090 77 96

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Numerologija

Za kakovostno numerološko analizo je treba izračunati tri ključne številke – število usode, duhovno število in število imena. S pomočjo teh številk bomo dobili vpogled v značajske značilnosti in življenjsko pot določene osebe. 

Osebna numerologija, ki temelji na rojstnem datumu in imenu, nam pomaga odkriti lastne potenciale in življenjsko poslanstvo. Pomaga nam ugotoviti, kako živeti v skladu z vibracijami tekočega leta, meseca in dneva. Pomaga nam pri izbiri partnerja, pri skrbi za zdravje, pri izbiri poklica in pri izbiri primernih datumov za pomembne sestanke, investicije, projekte, podpis pogodb, registracijo podjetja, potovanja … 

Numerološko svetovanje je uporabno tudi pri izbiri kandidatov za zaposlitev, pri izbiri srečnega imena podjetja in izdelkov, pri izbiri hišnih številk, primernih za bivanje, in podobno. Numerološko svetovanje je primerno tako za posameznike, pare in podjetja kot tudi za starše, ki načrtujejo otrokovo pot in želijo izkoristiti vse njegove dane potenciale.

Naši svetovalci

Vedeževalka

Mira

Naša najbolj znana vedeževalka Mira je že v rani mladosti opazila, da vidi in čuti več kot ostali ljudje, saj že od otroštva doživlja neobičajne situacije, v mislih vidi slike in dogodke, sanja sanje, ki se uresničijo, in podobno. Šele po dvajsetem letu je ugotovila, da ima poseben talent, s katerim lahko pomaga ljudem. Mira ima zelo močno razvito intuicijo, zato ji je pri napovedovanju prihodnosti v veliko pomoč ton vašega glasu. Z vami se miselno poveže in na podlagi lastne intuitivnosti opiše vaše značajske in fizične lastnosti. Za njo je več kot... [preberi več]

Kategorije: Ciganske karte - Medij - Nasveti - Numerologija - Uvid v prihodnost - Vedeževanje

Numerologinja

Blanka

Numerologija je orodje, ki nam pomaga, da bolje spoznamo sebe in ljudi, ki nas obkrožajo. Omogoča nam ustvariti bolj harmonične odnose in z njeno pomočjo lahko razumemo preteklost, vplivamo na sedanjost in načrtujemo prihodnost, na osebnem in poslovnem področju. Vaš numerični zapis, »kdo ste in kam greste« je zapisan skozi sekvence vašega rojstnega datuma, ki ostaja celo življenje vaša edina stalnica. Vaša osebna kombinacija števil ima lastno vibracijo, energijo in moč.

Numerologija je zemljevid vsega, kar se je začelo izoblikovati že pred
... [preberi več]

Kategorije: Numerologija

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.