090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Bioenergija

Metodo bioenergijskega zdravljenja uspešno uporabljamo že trideset let, čeprav so že naši predniki veliko bolezni zdravili z dotikom, objemom in energijo, ki jo imamo v sebi. Sodoben materialističen čas, v katerem živimo, nas je prisilil, da smo pozabili nagonske in naravne odzive, ki so vedno bili del nas. Marsikatera mama še danes intuitivno boža trebušček svojega otroka, ko ga ta boli. Tudi to je bioenergija in otroka ti naravni materini gibi pomirijo in ublažijo njegove bolečine.  

Danes bioenergijo po celem svetu uporabljamo kot resno in visoko strukturirano energetsko prakso zdravljenja. Bioenergija je prisotna v vsakem živem bitju, naša čutila pa sprejemajo le majhen delček kozmičnega univerzalnega energetskega polja. Ljudem je zanimivo predvsem to, kako jo lahko občutimo in uporabimo za boljše življenje in ohranjanje ali vrnitev zdravja.

Čustva, ljubezen, sovraštvo, jeza, žalost, veselje … Vse to je pravzaprav le obseg širjenja frekvence energije. Čustva ne nastanejo v fizičnem telesu, čeprav prav tam izzovejo kemične reakcije. Nastanejo v astralnem telesu, telesu emocij, in se preko čaker, preko eteričnega dvojnika, prenašajo do našega telesa. Vsaka čakra prenaša energijo, ki vibrira z določeno frekvenco. Na frekvenco utripanja v določenem organizmu vpliva tudi način prehranjevanja, kraj bivanja, okolica in psihično stanje.

Naši svetovalci

Energijski terapevt

Barbara

Sem Barbara Köveš energijska terapevtka in inštruktorica ScalarPrane za Slovenijo. Spekter mojega energijskega znanja je zelo širok. Izvajam ScalarPrana nevroterapije za energijsko pomoč pri nevroloških težavah, ScalarPrana psihoterapija za energijsko pomoč pri izgorelosti in izčrpanosti, ScalarPrana mišičnoskeletnaterapija za energijsko pomoč pri skeletnih in vezivnih obrabah, poškodbah, ScalarPrana imunoterapija za energijsko pomoč pri oslabljenem imunskem sistemu, ScalarParna endokrinoterapija za energisko pomoč pri hormonskem neravnovesju, Reiki tera... [preberi več]

Kategorije: Angelska terapija - Bioenergija - Energijska terapija - Scalar prana terapija

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.