090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za april 2021

Odkrijte, kaj vam bo prinesel mesec april! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pripadniki in pripadnice tega znamenja imate odprt portal dotoka pozitivne energije, ki vam bo v aprilu povečala vašo notranjo moč. Njen izkoristek lahko pripišete samo sebi, a vendar preostanek meseca v vašem znamenju le izkoristite. Ta mesec vam je naklonjen, da lahko dosežete osebni preskok na področju blaginje, ki do vas prihaja v vseh različnih oblikah, zato ne bodite skoncentrirani samo na eno obliko. Pomagajte tistim in tistemu, ki to dejansko res potrebuje, ne glede na preteklost. Vaše dobro delo ne bo ostalo neopaženo.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Tako moški kot ženske ta mesec izkoristite za materialni preboj, ki vam bo v drugi polovici meseca zelo naklonjen. Izkoristite vse dobre dneve meseca, a pazite, da v obdobju povečane komunikacije morda ne rečete česa, kar ste prikrivali. Lahko se zgodi, da boste tudi sami priča nekim skrivnostim, ki se vas bodo dotaknile in vam stvari prikazale v drugačni luči. Skrivnosti vam bodo zagotovo razodete, zato ohranite notranjo moč, ko boste spoznali, da so vaši dvomi na marsikaterem področju ali odnosu lahko zelo upravičeni.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vaša neprizemljenost ali zračnost vam je ta mesec zelo odsvetovana. Postavite se na lastne noge, prizemljite se in trdno stojte za odločitvami, besedami ali dejanji. Očistite si sakralno čakro, predvsem pa vso nakopičeno energijo oziroma blokade, ki so v večini vaše avtorsko delo. Pazite pri komunikaciji, saj vam zna z jezika uiti neka skrivnost, ki ste jo morda izvedeli od drugih kot zaupnik ali pa nekaj, kar si svetu niste želeli razodeti. Preteklosti pač ne morete pomesti pod preprogo, ne da ne bi privrela na dan, ko je potrebno uravnovešenje vaših energij. Ta mesec bo izstopala večja potreba po skladnem delovanju vašega uma in fizičnega telesa.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Čustvene rane iz različnih odnosov in okoliščin ta mesec ne bodo počivale. Zato se lahko pogosto ujamete v čustveno razmišljanje o nečem ali nekomu, ki morda ni več del vašega življenja. Preteklost bo v aprilu tudi v vašem znamenju zelo aktivna – predvsem se boste morali soočiti z nečim, kar ste pridno pometali pod preprogo. V sebi boste izvedeli tudi nekaj, kar ste iskali v okolici. Odgovori so v vaši notranjosti, pa vendar vam morda vaša lastna neiskrenost ne pusti do srčike problema.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vzemite si čas za počitek in obnovitev energij. Očistite si energijske centre vašega telesa, še poseben poudarek pa namenite grleni čakri, saj ste si skozi svoje izražanje samega sebe pridobili polno blokad. Morda ste opazili ali pa dobili občutek, da ste nerazumljivi za okolico, ali pa sami ne poveste vsega, kar vas teži, zaradi česar trošite energijo ob vašem besedičenju. Torej, morda poveste veliko, pa vendar ne izrazite pravega bistva, ki vas bi odrešilo ali olajšalo.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Energije napovedujejo veliko transformacijo za vse, ki jo boste skozi mesec začutili ali pa imeli občutek, da je čas za spremembe. Ne morem pa vam zagotoviti, da bodo vse spremembe samo pozitivne. Če se boste prepogosto prepustili, da vas vodi usoda ali pa da ima usoda v rokah škarje in platno vašega življenja, boste lahko spregledali tudi marsikatero priložnost preskoka v višje frekvence delovanja. Vse se dogaja tako, kot je zapisano v vašem dušnem zapisu, pa vendar vsega ne sprejemate v danem trenutku, tukaj in zdaj.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vse dušice tega znamenja pozornost posvetite energijskemu očiščenju in svoji srčni čakri. Očitno ste ujeti v lastne dvome in strahove, ki so delo vaše skladiščenosti v duši. Soočite se z vsem negativnim, odpustite sebi in okolici. Vse to naredite zaradi preprostega razloga, saj vam april pripravlja čudovite energije novih začetkov, novih priložnosti in novih projektov. Morda boste na starih temeljih začeli pisati popolnoma novo zgodbo, ki ne bo presenetila samo vas, temveč tudi vašo okolico.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

April od vas, drage dušice znamenja, zahteva preprosto eno stvar. To sta potrpežljivost in pripravljenost na čakanje tistega, po čemer hrepenite. Ker znate prepogosto usekati s svojim strupenim repom, se vam v tem mesecu lahko pripeti, da se boste zato pogosteje znašli v nekih konfliktih. Slednji so dejansko posledica vaših defaktov, ki nimajo vedno ravno utemeljene vrednosti. Pazite na svojo energijo, kje jo boste trošili in komu je raje ne boste namenili prav zaradi svoje preveč ljubosumne narave.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Dobrodošli v zelo pozitivnem mesecu za vas. Pred vami je čas, ko marsikatero bitko lahko zmagate. Vojno boste dobili le z borbo, a uspeh vam je zagotovljen. Za to niso potrebne žrtve, le prava diplomacija, ki od vas zahteva notranjo skladnost tudi s spiritualno unijo. Marsikdo izmed vas lahko tako dobi občutek tistega pravega uspeha, o katerem si ni upal sploh sanjati. Vse to je nagrada za tiste dušice znamenja, ki bodo dosegle spiritualni preboj za boljši lastni jutri.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ne glede na vašo naravo so vam vaše želje v tem mesecu dlani. Marsikatera srčna želja bo tako lahko imela priložnost začetka uresničevanja oziroma manifestiranja. Morda zato borbeni uspeh v vas samih ni zanemarljiv. Morda boste stopili čez svoje okvirje uspeha ali načina življenja, kar bo od vas zahtevalo tudi tisto, za kar še pred časom niste bili pripravljeni narediti nič. Dvomi in strahovi niso zaželeni, saj vas samo blokirajo pri poletu pozitivnih energij, ki jih morate začutiti sami.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Mesec vam ponuja tisto pravo soočenje z vsem, kar vam ni ljubo ali pa za kar dejansko ne želite spregledati, da je treba očistiti. Marsikaj boste prepoznali in pa se morali soočiti s tistim, o čemer ste slutili, pa si tega niste želeli priznati. Zato srčne bolečine v večjem obsegu ta mesec le niso tako mimobežne ali pa zanemarljivosti vredne. Prej ko se soočite s preteklostjo, morda iz obdobja septembra ali oktobra lansko leto, ter počistite nesnago, prej boste imeli čas za tisto pravo prebolevanje.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Karizma in šarmantnost bosta ta mesec izžarevali iz vas tako, kot da ste največje dive na odru vašega življenja. Polni energije in radovednosti se boste podajali v ljubezenske začetke s starimi ali novimi dušicami, saj si želite le miru, ki ga trenutno kljub vsemu ne občutite tako, kot kažete v družbi. Služite svojemu poslanstvu, služite tistemu, kar bi si radi izborili. Pa vendar bodite pazljivi, kajti tudi vas se lahko dotaknejo skrivnosti, pred katerimi bežite ali pa jih boste primorani slišati. Ne pozabite, 11. april je noč želja in manifestacije. To najbolj pozitivno noč v mesecu izkoristite za lasten uspeh!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.