090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Scalar prana terapija

Skalarna prana je kombinacija dveh univerzalnih energij, skalarne energije in prane. Kombinacija skalarne energije in prane je prva te vrste v zgodovini alternativnega in komplementarnega energijskega zdravljenja. S kombinacijo teh dveh energij se dosega hitrejša dezintegracija in nevtralizacija bolezenskih energij in hitrejša regeneracija pri zdravljenju.

Skalarna prana vsa telesa (fizično, eterično, mentalno, duhovno) poveže med seboj. Je varen način zdravljenja, saj zdravi in ohranja vsa živa bitja. Ustanoviteljica ScalarPrane je Fe Pacheco iz Filipinov, glavna predstavnica in inštruktor ScalarPrane v Sloveniji pa je Barbara Köveš.

Terapevtski sistem ScalarPrana je sistem zdravljenja z energijo, ki podpira in dopolnjuje vse oblike zdravljenja, vključno z medicinsko znanostjo. Pospeši okrevanje pri boleznih, ki se zdravijo s šolsko medicino.

Glavne značilnosti Scalar prane so:

 

  • da je proces kultiviranja energije in terapevtski proces;
  • da na naraven način spodbudi in aktivira inteligenco telesa za zdravljenje;
  • da pospeši proces zdravljenja;
  • da je varen sistem za samoterapijo;
  • da se izvaja brez dotika;
  • da zdravljenje poteka brez zdravil ali operacije in
  • da medsebojno uravnoteži in harmonizira telo, um in duh.

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.