090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenski horoskop (21. – 27. 12. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Merkur prinaša v tem tednu prijetne besede in nekaj nemira. Vsekakor bosta štela neka previdnost in to, da umirite svoje misli. Drugi ljudje vam bodo s svojim znanjem, idejami in zgledom v pomoč pri osebni in duhovni rasti. Kolo usode vam bo naklonjeno v ljubezni, kjer bo romantično.
 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Venera in Jupiter prinašata v vaše življenje določeno radost, veselje in mir. Popolnoma od vas bo odvisno, kako boste vlagali energijo, in če boste našli tisto, kar si želite ali pričakujete. Uspehi se bodo vrstili na področju dela, kreativnega izražanja in komunikacije. Lepa beseda najde ključ do srca.
 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Teden v sebi skriva zaključke in nove začetke. Omenjeno vam bo v oporo in motivacijo, zato si boste preprosto več upali. Pomembno bo, da si boste postavili osebne meje in pravila ter se jih držali, in to v celoti. Uran prinaša celo paleto dobrih idej, ki bodo sprejete tudi v vaši okolici.
 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Jupiter in Venera prinašata srečo obilje, romantiko. Prelomna bosta ljubezen in dobro počutje. Pravzaprav boste tudi sami naredili korak naprej in se veselili tistih premikov, za katere boste prepričani, da so pravilni. Izgubljeno energijo vam bodo povrnili narava, glasba in kreativna ustvarjanja.
 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Dogodki se bodo v tem tednu zavrteli drugače od pričakovanega. To bo obenem poučno in zabavno. Daleč v ospredju bo Saturn, ki vam bo postavil nekaj omejitev, ki bodo pravzaprav darilo. Najbolje bo, da boste gradili na srčnosti, plemenitosti in notranji moči.
 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Odločitve, ki bodo sprejete do srede, v sebi skrivajo navdih, ugodne rešitve in željo po novostih. Merkur vam bo pomagal, da boste naredili osebno bilanco in se ločili od tistega, kar vas ovira ali moti. Nagrajeni bodo tisti ljudje, ki bodo živeli svoje sanje in sledili glasu srca.
 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Jupiter vam bo prinesel nekaj dobrih iztočnic in ugodnih priložnosti za navdih, pozitivne ideje in magnetično energijo. Sprostila vas bosta prijetna glasba in pogovor. Globoko v sebi pa morate najti navdih v vsem, kar boste ustvarjali. Slediti svoji resnici bo pravzaprav neko globoko spoznanje.
 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Čeprav spadate med »vodno« znamenje, vas bosta v tem tednu odlikovali ognjevitost in drznost. Zadeve boste dodobra preštudirali in sprejeli modre ter spodbudne odločitve. Tako boste mnogim ljudem za zgled. Mars vam bo podaril drznost in Venera nekaj dobrih iztočnic v ljubezni.
 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Simbol tedna bo ognjeno srce in tako se boste pripravljeni za svoje vrednote boriti terjih zagovarjati. Energiji Venere in Jupitra sprejmite sebi v prid in tako boste stopili v ospredje ter se soočili s tistim, kar vam predstavlja izziv. Napredovali boste na osebni ravni kot tudi pri delavnih opravilih.
 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Saturn prinaša nekaj osebnega napredka in priložnosti duhovnih razsežnosti. Želja po resnici in pravici bo iskana. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo in tako boste našli v sebi navdih, da stopite korak naprej in spremenite svoje mnenje. Morali se boste pogovoriti in najti ravnovesje besed.
 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Simbolično gledano bo reka življenja odnesla nekaj, kar bo vezano na čustveno preobrazbo. Vzeti si boste morali nekaj časa zase in v tišini razmisliti, kaj vas resnično veseli in osreči. Uran vam bo naklonil nekaj preobratov in sprememb. Zapisujte si svoje občutke in bodite ustvarjalni.
 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Teden bo minil v znamenju ravnovesja, čustvene skladnosti in povečane romantike. Jasno je, da si boste morali vseeno postaviti osebne omejitve in pravila igre ter se jih držali. Jupiter vam bo v pomoč pri izražanju občutkov, hrepenenj in duhovnega napredka. Sreča se skriva na strani pogumnih.
 

Za natančno osebno napoved me pokličite na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.