090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (22. 2. – 28. 2. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Pripadniki in pripadnice tega znamenja boste teden gotovo začeli z nekim občutkom blokad. Slednje bo posledica slabšega sprejemanja iz Univerzuma, pa tudi slabše sposobnosti komunikacije. Kot da bi spregovorili ob nepravem času na nepravem mestu ali obratno, ne boste izkoristili trenutka za tisto, kar želite povedati. Kar dve  blokadi energijskih centrov vas opozarjata, da si vzemite čas za očiščenje in podporo. Torej: vzemite si čas končno zase.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Stanje občutka nenehnih zapletov, konfliktov in neprestanega obsojanja se morda le ne bo v celoti pokazalo kot krivično. Blokada sakralnega energijskega centra vas je dolgo opozarjala na soočenje z njo, hkrati pa vas je opominjala, da ji končno namenite pozornost. Morda je posledica blokade tudi vaše intimno življenje, kjer je pogosta menjava partnerja, morda le opozorilo, da se očistite energij, ki ste jih pridobili skozi nosečnost vaše matere. Globlje energije se še niso normalizirale v takšni meri, da bi lahko slednje določeni preskočili.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Dušice tega znamenja lahko teden pred vami izkoristite za svoj energijski dobrobit. Vaša srčna čakra se lahko tako očisti in naredi prostor novemu. Morda se vam z očiščenjem omogoči tudi ponovni občutek žametne energije ljubezni, ki vam bi z Univerzalno energijo pripomogla tudi k izboljšanju lastnega čustvovanja in ozdravitvi preteklih bolečin. Po očiščenju ne pozabite na podporo.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Pred dušicami tega znamenja je teden, ko bo prevladovala energija notranje stabilnosti posameznika ali posameznice. Srčna izguba ali bolečina vam morda ne bo najbolj prizanesena, boste pa z njo na dolgi rok zagotovo dosegli lastno lekcijo oziroma izkušnjo. Stopiti na pot stabilnosti bo za določene ta teden kar velik zalogaj, zato ne bodite prestrogi do sebe, da si ne bi s tem še dodatno povzročali srčnih bolečin. Ko se odpravljate na vsakdanji pohod, bodite prizemljeni in tako vam bo šlo lažje od rok.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vsesplošna blaginja je pred vašimi vrati, samo še nekaj malenkosti je treba popraviti v vašem delovanju. S seznama svojih lastnosti izbrišite strahove in dvome, ki vas vlečejo stran od služenja k tistemu, po čemer hrepenite. Izgubljate na stabilnosti, morda tudi zaradi nestabilnih okoliščin, v katere ste se ujeli predvsem sami. Vse to lahko počistite, še preden tedna bo konec. Marsikaj bo do takrat že ležalo na vaših dlaneh, četudi slednjega morda še ne boste prepoznali.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Teden pred vami vam bo ponudil marsikatero priložnost po dosegi bolj plodnega obdobja, ki je pred nami. Teden bi vam znal ponuditi marsikatero materialno in finančno spremembo, katera pa ima svoj začetek večinoma v preteklosti. Marsikaj se v tem tednu lahko spremeni, le prepoznajte priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Imejte odprte oči!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Dušice tega znamenja se boste morda ujele v neki mentalni konflikt, ki pa ni nujno posledica preteklosti ali preteklih dejanj. Teden vas bi ob tako že slabšem psihičnem stanju znal preskušati tudi s premiki, izbirami ter odločitvami. Zato ne pozabite, da vsaka reakcija najprej potrebuje akcijo. Barva slednje pa je odvisna od barve energij, prejetih iz okolja. Naj vas priložnosti ne zaslepijo ali zastrašijo.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Dušice tega astrološkega znamenja imate v tem tednu zelo odprte pozitivne energije. Partnerstva in sklepanje slednjih vam bi znalo priti v neko potrebo, s katero se boste soočali. Zato ni čudno, da naslednja karta za vas pravi, da karkoli izbirate ali se odločate, to počnite z vso svojo modrostjo, lekcijami in izkušnjami. Izberite pametno! Verjetno je, da popravnih izpitov ne bo.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Drage dušice, ta teden vam bo ponudil možnost, da se soočite z Usodo. Vsak posameznik bo imel tako možnost oziroma priložnost, da v stvareh prepozna vse tisto, kar mu je pomembno. Morda je to čas vaših popravnih izpitov, morda pa le nauk in opozorilo, da veselje, ki ga občutite sedaj, ni treba vedno izzivati. Olajšajte si življenje.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Morda trmasto vztrajate pri nečem, kar vam povzroča motnjo pri transformaciji vaših energij ali  energij situacije, o kateri premišljujete. Morda do zdaj slednje sploh niste občutili kot blokado v vašem napredku, morda pa bo to zadnja lekcija, da boste končno spregledali, da lahko upiranje energijam Univerzuma omejuje vas in vse, kar je povezano z vami. Pustite duši, da spregovori. Čas je.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Stopite korak v ozadje. Malce premislite celotno zadevo in prečistite stvari najprej pri sebi. Če v sebi trpite, je čas, da o tem spregovorite in razčistite tako sami s sabo kot z drugimi. Delovanje v senci vam dolgoročno morda kljub vaši tišini ali molku ne bo prineslo tistega, kar si želite. Nalijte si kozarec čistega vina in bodite iskreni do sebe. Potem najdite pravi trenutek, izberite primeren ton in poveste lahko vse, kar vas obremenjuje.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Dušice v znamenju Ribi poskrbite, da ta teden zasijete z vašo modrostjo kot čarovnik, ki zmore in premore vse. Ne vzemite v svoje roke pravice Univerzuma, vzemite pa si tisto, kar je prav in vaše. Postopki ali situacije se bodo razpletli sami od sebe tako, kot je dobro v najvišje dobro. Če ste delovali s čistim srcem, vas čaka nagrada. Z veliko začetnico. Držim pesti.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.