090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (1. 2. – 7. 2. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden boste začeli z ujetostjo misli v preteklosti. Materialno-finančne spremembe se bodo zgodile že v sredini tedna, kjer bi se solarni pleksus lahko izkazal z blokiranim delovanjem energij te točke. Konec tedna boste morda preživeli v ujetosti lastne sence, zato bodite pozorni.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden pred vami bi pri posameznikih lahko zahteval soočenje z lastno borbenostjo glede zadeve, ki je za vas zelo pomembna. To zahteva veliko mero potrpežljivosti. V znamenju sprejemanja lastne resnice boste pozvani k zmagovalnemu občutku uspeha. Namig usode bo z vami z razlogom.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Če ste ujeti v občutek zdolgočasenosti, se to lahko dogaja z razlogom spoznanja, da končno vstopate v plodno obdobje finančno-materialnih sprememb vašega življenja. Bodite hvaležni in služite namenu lastnega življenja. Vaš konec tedna se bo krepko razlikoval od njegovega začetka.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ta teden bo lahko pri vsem, za kar se borite v življenju, krepko načenjal vaše nevrone, pa vendar vas bo dojemanje dejstva, da se vse dogaja z razlogom, do konca tedna pošteno nagradilo. Morda se boste prav v prihajajočem tednu soočili z lastnimi razlogi morebitnega nazadovanja ali pa slabših rezultatov, ki jih lahko v tem tednu tudi spremenite. Izid je še vedno lahko uspeh.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Levi se bi lahko v tednu pred nami pošteno dolgočasili v svojem razmišljanju glede življenja. Marsikdo tako ne bo uvidel apela usode, da je potrebno pozornost posvetiti energijski točki srčne čakre. Zato zadev le ne puščajte za seboj, saj transformacijo energij in posledično sprememb na finančno-materialnem področju le ne zavrzite zaradi lastnega, morda napačnega dojemanja. Vse je mogoče.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Dušice tega znamenja se boste lahko ujele v potrebo usmerjenja svoje pozornosti na energijsko točko sakralne točke, ki vam morda zaradi blokade onemogoča uspešno življenje. Zato svojo pozornost usmerite k potrpežljivosti in posledično potrpežljivemu načrtovanju. Občutek stresa raje usmerite v svoje notranje dojemanje jaza in ga po potrebi spremenite do te mere, da vse odnose izpeljete na najboljši možen način – brez manipulacije, igranja vloge žrtve ipd. Vzemite se v roke!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Energijska točka tretjega očesa bo s svojim blokiranim delovanjem vplivala na vaše življenje. Morda boste videli stvari napačno, kar vas lahko pripravi do neutemeljenega boja za nekaj, kar je posledica razmišljanja o preteklosti. Posledica takšnega delovanja je lahko ponovno soočenje z občutkom neke čustvene izgube. Energijsko boste morda preveč odprti za okolico.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ta teden se bo zdelo, kot da vaši strahovi dosežejo vaš limit neodločnosti in končno boste sprejeli lastno resnico o zadevi, ki potrebuje z vaše strani vašo notranjo svetlobo. Vaša samopodoba ne bi smela vplivati na vaše skrbi in dojemanje zadeve. Spreglejte končno vsa resnična dejstva in za zadevo izberite pametno odločitev ali smer delovanja. Ne mislite vedno zgolj na negativne posledice.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Tako kot znate le vi najbolje, se boste v prihajajočem tednu osredotočali na neko zadevo, ki je povezana z vašo sakralno čakro, ki vam morda omejuje ali blokira življenja za vas pomembnem ugodju. Izpeljali jo boste s svojo modrostjo, morda celo s kančkom dobre manipulacije ali delovanja iz ozadja, Definitivno so pred vami dnevi, ko boste morali delovati kot čarovnik in si s svojim hitrim dojemanjem in delovanjem omogočiti tisto, kar si želite.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Pripadniki znamenja boste v teden vstopili z neko skušnjavo, ki vam lahko omaja vašo notranjo avtoriteto. Zadeva se ne bo nič kaj drugače končala, četudi menite, da bi morali delovati hitreje. Vse ima svoj čas, zato ostanite le potrpežljivi. Zamotite se v svojem čakanju z nečem, saj boste lahko že proti koncu tedna ali malce prej končno dosegli finančne ali materialne spremembe, po katerih hrepenite.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V vaše dlani, postopoma prihaja materialno obilje,ki ste ga čakali že dolgo. Seveda slednje ne pomeni, da boste to prejeli že v prihajajočem tednu, bo pa vse ob pravem času, ko se boste premaknili  s stabilnimi močmi v prihodnost. Lahko bi napisala tudi, da se vam s prihajajočim tednom odpirajo vrata boljšega časa in obdobja, seveda pa ne pričakujte preveč. Vaš moto naj bo: vse ob svojem času.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Teden bo za dušice tega znamenja zelo naporen. Vsi tisti, ki delujete z nestabilnimi energijami, boste v tem tednu še toliko bolj občutili občutke izgube, nenehno nihanje med željami in dejansko zmožnostjo pritoka obilja,ki vam je na poti. Seveda pa se vaša spolzeča se narava v prihajajočem tednu ne bo mogla izogniti tudi soočenju s skušnjavami. Bodite končno že odločni in se odločite za nekaj, kjer boste vztrajali in se tako izognili neprijetnostim.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.