090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (15. 2. – 21. 2. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Dušice tega znamenja boste imeli možnosti dosega vsesplošne blaginje. Seveda boste tudi sami morali razčistiti, kdaj dejansko delujete z intuicijo in kdaj z egom. To bo odigralo zelo pomembno vlogo pri doseganju za vas pripravljene blaginje iz strani energij.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Dušice tega znamenja se boste znašli v precepciji, odločitvah in predvsem prepoznavanju možnosti vašega osebnega napredka. Poudarek bo na vaši notranji svetlobi ali vaši osebnostni frekvenci energije, ki jo oddajate v okolico. Seve iz okolice prejemate takšne, kakršne sami žarčite v okolje.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Čustveno sesutje oziroma lasten vpogled v svoj čustveni svet doživljanja bi lahko ta teden imel zelo pomembno vlogo. Morda je le občutje po nekakšni izgubi ali prizadetosti iz preteklosti, morda pa je treba oskrbeti in ozdraviti svežo rano čustev, ki je nastala nedolgo nazaj. Poskrbite zase!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Hrepenite po materialno-finančni blaginji, ki se je potihoma že močno približala v vašo sfero, a slednje morda ne prepoznavate najbolje. Ne pustite se preslepiti lastnemu dojemanju, temveč si raje z žrtvovanjem izborite tisto, kar vam pripada ali si želite. Bodite objekttivni in čim bolj realni. Minilo bo.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Kot zatišje pred nevihto se morda stvari dozdevajo v najlepšem redu. Pa vendar vse le ne bo trajalo tako dolgo. Ker smo v obdobju usklajevanja globalnih energij sveta, lahko tudi vi pričakujete, da bo na področju, ki je za vas zelo pomembno, treba še malce boriti. Dihajte, vse bo v redu.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Če boste dopustili, da se v vas ali okoli vas iz okolice nabirajo jeza, ljubosumje in zavist, se bo marsikatera zadeva ali situacij zrušila do temeljev. Kar je posledično lahko za vas tudi nova priložnost, da razrešite neke stvari oziroma situacije, s katerimi bi se radi soočili ali pa jih zaključili. Novi začetki so zagotovo pred vami.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vaša energijska točka tretje oko vas opozarja, da utelešena ljubezen v določeni osebi ali osebah okoli vas ni tisto, po čemer hrepenite, ali pa vas je ta oseba zapeljalo na prvi pogled. Teden pred vami bo zelo podvržen skušnjavam na vseh vaših področjih, zato pazite, kako in za kaj se odločate. Popravnega izpita ne bo.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Samo notranja moč, notranja energija in vztrajnost vas lahko ta teden vodijo v obliki potrpežljivosti, da ne bi morda stopili na stranpot, ki ne vodi nikamor. Karkoli si želite in za kar ste namero že poslali v Univerzum, se bo ta teden lahko uresničilo. Še posebej tiste želje, ki ste jih vizualizirali nehote. Pazite, kaj si želite.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Le prava harmonizacija in usklajenost delovanja vaše notranji moči vam bosta omogočili marsikaj, o čemer morda ta trenutek ne upate niti razmišljati. Roke sodelovanja in prijateljstva, predvsem pa pomoči, bodo iztegnjene k vam, toda vi ste tisti, ki boste morali prepoznati prave dlani!

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Vaša modrost vam ni dana, ker ste imeli ob rojstvu srečo ali nesrečo. Je izkupiček vsega preteklega učenja, lekcij in izkušenj, ki ste si jih imeli v preteklosti. Ta teden lahko prepoznate neko priložnost ali prejmete neko spoznanje, ki vam bo prineslo olajšanje ravno zato, ker ste ujeli svoj trenutek modrosti.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V življenju boste prepoznali pravi trenutek, ki ga boste imeli priložnost tudi dobro izkoristiti za svojo prihodnost. Zagotovo boste spregledali neke stvari, kar vas bo posledično postavilo tudi na neko križišče vaših odločitev. Pazite, da boste pri odločitvi uporabili vse svoje znanje in modrost, pa tudi pamet.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Občutili boste strast in hrepenenje. Morda bo ravno to vaša motivacija, ki vas bo gnala za dosežki, razrešitvami, predvsem pa zaključkih dobro opravljenega dela ne glede na področje. Hrepeneli boste po nekih dosežkih, ki namigujejo na ekipno delo, četudi bi vse najraje naredili sami.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.