090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenski horoskop (9. 11. – 15. 11. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Uran v sebi skriva neko popolnost in to drznost se vam bo obrestovala tako v ljubezni kot na delovnem mestu. Pred tem pa si boste morali odgovoriti na preprosto vprašanje, kaj si resnično želite. Sprostila vas bo narava, kot tudi sprehodi in glasba. Ključ do srca bodo pogovori.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Saturn vam bo podaril pravo mero preudarnosti in sreče – da boste naredili tiste zaključke, ki bodo nujni. Napredek tedna bo v ljubezni kot na delovnem mestu. Do srede boste nekoliko bolj nemirni, potem pa boste v sebi našli moč in dinamiko modrih odločitev. Osvobodila vas bo glasba.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Popaziti boste morali na svoje zdravje in telesu dodajati naravne vitamine. Prelomnica bo v petek, ko vam bo Jupiter podaril možnost srečne izbire. Glede na to, da vam bo naklonjen Merkur,  bo pred vami ploden teden. Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Po zvezdnih namigih bodo napredovali tisti, ki bodo znali usmeriti svojo energijo in slediti dinamiki odločitev. Daleč v ospredju bodo čustva, zato se boste morali iskreno pogovoriti. Luna v padajoči fazi bo priložnost za osebno rast in to, da boste pri sebi naredili bilanco, kaj sodi v ospredje.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Priložnosti se bodo vrstile ena za drugo, katero boste izbrali in na kakšen način, pa bo popolnoma odvisno od vas. Svobodna volja vam bo v korist, toda potrebno bo sprejeti tudi določene omejitve. Saturn vam bo podaril odgovornost in resnost. Tako boste spoznali, da se počasi daleč pride.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Merkur in Jupiter bosta tista, ki vam bosta krojila teden. Prvi vam bo prinesel analitiko in nekoliko kritike, tako boste morali zadeve dobro preštudirati in napredujete v učenosti. Drugi vam bo prinesel širino in optimizem. Marljivo se boste lotili vseh delavnih obveznosti in v osebno pomoč vam bodo prijatelji.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Svoje misli boste morali usmeriti v dobro in tako najti moč in prave besede. Iskanje lažjih poti v tem tednu bo krinka in zato se jo bo treba izogniti. Mnogi predstavniki boste plesali po taktu srčnega izvoljenca. Merkur vam bo podaril modre besede, Venera pa mnogo pozitivnega navdiha.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Simbolično boste zgradili most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Naklonjen vam bo Neptun, kar pomeni, da se vam bo okrepila intuicija, in Mars, da boste na novo postavili osebne meje in pravila igre. Alternativna oblika sprostitve bo oblikovanje z glino. Štejejo pozitivne misli!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ognjevitost vam bo prišla prav tako na zasebni kot poslovni ravni. Merkur, ki je planet komunikacije, informacije in transporta, vam bo v pomoč pri novih idejah in zamislih. Uran bo prinesel nenavadne ideje in preobrate in tako se boste v tem tednu znali boriti za svojo osebno svobodo.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Obdani boste z ljudmi, ki vam bodo ogledalo. Tako se boste morali naučiti prilagoditi in sprejeti nekaj omejitev. Seveda to ne bo enostavno, ampak bo vseeno nujno. Blizu vam bo Venera in tako se obeta več romantike in skladnosti. Ljubezen vam bo prinesla nova spoznanja in sladke preobrate.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Venera vam bo podarila prijetno energijo in dodatno motivacijo. Odkrito se boste pogovorili in drzno sprejeli izzive. Uran vam bo naklonjen pri raziskovanju, po drugi strani pa boste tudi trmasti. Drugi ljudje vam bodo ogledalo in precej dinamično bo v odnosih, še posebej v ljubezni.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Umetnost življenja je ustvarjati popolnost in omenjeno vam bo uspelo v tem tednu. Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera, ki vam bo podarila čarobnost in harmonija. Tako boste nalogam kos in to v celoti. Od srede naprej se boste morali poglobiti v nova znanja.  

Za natančno osebno napoved me pokličite na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.