090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Numerologija

Za kakovostno numerološko analizo je treba izračunati tri ključne številke – število usode, duhovno število in število imena. S pomočjo teh številk bomo dobili vpogled v značajske značilnosti in življenjsko pot določene osebe. 

Osebna numerologija, ki temelji na rojstnem datumu in imenu, nam pomaga odkriti lastne potenciale in življenjsko poslanstvo. Pomaga nam ugotoviti, kako živeti v skladu z vibracijami tekočega leta, meseca in dneva. Pomaga nam pri izbiri partnerja, pri skrbi za zdravje, pri izbiri poklica in pri izbiri primernih datumov za pomembne sestanke, investicije, projekte, podpis pogodb, registracijo podjetja, potovanja … 

Numerološko svetovanje je uporabno tudi pri izbiri kandidatov za zaposlitev, pri izbiri srečnega imena podjetja in izdelkov, pri izbiri hišnih številk, primernih za bivanje, in podobno. Numerološko svetovanje je primerno tako za posameznike, pare in podjetja kot tudi za starše, ki načrtujejo otrokovo pot in želijo izkoristiti vse njegove dane potenciale.

Naši svetovalci

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.