090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenski horoskop (5. 10. – 11. 10. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Venera, čutna lepotica mitologije, vam bo naklonjena v ljubezni in prijateljstvu. Spremljali vas bodo tiha sreča in ugodnosti. Mars vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic za rast in modrosti. Vaši koraki bodo tako preudarni in temeljiti. Štele bodo pozitivne misli in izjemno blizu vam bodo pogovori. 
 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Pluton vam bo razkril nekaj iz preteklosti in vaša naloga bo, da omenjeno razrešite. Odlikovala vas bo treznost in tako boste v celoti prišli stvarem do dna. Sprostile vas bodo narava, prijetna glasba in umetnost. V ljubezni bo romantično in skladno, kajti naklonjena vam bo Venera. 
 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Merkur vam bo podaril poglobljeno komunikacijo, nekaj skrivnosti in mističnih zadev. Določiti si boste morali osebne meje in se jih držati. Ob strani vam bo stal srčni izvoljenec. V veliki meri vam bodo v pomoč pozitivne misli, izgubljeno energijo pa vam bo povrnila narava. 
 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Jupiter, ki je planet filozofije, vere in širitve, vam bo naklonjen. Napredovali boste na osebni ravni in v pozitivnem smislu bodo izstopale denarne zadeve. Mlada Luna vam bo naklonjena tako na delovnem mestu kot tudi v ljubezni. Rdeča nit bodo skozi cel teden pogovor in izmenjava mnenj. 
 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Teden bo v znamenju osebne preobrazbe in dela na sebi. Naklonjeno vam bo Sonce, ki bo okrepilo samozavest, magnetičnost ter plemenitost, in Pluton, ki doda globino in željo po raziskovanju. Odpuščanje daje duši prosto pot in priložnost za osebno rast. Dovolite si narediti korak naprej. 
 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Pomembno bo, da boste znali na pravilen način reči bobu bob. Kako boste omenjeno naredili, bo odvisno od vas, seveda pa bo teden prijeten in poln nekih obveznosti. Merkur – s katerim ste povezani vse življenje – vam bo podaril več namigov, kako se osvoboditi določenih notranjih bremen. 
 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Retrogradni Mars vam bo naklonjen v diplomaciji, dogovorih in raziskovanju preteklosti. V sredo sledi preobrat, ki prinaša čarobno preobrazbo. Slediti pa boste morali glasu svojega srca. Dejstvo je, da se boste morali postaviti na bolj vidno mesto in da vam bodo drugi ljudje ogledalo.
 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Notranja moč vam bo pomagala razumeti globino življenja. V celoti vam bo naklonjen Mars, ki v sebi skriva nekaj dobrih iztočnic za duhovno in osebno napredovanje. Narediti pa bo treba načrt in mu slediti. Prijatelji vam bodo pokazali modrino neba in tako bo vse lepše in bolj popolno. 
 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Službene obveznosti se bodo kopičile, ampak vas omenjeno ne bo obremenjevalo. Rokave boste zavihali v četrtek in tako dokončali tisto, kar bo nujno. Pomembno vlogo bo igrala vera in zaupanje, tu vam bo v pomoč Jupiter in konec tedna se vam odpirajo nove poti. V ljubezni bo vroče-hladno. 
 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Narediti bo treba osebno bilanco in pri tem boste spontano odkrili, kaj vas veseli in kaj bremeni. Naklonjena vam bosta Merkur in Saturn, zato boste močni v komunikaciji in retoriki. V ljubezni se bo treba odločiti in štelo bo zaupanje. Romantike pride konec tedna in tako bo vse lepše in bolj popolno. 
 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Pred vami je umirjen teden, ki v sebi skriva pot do popolnosti. Tako boste v miru dokončali nekaj iz preteklosti in se aktivno lotili obveznosti, ki bodo prihajale ena za drugo. Napredovali boste v samozavesti in odločnosti. Saturn vam bo podaril mnogo preudarnosti in modrih odločitev. 
 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Pred vami je romantičen teden in nalogam boste vseeno v celoti kos. Mars vam bo nekoliko vzel fizično energijo in zato štejeta  posebna previdnost in preudarnost. Blizu vam bo Merkur in tako boste blesteli v komunikaciji in krajših poteh. Sreča se skriva na strani pogumnih. 
 

Za natančno osebno napoved me lahko pokličete na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.