090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenski horoskop (14. 9. – 20. 9. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden bo v znamenju povečane trme in s tem tudi določenih izzivov. Mars in Uran krojita premike, ki prinašajo težko iskano alternativo. Zavedati se je treba, da lepa beseda najde ključ do srca. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. V ljubezni bo konec tedna precej romantično.
 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

To je teden, v katerem boste znali reči bobu bob. Če ste rojeni aprila, vam bo v sredo namenjena sreča, tisti, ki ste rojeni maja, pa se morate bolj potruditi. Venera prinaša kreativen navdih in osebni napredek, čustveno si boste bolj zaupali in stopili v ospredje. Skladno bo v ljubezni.
 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Popaziti boste morali na fizično energijo in pomembno bo, da telesu v naravni obliki dovajate dovolj vitaminov. Zdrav način življenja vključuje dovolj gibanja, pozitivne misli in zdravo prehrano. Mars vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic za novosti in prijetnih trenutkov v krogu prijateljev.
 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Jupiter vam bo namenil vsesplošno srečo in dobre iztočnice osebnega napredovanja. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo lahko učitelji in učenci. Seveda pa se morate zavedati, kako pomembno bo postaviti meje in pravila igre. Ljubezen vam bo prinesla osebni napredek.
 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Merkur vam bo v vsem sijaju naklonjen v komunikaciji, intelektualnih dejavnostih in pogovorih. Končno se boste sprostili in izhajali iz globine svojih občutkov. Tako boste našli izpolnjenost in paleto romantičnih izzivov v ljubezni. Korak naprej boste naredili v smislu denarja in kreativnosti.
 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Osebno preizkušnjo (torek) boste dobro opravili in se iz nje veliko naučili. Uspehi se bodo vrstili na delovnem mestu in skozi omenjeno boste spoznali, kaj je prav in kaj narobe. Narediti morate tudi osebni prerez in uporabiti lastno znanje. Venera vam bo v pomoč pri osebni rasti in duhovni moči.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ne bodite pretirano strogi do sebe in drugih. Skozi učenje odnosov boste pridobili pomembne odgovore. Z vsemi zadevami se ne boste strinjali, zato narediti osebno analizo. Zapisujte si svoje notranje občutke. Saturn prinaša nekaj več odgovornosti, drugi ljudje pa vam bodo podarili čas in upanje.
 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Mars vam bo v pomoč pri raziskovanju sebe in duhovnih modrosti. Finančno stanje bo podobno gugalnici, denar bo prihajal in odhajal. Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni, vendar vam bo srčni izvoljenec ogledalo. Močan pečat tednu bosta dali tudi intuicija in notranja moč.
 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Mars vam bo podaril samozavest in določeno drznost. V ospredju bodo vse tiste dejavnosti, pri katerih se pričakujeta adrenalin in neučakanost. Protiutež vam bo ponudil Saturn in skozi njega boste pridobili določene omejitve ter raziskovanje tistega, kar vam daje dodatno energijo. Sprostila vas bo narava.
 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Mlada Luna (četrtek) vam bo podarila razvojno energijo in tako boste v celoti kos delavnim nalogam ter kopici izzivov, ki se bodo nadaljevali. Spoznali boste, da se sreča skriva v majhnih zadevah. Vir navdiha vam bosta narava in prosti čas. V osebno pomoč vam bodo pozitivne misli.
 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Kolo usode se bo v ljubezni zavrtelo v vašo korist. Venera vam bo podarila romantično energijo in naredili boste korak naprej. Dobro bo, da uporabite izkušnje iz preteklosti. Saturn vam bo podaril dodatno motivacijo na delovnem mestu in sledenju svojim sanjam. Rdeča nit bodo odnosi.
 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava. Soočiti se morate z neko obveznostjo, ki je vezana na preteklost. Za tiste, ki ste rojeni marca, bo srečen dan četrtek. Venera in Jupiter vnašata mnogo dobrih iztočnic in duhovnega napredka. Zapisujte si svoje občutke.
 
 

Za natančno osebno napoved me lahko pokličete na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.