090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (8. 2. – 14. 2. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pripadniki znamenja boste ta teden morali biti zelo previdni pri sprejemanju odločitev, saj bo potrebno prevladovanje modrosti. Slednjo boste primorani ojačati tudi s spiritualno notranjo močjo,ki pa bo kot posledico za marsikoga predstavljala preobremenitev. Energijska odprtost za okolico ni vedno najbolj pametna odločitev, posledično pa se lahko izpostavlja tudi blokada energijske točke grlena čakra. Težje izražanje ali pa morda prevelika zgovornost vam v tem tednu nista svetovani.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden za pripadnike tega znamenja zahteva od vas vso modrost, pridobljeno skozi življenje in izkušnje na določenih področjih. Slednje vam bo omogočilo transformacijo tako lastnih energij kot načina delovanja v določenem področju življenja. Seveda ne pozabite na upanje, ki naj vas spremlja na poti te preobrazbe, pa tudi spiritualna povezanost osebe s seboj. Vredno je, verjemite.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pripadniki tega znamenja, ki se odločate za nov način življenja, boste v prihajajočem tednu morda pod vplivom blage depresije in se boste vračali v preteklost, kjer boste iskali neke podobnosti ali odgovore, kako začeti stvari sedaj drugače ali na novo z drugim načinom. Zato se ne ujemajte v lastne strahove, ki vas trgajo stran od tega, da bi služili svojemu življenjskemu namenu. Sledite energijam, da vas vodijo na prava mesta ob pravem trenutku s pravimi ljudmi. Zaupajte si.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Ne dovoljujte si,da vas teden pred vami zaslepi z negativnimi čustvi. Ne naveličajte se prehitro biti potrpežljivi ali pa celo postajati za zadevo neučakani. Ni pomembno področje, pomembno je, da si znova in znova ne dovoljujete srčnih ran,ki vas bi lahko blokirale v lastnem delovanju. Tako lahko ta teden pričnete delati na lastni avtoriteti v sebi in kasneje okolici ali pa jo končno lahko, kot rezultat lastnega napredka, pokažete svetu. Bodite to, kar ste, in se sprejmite.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vse splošna blaginja je pred vašimi vrati, samo še nekaj malenkosti je treba popraviti v vašem delovanju. Seveda s seznama svojih lastnosti zbrišite svoje strahove in dvome, ki vas vlečejo stran od služenja k tistemu, po čemer hrepenite. Izgubljate stabilnost, morda tudi zaradi nestabilnih okoliščin, v katere ste se ujeli predvsem sami. Vse to lahko počistite, še preden bo konec tedna, in marsikaj bo do takrat že ležalo na vaših dlaneh, četudi slednjega morda še ne boste prepoznali.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Devicam se obeta teden temnejših oblakov, ko boste morda imeli občutek, da karkoli ste potrpežljivo načrtovali, ta teden ne pride do realizacije ali pa izstopa iz konteksta vašega plana. Imeli boste občutek, kot da se je treba neprestano boriti za vsak korak, ki pa vas na srečo tudi nagradi z uspehom. Do konca tedna ne spite na lovorikah, ko pa boste pomembne stvari zaključili, pa si le vzemite čas zase. Zmorete!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Pripadniki tega znamenja, boste ta teden zelo obremenjeni na energijskih točkah vašega telesa. Kar trije energijski centri se pri vas izpostavljajo s temnimi sencami ali pa celo blokadami v delovanju. Vse se prične s točko tretjega očesa, sakralno točko in grleno čakro. Nakopičenost negativnih energij je lahko zato večja kot pri drugih znamenjih. Te energije od vas zahtevajo vso pozornost, da jih očistite in sprostite. Morda so zato tudi blokade vašega napredovanja v življenju bolj ojačane in izražene skozi različne načine. Očistite se!

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Svetel teden svetlih energij napredka je pred vami. Morda boste prejeli celo možnost občutka, da karkoli primete v roke ali si zamislite, dejansko manifestirate. Zato se bodo nove priložnosti srčnih področij lahko odpirale veliko močneje in veliko hitreje, kot ste vajeni. A pazite! Energije vam sporočajo, da ste v preteklosti srčni čakri dajali premalo poudarka, zato se kaj hitro lahko iz podzavesti prikradejo na plano tudi neke vaše osebne bolečine ali zamere, ki bi malce zagrenile dojemanje. Prizemljenost vam ne bi škodovala.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Cilj, ki ga imate pred očmi, ni več tako daleč, kot se vam trenutno dozdeva. Upoštevajte svoje zadane cilje in načrte, ki ste si jih zadali tudi v prihodnje. Da, ta teden je možnost izpolnitve marsikatere želje, na katero si morda ta trenutek niti ne upate pomisliti. Povežite se globlje na duhovni ravni sami s seboj, da boste lahko tudi ojačali upanje. Tudi upanje lahko omogoči, da se boste duhovno povezali globlje. Vse, kar ste, ste vi in ne vaša okolica.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Kljub vaši bolj umirjeni naravi se trenutno nahajate v obdobju občutkov popolnega ali delnega kaosa, ki ga boste lahko harmonizirali. Soočite se s težavami, zavisnostjo ali ljubosumjem, ki jo okolica dodatno ali celo popolnoma spodbuja v vas. Tega ne potrebujete, in ko boste ponovno aktivirali vašo notranjo moč, dojemanje slednje, boste razrešili marsikatero zadevo v tem tednu, ki morda ta trenutek ne kaže pravega konca. Globok vdih in izdih ter stopite na prizorišče, ki od vas zahteva moč in borbenost.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Hrepenite po nečem, kar vam ta trenutek predstavlja harmonizacijo in predvsem notranji mir. A dojemanje ni skladno z okoliščinami, ki od vas vse bolj zahtevajo pravi obraz vaše avtoritete. Ko boste imeli občutek, da ste že ujeli harmonijo in da sedaj pa bi morale zadeve teči tako, kot ste si zamislili… Ja, življenje vas lahko ponovno preseneti z dejstvi okolice, ki niso skladne in vam povzročajo le preglavice. Minilo bo.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Kot vedno bo tudi pri tem znamenju v prihajajočem tednu izstopala blaginja, ki bo tako materialne narave kot nematerialne narave. Marsikomu so lahko obljubljeni v tem tednu novi ljubezenski začetki ali pa boste v nove začetke različnih področij vnesli več ljubezni. Ker Ribe slovijo po tem, da znajo biti kdaj pa kdaj malenkostne, to pomeni, da se lahko ob koncu tedna pojavijo ponovno neki dvomi, zavist in ljubosumje. Ne tekmujte, raje se osredotočite nase. Čas bi že bil.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.