090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Angelska sporočila

Angelska sporočila so izvrsten način iskanja odgovorov na naša najgloblja vprašanja in skrbi. Povezovanje z angeli nam omogoča popotovanje globoko v notranjost duše.

Naši svetovalci vam bodo pomagali odkriti vaše duhovne in intuitivne sposobnosti. Na življenje boste začeli gledati z drugačnimi očmi, postali boste bolj dovzetni za notranje vodstvo, lažje boste začutili veselje in ljubezen v svojem srcu. Ponovno se boste povezali s svojo pravo naravo. 

Naši jasnovidci, intuitivni in duhovni svetovalci se z višjimi angelskimi energijami povezujejo preko angelskih kart. Vsaka karta ima svojo podobo (upodobljeno je angelsko bitje) in nosi posebno sporočilo, ki je namenjeno vam osebno – pa naj bo to za področje ljubezni, zdravja, odnosov, posla ali denarja. Sporočilo se lahko nanaša tudi na vaša trenutna čustva, ki jih čutite, kot so dvom, jeza, žalost ali ljubezen.

Z angelskimi kartami boste lažje razložili čustva in okoliščine, v katerih se nahajate, s pomočjo nasvetov iz angelskih kart pa boste tudi lažje sprejeli odločitev, ki bo najboljša za vas in vaše najbližje.

Naši svetovalci

Energijski terapevt

Barbara

Sem Barbara Köveš energijska terapevtka in inštruktorica ScalarPrane za Slovenijo. Spekter mojega energijskega znanja je zelo širok. Izvajam ScalarPrana nevroterapije za energijsko pomoč pri nevroloških težavah, ScalarPrana psihoterapija za energijsko pomoč pri izgorelosti in izčrpanosti, ScalarPrana mišičnoskeletnaterapija za energijsko pomoč pri skeletnih in vezivnih obrabah, poškodbah, ScalarPrana imunoterapija za energijsko pomoč pri oslabljenem imunskem sistemu, ScalarParna endokrinoterapija za energisko pomoč pri hormonskem neravnovesju, Reiki tera... [preberi več]

Kategorije: Angelska terapija - Bioenergija - Energijska terapija - Scalar prana terapija

Jasnovidka

Lara

Že v najstniških letih sem zelo rada pobegnila k mamini sorodnici, kjer sem se pri šestnajstih letih prvič srečala s ciganskimi kartami in pomeni njenega deka kart. Seveda za vedeževalske karte obstajajo knjige, ki nas usmerjajo k napovedim, pa vendar sem mnenja, da se prava napoved lahko poda le z dobrimi jasnočutnimi čutili. Ker se glede na dogodke mojega preteklega življenja rada pošalim, da sem podobna mački z devetimi življenji, ste gotovo pomislili, da sem se soočila tudi že s tunelom. Od tam so me po zastrupitvi z monoksidom prijazno zavrnili, da n... [preberi več]

Kategorije: Angelska terapija - Ciganske karte - Energijska terapija - Jasnovidnost - Medij - Napovedovanje prihodnosti - Nasveti - Tarot karte - Uvid v prihodnost - Vedeževanje

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.