090 77 96

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Astrologija

Veda o astrologiji je stara več kot 8000 let. K priljubljenosti astrologije je v največji meri pripomogel Nostradamus. Že takrat so modreci verjeli, da je rojstvo posameznika omejeno in zapisano v zvezdah. 

Skozi stoletja se je astrologija uporabljala tako med navadnimi ljudmi kot tudi med politiki in kronanimi glavami, da so se lažje odločali o pomembnih življenjskih odločitvah in da so imeli vpogled v čas, ki prihaja. Astrologija je še danes v svetu zelo cenjena in priznana. 

Astrologija je specifična pri vsakem posamezniku in je podobna kot prstni odtis, saj ne obstaja dve isti rojstni karti. Skozi rojstno karto spoznavamo sebe in izvemo svojo usodo

Naši svetovalci

Astrolog

Tadej

Tadej Šink se je z astrologijo srečal pred dvajsetimi leti. Sodeloval je z revijo Jana, na radio Ptuj ima že mnogo let svojo oddajo Astročvek in astrologija je zanj pomemben vidik svetovanja. Zna vam pogledati v astrološko karto in pogledati, kaj vas čaka v nekem obdobju življenja. Svetovalno delo mu pomaga, da osvetli tisto, kar morate sprejeti ali spremeniti in vam predstavi položaj planetov za vas. Horarna astrologija je veja astrologije ki odgovarja na konkretna vprašanja in je primerna za hitre klice, kjer dobite zelo dobro svetovanje in ugled. Ali bom do... [preberi več]

Kategorije: Astrologija

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.