera nerazrešena bolečina ali pa misel bo lahko še bolj intenzivna.

Soboto izkoristite, da breme preteklosti pustite za seboj, saj ste izčrpani. Obdržite nauke in ljubezen, saj drugega v trenutnem času ne potrebujete. Težka čustva izročite angelom, ki vas spremljajo na vsakem koraku, da se olajšate bremena. Morebitne občutke krivde, jeze ali obsojanja opustite in predajte svojim angelom. Poglejte na življenje z ljubečim pogledom ter se prepustite uživanju srečnega miru. Angeli vas pozivajo, da je čas, da začnete nadzorovati svoje življenje. Torej odprite svoje srce v molitvi, ki naj vas vodi v dobrobit najvišjega.

Angel Rafael vam svetuje, da iskreno iz srca molite za božjo pomoč, saj je na delu božja roka. Sprejmite vodstvo angela Rafaela, da se zahvalite za vse ljudi in vse, kar vam stoji ob strani. Opišite tudi situacijo, pri kateri vam naj angeli pomagajo. Zaupajte!

 

Velikonočna nedelja, 4. 3. 2021

Angeli vam obljubljajo nedeljo, ko boste odprti za dajanje in  sprejemanje. Dajanje in sprejemanje sta kot vdih in izdih, potrebna za sprejemanje angelske blaginje ter obilja, ki vam je na poti. S tem imate priložnost, da vaše zdravje, energijo in ponovno napolnitev ponovno optimalno izkoristite. Ker je srčika dajanja in sprejemanja ljubezen, slednjo pošljite skozi dan v vse, kar boste počeli in doživeli. Fizično in duhovno delujte uglašeno, saj je varno ljubiti in biti ljubljen z odprtim srcem. Angeli so ob vas, zato opustite vse nepotrebne odvisnosti, saj je to tisto, kar vas omejuje. Bodite nežni in ljubeznivi že sami s seboj.

Angel Rafael vas v nedeljo lahko nagradi s povečano energijo, ki jo morate le sami uvideti in sprejeti. Za slednje bodite srčno hvaležni, za kar se mu lahko tudi zahvalite tudi skozi molitev. To bi nekateri posamezniki lahko čutili takoj oziroma brez večje pozornosti, spet drugi pa boste vse skupaj doživljali, če se boste tudi sami aktivirali. Cilj naj bo vaš notranji mir.

 

Velikonočni ponedeljek, 5. 4. 2021

Kot vedno bo tudi ta ponedeljek za nekatere lahko nagrada, ki jo bodo sprejeli iz strani svojih angelov. Videti je, da bo marsikatera dušica prejela prva uslišanja in slišane želje. Bodite v akciji, saj se vam zna pripetiti tudi, da boste v določeni situaciji občutili zelo živo občutili angelsko prisotnost. Imeli boste občutek zaščitenosti. Pot, na kateri ste ta trenutek, vas lahko odpelje resnično daleč. Pa vendar pazite na dihanje, na dajanje in prejemanje. Marsikdo bo potreboval tudi kak dan več, da bo lahko prakticiral svojo povezanost z vodniki oziroma angeli. Tudi danes imate možnost optimalnega izkoristka angelske naklonjenosti.

Angel Rafael vas pred začetkom novega delovnega dne poziva k meditaciji, ki vam omogoča, da um in telo postaneta eno in da ostanete osredotočeni na mir, zdravje in dobro počutje. Vedite, dane se so vam možnosti, vi pa morate najbolje izkoristiti to, kar prejmete od angelov …

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.