090 77 96

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Ciganske karte

Ciganske karte so karte ljudstva, njihovo izročilo pa se prenaša iz roda v rod. So izjemno slikovite in pripovedovalne ter vsebujejo bogato simboliko. Za razliko od tarot kart niso oštevilčene, temveč so zelo intuitivne karte, s katerimi lahko prodremo globoko v človekovo zgodbo, ravno tako kakor s tarotom.

Ljudje so iz kart začeli prerokovati v šestnajstem stoletju, saj so se takrat pojavile prve karte. Prerokovanje se je še najbolj razširilo v Evropi, še posebej v osemnajstem stoletju, ko so se karte razširile v Anglijo, Francijo in Nemčijo, od koder so priromale tudi v naše kraje. In od tedaj zanimanje za prerokovanje iz ciganskih kart ne upada; še več, v zadnjem času ga je vedno več.

S pomočjo ciganskih kart boste našli najboljšo pot ter spoznali vzroke in posledice za dogodke v življenju, ki so vas zaznamovali. Na podlagi preteklih izkušenj in dogodkov boste spoznali, zakaj se stvari dogajajo in kako jih obrniti sebi v prid. S pomočjo vpogleda v ciganske karte boste ponovno postali ustvarjalec svojega življenja. Zaživeli boste polno in srečno življenje. Vsakdanje in življenjske odločitve boste sprejemali odločno in brez pretiranega obremenjevanja. 

Čar ciganskih kart leži v tem, da vam lahko pokažejo drugačen pristop k vprašanjem in odnosom ter vam omogočijo njihovo razumevanje, ne da bi poskušale vplivati na vašo voljo. 

Naši svetovalci

Vedeževalka

Mira

Naša najbolj znana vedeževalka Mira je že v rani mladosti opazila, da vidi in čuti več kot ostali ljudje, saj že od otroštva doživlja neobičajne situacije, v mislih vidi slike in dogodke, sanja sanje, ki se uresničijo, in podobno. Šele po dvajsetem letu je ugotovila, da ima poseben talent, s katerim lahko pomaga ljudem. Mira ima zelo močno razvito intuicijo, zato ji je pri napovedovanju prihodnosti v veliko pomoč ton vašega glasu. Z vami se miselno poveže in na podlagi lastne intuitivnosti opiše vaše značajske in fizične lastnosti. Za njo je več kot... [preberi več]

Kategorije: Ciganske karte - Medij - Nasveti - Numerologija - Uvid v prihodnost - Vedeževanje

Vedeževalka

Miša

Napovedovanje prihodnosti ji je že v zibelko položila njena babica, vendar se je svojega daru napovedovanja prihodnosti zavedela šele v najstniških letih. Takrat so jo vrstniki včasih malo čudno gledali, saj niso razumeli, da vidi več od njih, a danes marsikdo od njih poišče njeno pomoč. Svoje življenje in talent posveča ljudem, ki jo potrebujejo, predvsem ko se znajdejo v raznih osebnih stiskah in ne vedo, kako in kam naprej. Smisel njenega dela je pomagati ljudem, da najdejo pravo pot iz težkih in včasih nerešljivih situacijah. Njeno vodilo je pomagati... [preberi več]

Kategorije: Bioenergija - Ciganske karte - Energijska terapija - Vedeževanje

Vedeževalka

Cvetka

Cvetka je SkalarPrana terapevtka, kar pomeni, da čuti energije, ki so okoli nas, in jih uporablja pri napovedovanju prihodnosti. Osrečuje jo, ko pomaga drugim ljudem, ki so v stiski, in pri reševanju njihovih zdravstvenih težavah. Včasih je vzrok za nastanek bolezni tudi kakšna energijska blokada v našem telesu, zato je najbolje, da poiščete energijskega terapevta, ki bo počistil vašo avro in čakre in ki bo pogledal, kje imate blokade v telesu. Cvetka vam tako lahko pomaga do boljšega zdravja in počutja. Prav tako ima veliko izkušenj pri energijskemu či... [preberi več]

Kategorije: Bioenergija - Ciganske karte - Energijska terapija - Napovedovanje prihodnosti - Tarot karte - Vedeževanje

Vedeževalka

Lili

Lili ima čudovit dar, da lahko s pomočjo svoje intuicije pogleda v prihodnost. Pri svojem delu najpogosteje uporablja ciganske karte, ki so najprimernejše za vpogled v konkretne življenjske situacije, ki se tičejo osebne sreče, družine, denarnih težav, službe in zdravja. Uporablja tudi orakeljske karte – starodavno prerokovalsko orodje, ki ji omogoča prejemanje jasnih sporočil od angelov. Te karte so zelo pozitivne, varne in osupljivo točne. Lili ve, da vsaka karta, ki jo povleče iz kompleta, k njej pride z razlogom. Prav tako rada uporabi angelske karte... [preberi več]

Kategorije: Angelska terapija - Ciganske karte - Vedeževanje

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.