090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenski horoskop (2. 11. – 8. 11. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Uspehi na delovnem mestu se bodo vrstili eden za drugim (tudi če delata od doma). Po zvezdnih namigih nekaj previdnosti ne bo odveč v ponedeljek. Mars v sebi skriva odločnost in preudarnost, Jupiter pa vero in zaupanje, tako da bodo vaše odločitve modre. Napredek bo v ljubezni.
 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Novembrski dnevi bodo pri vas pustili pečat, saj boste napredovali na osebni ravni. Venera vam bo pomaga pri osebni analizi, vztrajnosti in delavnih nalogah. Romantičen preobrat se bo zgodil v sredo in to boste sprejeli na odprt način. Prav gotovo vas bosta sprostili narava in prijetna glasba.
 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Določiti si boste morali osebne meje in pravila igre. Pravzaprav vam bo v pomoč neka oseba, ki ji zelo zaupate. Sreča se skriva na strani pogumnih in v globini srca. Merkur vam bo pomagal v komunikaciji in pogovori bodo balzam za dušo. Od srede dalje uspehi v službi (tudi od doma).
 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Zaradi Marsa boste morali narediti osebno bilanco in reči bobu bob. Iskreno se boste morali pogovoriti in izraziti svoje mnenje. Prijetne besede bodo našle ključ do srca. Napredek na delovnem mestu bo v četrtek ali petek. V ljubezni bo čas romantike in šteli bodo zreli pogovori.
 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ognjevit teden je pred vami, znali se boste boriti za svoje vrednote in postaviti zase. Pluton bo poskrbel za preobrazbo, toda navdih in moč boste črpali iz sebe. Sreča vas čaka v pogledu službe, kjer bodo dogovori zelo uspešni. Izgubljeno energijo vam bodo povrnili narava in sprehodi.
 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Po zvezdnih namigih vas čaka zabaven in nekoliko nenavaden teden. Zadeve se bodo obrnile v pričakovani smeri v ljubezni. Naklonjen vam bo Mars in tako boste postali bolj drzni. Nekaj zdrave previdnosti in doslednosti ne bo odveč v torek. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem.
 
 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Včasih se mora človek osamiti, da najdete v sebi moč in določene odgovore na svoja vprašanja. Ravno omenjeni izziv čaka vas in opravili ga boste briljantno. Sprostili vas bodo glasba, prijetne besede in objemi. Jupiter vam bo naklonjen v pogledu službe, kjer bodo novi preobrati.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Prijatelji vam bodo pokazali določeno modrost in prave vrednote. Čas bo, da najdete v sebi moč in gradite na svoji osebnosti. Venera in Mars bosta ključ do ljubezni, harmonije in ravnovesja – toda ne bo vse po vaše. Odpustite tisto, kar ste prerasli, in gradite odnose na prijetnih besedah.
 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Notranji mir boste v tem tednu dosegli s sprejemanjem sebe in svoje okolice. Piljenje v odnosih, sodelovanje in raziskovanje bodo prednosti tedna, ki je pred vami. Uspehi se bodo vrstili eden za drugim na delovnem mestu. Pluton vam bo pomagal najti nekaj omejitev in iztočnic osebne rasti.
 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Zavestna komunikacija vsebuje prave besede, dobre iztočnice in posledični napredek. Teden bo v znamenju raziskovanja, nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v ljubezni. Merkur vam bo namenil ugodnosti skozi besede in Saturn nekaj omejitev ter resnosti. Pod črto bodo štele modre besede.
 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Teden bo v znamenju pozitivnega gledanja na situacije in življenjske okoliščine. Zadev v osnovi ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih reševati. Seveda pa vam bodo v pomoč ljudje, ki vam bodo postavili nekaj omejitve. Jupiter vam bo pomagal v modrosti in filozofiji.
 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Sprostila vas bo glasba, še posebej zvoki kitare. Neptun vam bod podaril upanje in dobre iztočnice za rast in tako boste naredili korak naprej. Romantična energija vam bo blizu v ljubezni. Teden bo v znamenju duhovnosti in raziskovanja mistike. Tisto, česar ne morete povedati naglas, si zapišite.
 

Za natančno osebno napoved me pokličite na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.