090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tarot

Tarot je eno najbolj znanih in najboljših sredstev vedeževanja. Branje iz kart naj bi v štirinajstem stoletju na poti iz Indije preko Perzije v Evropo prinesle skupine Romov, ki so ga tudi izpopolnili. 

Jasnovidke tarot karte za komunikacijo uporabljajo kot jezik simbolov – jezik nezavednega, ki nam lahko, v kolikor k njem pravilno pristopimo, razkrije skrivne kotičke naše duše. 

Um jasnovidke, ki se ukvarja s tarotom, razkriva pomene, ki v razumskem svetu pogosto ne morejo biti jasno definirani. Tako tarot združuje človekovo resničnost z resničnostjo duha, pri čemer povezuje različne nivoje stvarnosti in nam odpira vrata, skozi katera prej nismo mogli stopiti.

Naši svetovalci

Jasnovidka

Lara

Že v najstniških letih sem zelo rada pobegnila k mamini sorodnici, kjer sem se pri šestnajstih letih prvič srečala s ciganskimi kartami in pomeni njenega deka kart. Seveda za vedeževalske karte obstajajo knjige, ki nas usmerjajo k napovedim, pa vendar sem mnenja, da se prava napoved lahko poda le z dobrimi jasnočutnimi čutili. Ker se glede na dogodke mojega preteklega življenja rada pošalim, da sem podobna mački z devetimi življenji, ste gotovo pomislili, da sem se soočila tudi že s tunelom. Od tam so me po zastrupitvi z monoksidom prijazno zavrnili, da n... [preberi več]

Kategorije: Angelska terapija - Ciganske karte - Energijska terapija - Jasnovidnost - Medij - Napovedovanje prihodnosti - Nasveti - Tarot karte - Uvid v prihodnost - Vedeževanje

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.