090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tadejev Lunin krog (6. 7. – 12. 7. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Ponedeljek, 6. julij

Luna v Kozorogu daje dnevu resnost, doslednost in temeljitost. Narediti bo treba načrt, kaj sodi v ospredje in kaj lahko nekdo spremeni pri sebi. Seveda bodo pri tem štele preudarnost, premišljenost in doslednost. Danes bodo mnogi sprostitev našli v naravi, na vrtu in ob raziskovanju svojih čustev.

Torek, 7. julij

Luna v Vodnarju daje nekaj dobrih iztočnic za rast in preobrate, na katere boste opravičeno ponosni. Rdeča nit bodo prav gotovo odnosi in vse oblike sodelovanja, raziskovanja in učenje. Modro bo, da boste danes odprli svoje srce in našli svoje sanje ter tisto, kar vam daje motivacijo.

Sreda, 8. julij

Kvadrat med Merkurjem in Marsom obljublja nekaj nemira, povečano drznost in učinkovite rešitve. Odkriti morate svoja pravila in se jih držati. Drugi ljudje vam bodo ogledalo – od njih se tudi učite. Pridobili boste modrost in prave vrednote, seveda pa bo dan poln nekih preobratov in novosti.

Četrtek, 9. julij

Misel dneva danes bo, da človek ni samo fizično, ampak tudi duhovno bitje. Luna v Ribah obljublja močno intuicijo in raziskovanje tistega, kar je neznano in tako ali drugače skrito tujim očem. Venera bo danes naklonjena ženskam in ljubezni; seveda bosta v tem pogledu veliko šteli previdnost in notranja drznost.

Petek, 10. julij

Mnogi bodo danes odkrili svojo popolnost in sledili sebi ter tistim stvarem, ki jim bodo v pomoč. Narediti morate korak naprej. Ne iščite bližnjic. Notranji smerokazi bodo tisti, ki vam bodo v oporo pri tem, kaj morate spremeniti. Danes je ugoden dan za sprehod ob mirni reki in pisanje občutkov.

Konec tedna

V soboto, ko bo Luna v Ovnu, to obljublja direktnost, neposrednost in drznost. Sreča se skriva na strani pogumnih in tako boste lahko šli naprej po svoji poti. Sledite sebi, a vendarle najdite dialog in pogovor. Nedelja bo ugodna, da boste naredili preobrat, kaj spremeniti in do kakšne mere. Sonce trigon Neptun nakazuje tudi romantiko, skladnost in prijetnosti. Dejstvo je, da se boste znali boriti za svojo resnico.

Za natančno osebno napoved me lahko pokličete na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.