090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Vedeževanje v živo

Obstajajo zakonitosti, ki krojijo usodo vseh nas. Naše misli, čustva, občutki in dejanja vplivajo na naše življenje. Ali se zavedamo vsega tega? Vedeževanje po telefonu nam lahko pomaga odkriti vzroke težav in njihov izvor. Za vrhunsko in natančno branje energij, za vedeževanje po telefonu ali napoved prihodnosti sta potrebna dar jasnovidnosti in sposobnost branja energij, ki jih obvladajo le redke vedeževalke. Vedeževanje po telefonu lahko poteka medialno – branje energij – in tudi s pomočjo orodij, kot so razlaga kart (ciganske karte, tarot karte ali angelske karte). 

Vedeževanje po telefonu je najbolj skrivnostna oblika jasnovidnosti, saj medij s pomočjo vašega glasu, branja energij in razbiranja sporočil skozi simbole, oblike, slike in občutke posamezniku prerokuje ali napove prihodnost. Vendar pogled v jutri včasih ni dovolj. Vzroki naših težav in skrbi se nahajajo tudi v sedanjosti in preteklosti. S pomočjo izkušene vedeževalke lahko izluščimo težavo, ki nas muči, ter jo s pomočjo njenih nasvetov popravimo ali odpravimo. S postavljanjem pravih vprašanj bomo dobili tudi prave odgovore. Ne bomo se počutili, kot da se nam življenje dogaja, saj bomo prevzeli vpliv nad svojo prihodnostjo in usodo. 

Naše nadarjene vedeževalke vam omogočajo natančne odgovore na vaša vprašanja v zvezi z ljubeznijo, zdravjem, kariero, pomembnimi odločitvami in življenjskim namenom.

Pokličite nas še danes in preverite, kaj ima za vas prihodnost v načrtu. Pa srečno!

Naši svetovalci

Jasnovidka

Lara

Že v najstniških letih sem zelo rada pobegnila k mamini sorodnici, kjer sem se pri šestnajstih letih prvič srečala s ciganskimi kartami in pomeni njenega deka kart. Seveda za vedeževalske karte obstajajo knjige, ki nas usmerjajo k napovedim, pa vendar sem mnenja, da se prava napoved lahko poda le z dobrimi jasnočutnimi čutili. Ker se glede na dogodke mojega preteklega življenja rada pošalim, da sem podobna mački z devetimi življenji, ste gotovo pomislili, da sem se soočila tudi že s tunelom. Od tam so me po zastrupitvi z monoksidom prijazno zavrnili, da n... [preberi več]

Kategorije: Angelska terapija - Ciganske karte - Energijska terapija - Jasnovidnost - Medij - Napovedovanje prihodnosti - Nasveti - Tarot karte - Uvid v prihodnost - Vedeževanje

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.