090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (12. 4. – 18. 4. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V prihajajočem tednu boste dušice tega znamenja doživljale mentalni konflikt. To pomeni, da bodo iz vaše podzavesti nerazrešene zadeve rinile na dan. Vidno je tudi, da bo teden skozi vaše delovanje in razmišljanje od vas vse bolj zahteval delo na vaši samozavesti. Teden znate preživeti v bolj temnih energijah, zato redno skrbite za dvig frekvenc svoje energije. Proti koncu tedna bo možnost razreševanja starih zadev tudi v okolici.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden pred vami zahteva od vas potrpežljivost. Kljub vse splošni energiji, ki bo usmerjena v razčiščevanje tudi vaše podzavesti, boste morali dodati večji delež notranje energije, notranje moči in vztrajnosti. Neka zadeva še ni dozorela, da se zgodi oziroma zaključi, zato vaše trmasto vztrajanje v tej zadevi v tem trenutku dolgoročno ni priporočljivo. Tudi za vas prihaja čas, da nekaj razčistite.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V prihajajočem tednu se bo treba poglobiti v vašo srčno čakro. Že nekaj časa se njeno delovanje usmerja k njenemu nepravilnemu delovanju in posledično blokadam. Ta teden je primeren, da se soočite s svojimi strahovi. Nehote se boste ujeli v strahu pred vidnostjo, pred odpiranjem in posledično lahko tudi v strahu, da za nekaj ali nekoga preprosto niste dovolj dobri. Pa je to res?

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Kot vodno znamenje boste v tednu povečane možnosti komunikacije, več moči in ljubezni do sebe izkoristili za svojo notranjo svetlobo. Morda že nekaj časa svoje notranje svetlobe ne kažete svetu, posledično pa ne prejmete tistega, kar si tako močno želite. Prejmete vedno tisto, kar žarčite, zato začnite žareti s svojo svetlobo in se sprejmite, takšni  kot ste. Še vedno lahko marsikaj spremenite.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Končno boste med bolj uspešnimi znamenji, saj boste hitro dojeli, kdaj je treba stopiti naprej, predvsem pa na katerih področjih. Zgodi se lahko, da s svojo dobro komunikativnostjo in samozavestjo že ta teden zaključite neko staro zadevo, ki jo vlečete za seboj že dlje časa. Tudi sprotne sitnosti boste hitro razčistili. Kot da stopite raje naprej, v nove projekte, saj ste izgubljali že dovolj.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

To zna biti težko obdobje za vas – preteklost se nekako ne zaključi tako, kot bi si želeli ali pričakovali. Morda hitite k nečemu novemu, a vam vse skupaj ne daje dobrega občutka, da se premikate v smeri svojih želja. Pa ste res na mestu? Ali se je res vse poslabšalo? Ostanite potrpežljivi, kajti drugače boste sami sebi zaprli vrata, ki so za vas tako pomembna.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Bolj ko boste tehtali in iskali rešitve za malenkosti, bolj se bo krepil občutek, da trpite. Posledično se boste lahko ujeli še v zapiranje vase, ki vam prav tako ne bo omogočilo, da razčistite s stvarmi, ki vas težijo. Energije so dane vsem. Toda ali boste prepoznali možnost napredka ali pač ne, bo pa odvisno od vašega sprejemanja sedanjega trenutka, kar pa je za vas pogosto težavno.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Dušice tega znamenja se boste v tem tednu lahko malce pobahale s svojo notranjostjo in razmišljanjem. Energijo boste preko novih projektov ali zgolj razmišljanja usmerili v materialno blaginjo, ki jo potrebujete in vam je posledično tudi dana. V neki zadevi se vam bodo zadeve razjasnile na zelo hiter način, tako da boste ob koncu tedna že lahko pridobili občutek stabilnosti. Zmorete!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Teden pred nami začnite previdno. Ta teden bo za vas v energijah, ki nakazujejo blokado spolne oziroma sakralne čakre. Ta je ob nepravilnem delovanju lahko označena s preprostim stavkom:  »Neznosni boste!« Samokritičnost, trma, samoponiževanje, posledično pa še streljanje vaših puščic na okolico so definitivno najmanj priporočene zadeve, ki jo lahko naredite ta teden. Očistite se in poščite notranji mir. Kaj vam pa tako manjka, da ne bi lahko preživeli tukaj in zdaj?

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Hlad v odnosih pripeljite do točke, da se to končno zaključi. Sprejmite konec odnosa ali pa ga popravite. Ljubezen do sebe bo močno izstopala, saj ne morete celo življenje biti le goba za okolico, ki vase absorbira vso energijo in čustva. Ko pa preprosto ne zmorete več, pa izgubite svojo stabilnost in se čudite, kaj ste naredili narobe, da je tako, kot je. Vzemite se v roke in sprejmite energijo transformacije. Dvignete se lahko hitreje, kot si upate misliti. Si upate?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Najbolje, da stojite na mestu in mirujete. Pa ne zato, da bi nevihta vašega življenja hitreje minila ali pa da bi se še naprej brezglavo razdajali preko svojih meja. Prihajajoči teden izkoristite, da skomunicirate vse stare zadeve, ki so še ostale odprte. Že med procesom pa si vzemite čas tudi za počitek. Najdite notranji mir mirom in sprejmite določene zadeve. Morda pa ste naredili že vse, kar ste lahko.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Usoda je v naših rokah, pa vendar si jo prepogosto prepletemo s karmo. Sprejmite odgovornost za svoja pretekla dejanja, skomunicirajte, kar je treba, in se prepustite bolj pozitivnim energijam, ki vas kljub skrivanju dušijo. Priznajte si, še vedno lahko spremenite vse, kar si želite, saj dobro veste, da ste za vse slabo krivi tudi sami. Priznajte si napako, opravičite se in prosite za odpuščanje. Če vas zavrnejo, ste se tako vsaj osvobodili lastnih spon.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.