090 77 96

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Bioenergija

Metodo bioenergijskega zdravljenja uspešno uporabljamo že trideset let, čeprav so že naši predniki veliko bolezni zdravili z dotikom, objemom in energijo, ki jo imamo v sebi. Sodoben materialističen čas, v katerem živimo, nas je prisilil, da smo pozabili nagonske in naravne odzive, ki so vedno bili del nas. Marsikatera mama še danes intuitivno boža trebušček svojega otroka, ko ga ta boli. Tudi to je bioenergija in otroka ti naravni materini gibi pomirijo in ublažijo njegove bolečine.  

Danes bioenergijo po celem svetu uporabljamo kot resno in visoko strukturirano energetsko prakso zdravljenja. Bioenergija je prisotna v vsakem živem bitju, naša čutila pa sprejemajo le majhen delček kozmičnega univerzalnega energetskega polja. Ljudem je zanimivo predvsem to, kako jo lahko občutimo in uporabimo za boljše življenje in ohranjanje ali vrnitev zdravja.

Čustva, ljubezen, sovraštvo, jeza, žalost, veselje … Vse to je pravzaprav le obseg širjenja frekvence energije. Čustva ne nastanejo v fizičnem telesu, čeprav prav tam izzovejo kemične reakcije. Nastanejo v astralnem telesu, telesu emocij, in se preko čaker, preko eteričnega dvojnika, prenašajo do našega telesa. Vsaka čakra prenaša energijo, ki vibrira z določeno frekvenco. Na frekvenco utripanja v določenem organizmu vpliva tudi način prehranjevanja, kraj bivanja, okolica in psihično stanje.

Naši svetovalci

Vedeževalka

Miša

Napovedovanje prihodnosti ji je že v zibelko položila njena babica, vendar se je svojega daru napovedovanja prihodnosti zavedela šele v najstniških letih. Takrat so jo vrstniki včasih malo čudno gledali, saj niso razumeli, da vidi več od njih, a danes marsikdo od njih poišče njeno pomoč. Svoje življenje in talent posveča ljudem, ki jo potrebujejo, predvsem ko se znajdejo v raznih osebnih stiskah in ne vedo, kako in kam naprej. Smisel njenega dela je pomagati ljudem, da najdejo pravo pot iz težkih in včasih nerešljivih situacijah. Njeno vodilo je pomagati... [preberi več]

Kategorije: Bioenergija - Ciganske karte - Energijska terapija - Vedeževanje

Vedeževalka

Cvetka

Cvetka je SkalarPrana terapevtka, kar pomeni, da čuti energije, ki so okoli nas, in jih uporablja pri napovedovanju prihodnosti. Osrečuje jo, ko pomaga drugim ljudem, ki so v stiski, in pri reševanju njihovih zdravstvenih težavah. Včasih je vzrok za nastanek bolezni tudi kakšna energijska blokada v našem telesu, zato je najbolje, da poiščete energijskega terapevta, ki bo počistil vašo avro in čakre in ki bo pogledal, kje imate blokade v telesu. Cvetka vam tako lahko pomaga do boljšega zdravja in počutja. Prav tako ima veliko izkušenj pri energijskemu či... [preberi več]

Kategorije: Bioenergija - Ciganske karte - Energijska terapija - Napovedovanje prihodnosti - Tarot karte - Vedeževanje

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.