090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenski horoskop (7. 9. – 13. 9. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Simbol tedna bo kolo, ki se vrti, in pridobili boste paleto uporabnih informacij, ki jih boste z veseljem delili naprej. Narediti pa morate prerez in si določiti smernice v službi. Mars vam bo v osnovi podaril mnogo ambicij in drznosti. Tako boste kos nalogam in tudi zadostno motivirani.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Merkur vam bo podaril modre besede in tako boste napredovali ter pridobili nekaj izzivov. Področja, ki bosta v tem tednu v ospredju, bosta finance in raziskovanje. Uran vam bo v pomoč pri odkrivanju sebe in tako boste kos določenim nalogam. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Iz preteklosti boste ozavestili nekaj dobrih iztočnic. Pluton vam bo podaril moč preobrazbe, zato se boste spremenili na dinamičen način. Dogodki se bodo odvijali v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Merkur vam bo v pomoč pri osebni analizi, kaj sodi v ospredje in kaj ste prerasli.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Naklonjena vam bosta Mars in Uran, zato boste v sebi našli priložnost, da stopite v ospredje. Odločitve, ki bodo sprejete v tem tednu, ne bodo samo pogumne, ampak tudi ustvarjalne. Sprostili vas bodo prijetna glasba, dobra družba in iskreni pogovori. V ljubezni bo zelo skladno in romantično.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Teden bo v duhu povečane drznosti in določenih rešitev. Naklonjenost Sonca in Plutona boste znali sprejeti na zanimiv način in slediti svojim ciljem ter motivacijam. Ključ do uspeha bo pogovor, od srede dalje pa berite tudi drobni tisk. Poglobili se boste v skrivnostni svet lastne osebnosti.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Teden bo v znamenju zaključkov in novih začetkov. Štele bodo pozitivne misli, ki vam bodo v ponos in oporo. Merkur vam bo naklonjen tako na delovnem mestu kot tudi v intimnosti doma. Ne bodite preveč strogi, kajti lepa beseda najde ključ do srca. Sprostila vas bo narava.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Odnosi bodo vaše ogledalo – tiste stvari, ki vas bodo motile pri drugih, morate sami predelati. Srečno roko boste imeli pri nakupovanju, seveda pa šteje neka previdnost. Venera vam bo podarila magnetičnost in priljubljenost. Od srede naprej se bo okrepila magnetična energija.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ljubezen bo tista, ki bo cel teden v ospredju in vas bo spremljala na razpotjih življenja. Besedno boste blesteli, saj vam bo naklonjen Merkur, seveda pa bo to čas za komunikacijo in pogovor. Svojo občutljivost boste predelovali v tišini srca in nadvse blizu vam bosta mistika in duhovnost.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Rdeča nit tedna bo odgovornost – dokončati morate nekaj iz preteklosti. Blesteli boste v kreativnosti in optimizmu, tako vam tudi na sredini tedna ne bo težko, ko vas čaka preizkušnja. Jupiter vam bo podaril paleto ugodnih informacij in drznosti. Štele bodo pozitivne misli.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Odlikovale vas bodo trdnost, resnost in vztrajnost. Omenjeno se bo občutilo do srede, ko v ospredje stopi Uran. Takrat se boste morali odločiti za nekaj novosti in sprejeti spremembe, ki bodo spodbudne za duhovno rast. Zavedati se bo veljalo, da prijetna beseda najde ključ do srca. 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V tem tednu boste izrazito trmasti in unikatni, kajti blizu vam bo Uran. Več časa boste morali nameniti raziskovanju na delovnem mestu in pogovorom o ljubezni. Venera vam bo pomagala do notranje moči, povečane drznosti in učinkovitih rešitev.  Petek in sobota bosta romantična.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Napredovali boste skozi delo in številčne obveznosti, ki se bodo stopnjevale. Naklonjen vam bo Mars, planet drznosti in akcije, zato boste znali stvari postaviti na svoje mesto. Naklonjena vam bo oseba nasprotnega spola. Rdeča nit bodo odnosi in vse oblike sodelovanje.

Za natančno osebno napoved me lahko pokličete na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.