090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenski horoskop (30. 11. – 6. 12. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Napredek tedna bo v ljubezni, kajti določene zadeve se bodo odvile v vašo korist. Izkoristili boste naklonjenost Saturna in tako pridelali nekaj, kar je deloma ali celoti vezano na uspeh in poslovne priložnosti. Ogledalo vam bo ponudil srčni izvoljenec in tako bo precej zabavno pri vaši hiši.
 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Stari modrec mitologije Saturn vam bo podaril nekaj iztočnic za razmislek, vezane pa bodo na samozavest, sprejemanje sebe in raziskovanje. Notranja moč vam bo v pomoč in tako boste odšli naprej po svoji poti. Po zvezdnih namigih boste morali sprejeti ljubezen do sebe. Poslovni premik: sreda.
 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Iskreno se boste morali pogovoriti o tistem, kar vas moti, ali sprejeti druge okoliščine življenja. Merkur vam bo prinesel prijetne besede in dinamične odločitve. Odkrili boste tudi moč duhovnih znanj in tako stopili korak naprej. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.
 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Do četrtka boste delali bilanco in osebno analizo. Po zvezdnih namigih je nakazano, da bodo vaše izkušnje mnogim v pomoč in navdih, predvsem pa je ključno, da boste predelali nekaj iz preteklosti. Polna Luna (ponedeljek) bo prinesla kreativno energijo in moč do osebnih sprememb.
 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Zanimiv teden bo pred vami in vaš srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Uran vam bo v pomoč pri raziskovanju in osebni svobodi. Vsekakor bo začetek decembra tisti, ki vam bo prinesel plodno in ustvarjalno energijo. Pozitivne misli vas bodo polepšale in tako boste bolj učinkoviti.
 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Mars vam bo podaril moč, da boste kos obveznostim. Prijetne besede bodo našle ključ do srca in rdeča nit tedna bo prav gotovo raziskovanje. Štele bodo pozitivne misli. Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni in zadeve se bodo kmalu obrnile v vašo korist. Sledite glasu srca.
 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Glasba vam bo prinesla sprostitev in osebno motivacijo. Po Neptunu je razbrati, da boste v tem tednu nekoliko bolj občutljivi fazi in da je ključno, da si postavite osebna pravila. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v pogledu delavnih obveznosti, bolj romantično pa bo v ljubezni in intimnosti doma.
 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Rdeča nit tedna bo diplomacija in raziskovanje tistih stališč, ki so drugačna in temeljijo na novostih. S svojim znanjem in izkušnjami boste lahko pomagali drugim ljudem. Okrepila se vam bo intuicija in glede na položaj Marsa pridobite zanimive projekte v povezavi z delom.
 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Zadeve se bodo v tem tednu odvijale po pričakovanjih in to vam bo vlilo samozavest. Na platno življenja boste simbolično vnašali bolj svetle barve. Osebo preizkušnjo vam v torek podari Saturn in tako si boste morali jasno postaviti osebne meje in pravila igre. Sprostila vas bo narava.
 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Nakazano je, da bo vaša energija magnetična in da boste kos vsem nalogam in obveznostim. V ljubezni vam bo srčni izvoljenec ogledalo in z njegovo pomočjo boste prišli do zaključkov. Merkur vam bo podaril dobre iztočnice v komunikaciji in tako boste naredili korak naprej.
 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Teden zaradi Saturna v sebi skriva moč, preudarnost in povečano delavnost. S svojimi idejami boste blesteli in se aktivno posvetili neki večji skupini ljudi. Tiste stvari, ki jih ne morete povedati na glas, pa si zapišete. Konec tedna boste pridobili ugodnosti, ki bodo vezane na ljubezen.
 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Jupiter vam bo vlil zaupanje, vero in optimizem. Tako boste določene premike naredili briljantno in najbolj pomembno bo, da sledite svojemu srcu in tistim stvarem, ki jih vi čutite. Kreativnost vas bo dobesedno polepšala in tako boste kos novim nalogam in priložnostim.
 

Za natančno osebno napoved me pokličite na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.