090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Ciganske karte

Ciganske karte so karte ljudstva, njihovo izročilo pa se prenaša iz roda v rod. So izjemno slikovite in pripovedovalne ter vsebujejo bogato simboliko. Za razliko od tarot kart niso oštevilčene, temveč so zelo intuitivne karte, s katerimi lahko prodremo globoko v človekovo zgodbo, ravno tako kakor s tarotom.

Ljudje so iz kart začeli prerokovati v šestnajstem stoletju, saj so se takrat pojavile prve karte. Prerokovanje se je še najbolj razširilo v Evropi, še posebej v osemnajstem stoletju, ko so se karte razširile v Anglijo, Francijo in Nemčijo, od koder so priromale tudi v naše kraje. In od tedaj zanimanje za prerokovanje iz ciganskih kart ne upada; še več, v zadnjem času ga je vedno več.

S pomočjo ciganskih kart boste našli najboljšo pot ter spoznali vzroke in posledice za dogodke v življenju, ki so vas zaznamovali. Na podlagi preteklih izkušenj in dogodkov boste spoznali, zakaj se stvari dogajajo in kako jih obrniti sebi v prid. S pomočjo vpogleda v ciganske karte boste ponovno postali ustvarjalec svojega življenja. Zaživeli boste polno in srečno življenje. Vsakdanje in življenjske odločitve boste sprejemali odločno in brez pretiranega obremenjevanja. 

Čar ciganskih kart leži v tem, da vam lahko pokažejo drugačen pristop k vprašanjem in odnosom ter vam omogočijo njihovo razumevanje, ne da bi poskušale vplivati na vašo voljo. 

Naši svetovalci

Jasnovidka

Lara

Že v najstniških letih sem zelo rada pobegnila k mamini sorodnici, kjer sem se pri šestnajstih letih prvič srečala s ciganskimi kartami in pomeni njenega deka kart. Seveda za vedeževalske karte obstajajo knjige, ki nas usmerjajo k napovedim, pa vendar sem mnenja, da se prava napoved lahko poda le z dobrimi jasnočutnimi čutili. Ker se glede na dogodke mojega preteklega življenja rada pošalim, da sem podobna mački z devetimi življenji, ste gotovo pomislili, da sem se soočila tudi že s tunelom. Od tam so me po zastrupitvi z monoksidom prijazno zavrnili, da n... [preberi več]

Kategorije: Angelska terapija - Ciganske karte - Energijska terapija - Jasnovidnost - Medij - Napovedovanje prihodnosti - Nasveti - Tarot karte - Uvid v prihodnost - Vedeževanje

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.