090 77 96

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tarot

Tarot je eno najbolj znanih in najboljših sredstev vedeževanja. Branje iz kart naj bi v štirinajstem stoletju na poti iz Indije preko Perzije v Evropo prinesle skupine Romov, ki so ga tudi izpopolnili. 

Jasnovidke tarot karte za komunikacijo uporabljajo kot jezik simbolov – jezik nezavednega, ki nam lahko, v kolikor k njem pravilno pristopimo, razkrije skrivne kotičke naše duše. 

Um jasnovidke, ki se ukvarja s tarotom, razkriva pomene, ki v razumskem svetu pogosto ne morejo biti jasno definirani. Tako tarot združuje človekovo resničnost z resničnostjo duha, pri čemer povezuje različne nivoje stvarnosti in nam odpira vrata, skozi katera prej nismo mogli stopiti.

Naši svetovalci

Vedeževalka

Cvetka

Cvetka je SkalarPrana terapevtka, kar pomeni, da čuti energije, ki so okoli nas, in jih uporablja pri napovedovanju prihodnosti. Osrečuje jo, ko pomaga drugim ljudem, ki so v stiski, in pri reševanju njihovih zdravstvenih težavah. Včasih je vzrok za nastanek bolezni tudi kakšna energijska blokada v našem telesu, zato je najbolje, da poiščete energijskega terapevta, ki bo počistil vašo avro in čakre in ki bo pogledal, kje imate blokade v telesu. Cvetka vam tako lahko pomaga do boljšega zdravja in počutja. Prav tako ima veliko izkušenj pri energijskemu či... [preberi več]

Kategorije: Bioenergija - Ciganske karte - Energijska terapija - Napovedovanje prihodnosti - Tarot karte - Vedeževanje

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.