090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tadejev Lunin krog (13. 7. – 19. 7. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Ponedeljek, 13. julij

Luna v Ovnu daje neko dinamiko, odločnost in željo po učenju ter raziskovanju. Kljub vsemu bosta danes pomembni previdnost in preudarnost. Vzemite si dovolj časa za razmislek o tistem, kar je modro in pravilno. Rdeča nit bodo prav gotovo odnosi in vse oblike sodelovanja. Sprostila vas bo narava.

Torek, 14. julij

Luna v Biku daje dnevu dodatno energijo, pogovori bodo ključ do uspeha. Danes bodo v ospredju uspehi in vse oblike sodelovanja terraziskovanja. Popaziti bo treba na grlo. Sprostila vas bo prijetna glasba. V ljubezni bo vladala skladnost, a vendarle imejte radi tudi sami sebe.

Sreda, 15. julij

Direkten Merkur bo primeren za vse oblike sodelovanja, učenja in dogovorov. Prijetne besede bodo danes našle ključ do srca, a vendarle vam preteklost ne bo smela biti breme, ampak vir navdiha in osebne motivacije. Dovolite si stopite korak naprej, biti ustvarjalni in slediti svojim sanjam.

Četrtek, 16. julij

Luna v Dvojčkih daje komunikacijo, direktnost in mnogo izzivov. Dogodki se bodo odvijali v pričakovani in iskani smeri. Jasno je, da bodo mnogi več na poti in med ljudmi. Dogovori v tem dnevu bodo uspešni, a ne pozabite tudi na malenkosti. Daleč v ospredju bo osebna svoboda.

Petek, 17. julij

Rdeča nit danes bodo odnosi in vse oblike sodelovanja. Pogovori in izmenjava mnenj vam bo v pomoč pri napredovanju in učenju.  Sreča se skriva na strani pogumnih in tako greste naprej. Osvoboditi se morate določenih starih zadev. Kolo usode vam bo naklonjen tako v službi kot ljubezni.

Konec tedna

V soboto bo aktiven Saturn, ki prinaša kar nekaj ugodnosti za napredek. Seveda bo to dan, v katerem boste rekli bobu bob. Pogovori vam bodo v pomoč. Čas je za načrtovanje in učenje.  V nedeljo, ko bo Luna v Raku, to pomeni, da bodo v ospredju spomini, sodelovanje in raziskovanje. Dovoliti si morate stopiti naprej in tako boste našli srečo ter paleto ugodnih rešitev. Počasi se daleč pride.

Za natančno osebno napoved me lahko pokličete na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.