090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Angelska sporočila

Angelska sporočila so izvrsten način iskanja odgovorov na naša najgloblja vprašanja in skrbi. Povezovanje z angeli nam omogoča popotovanje globoko v notranjost duše.

Naši svetovalci vam bodo pomagali odkriti vaše duhovne in intuitivne sposobnosti. Na življenje boste začeli gledati z drugačnimi očmi, postali boste bolj dovzetni za notranje vodstvo, lažje boste začutili veselje in ljubezen v svojem srcu. Ponovno se boste povezali s svojo pravo naravo. 

Naši jasnovidci, intuitivni in duhovni svetovalci se z višjimi angelskimi energijami povezujejo preko angelskih kart. Vsaka karta ima svojo podobo (upodobljeno je angelsko bitje) in nosi posebno sporočilo, ki je namenjeno vam osebno – pa naj bo to za področje ljubezni, zdravja, odnosov, posla ali denarja. Sporočilo se lahko nanaša tudi na vaša trenutna čustva, ki jih čutite, kot so dvom, jeza, žalost ali ljubezen.

Z angelskimi kartami boste lažje razložili čustva in okoliščine, v katerih se nahajate, s pomočjo nasvetov iz angelskih kart pa boste tudi lažje sprejeli odločitev, ki bo najboljša za vas in vaše najbližje.

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.