090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za marec 2021

Odkrijte, kaj vam bo prinesel mesec marec!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Samo vaša stabilnost v odločitvi vas lahko premakne naprej. Ne glede na to, ali vas boli srce ali pač ne, je napočil čas, da tudi vi nekaj v marcu nekaj naredite zase. Morda vam primanjkuje prizemljenosti in posledično delujete brezglavo oziroma izgubljeno ali celo neodločeno. Pazite, kakšne odločitve sprejemate, da jih ne boste obžalovali. Vedno le ni kriv vpliv pretekle polne Lune.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Potrpežljivost je najbolj skladna, ko prisluhnite lastni intuiciji. Ko predelate svoj solarni pleksus in se očistite nakopičenih čustev, ki jih je začela izražati celo vaša podzavest, je čas, da se ustavite in se soočite sami s seboj. Ko ste iskreni sami s seboj, lahko živite v lastni resnici, katero je počasi že čas sprejeti in se nehati slepiti. Tako tudi lažje ne spite na lovorikah.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V nečem boste prepoznali pravo vrednost ali pomen oziroma da je vredno vaših dejanj in vaše pozornosti. Slednje v marcu tako omogoča izpolnitev najglobljih želja in sanj, ki bi pa v okolici znale povzročiti zavist, ljubosumje in negativno energijo. Ta negativna čustva boste morda občutili tudi določeni pripadniki tega znaka, če nečesa ne boste dosegli tako, kot ste želeli ali so vam obljubljali. Kakorkoli se karte obrnejo, marec je za vas mesec novih začetkov.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Če v marcu ne boste uporabljali svoje modrosti, se boste kaj kmalu ujeli v neke spomine preteklosti. Ti bodo lahko odkrili vašo negativno stran, saj boste tako lahko postali bolj dovzetni za vsrkavanje tuje energije, čustev in moči. Ker boste na ta način lahko izgubljali lastno samozavest, se boste še hitreje znašli v občutku, da ste ujeti v neke strahove. Njihov izvor pa sploh ni nujno, da izvira iz vašega razmišljanja ali prepričanj.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Kot delujejo bitja v naravi, naj v marcu deluje tudi vaša osebnost. Kot čarovnik, ki premore dovolj iznajdljivosti, modrosti, predvsem pa sposobnosti za pametno preživetje, znate doseči vse, kar vas bo pozitivno premaknilo naprej, v bolj plodno obdobje. Tam pa bo ponovno zahtevana vaša stabilnost, kot jo premorete Levi.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Zaradi preveč delujoče energijske točke tretjega očesa bi znali v okolici prepoznati priložnosti skušnjav. Te le ne skrivajo tako lepih stvari, kot jih na prvi pogled ponujajo. Delovanje v senci, torej da govorite, ko je pravi čas, pravi trenutek in ko je to potrebno, bo v mesecu, ki prihaja, za vas zelo pomembno. Pred vami se dejansko odpirajo nove izbire, kjer bo najbolj pomembno pametna izbira.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Preveč dopuščate usodi, da kroji vaše življenje in vas tako posledično pogosto potisne v situacije, iz katerih prepogosto izstopite z zlomljenim srcem. Naj vas ne čudi, če boste ravno vi nekdo od tistih, ki bi kot izračun delovanja prejel trpljenje in to celo v tišini. Če se znajdete v takšni situaciji, se povežite z duhovno platjo življenja in vas samih, ki hrepeni po novem znanju.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

V marcu bo skrajni čas, da se poglobite vase. Ko boste usmerili pozornost v svojo globino, se boste lažje spiritualno povezali sami s seboj in tudi z okolico. To bo čas, ko ne bi smeli biti v polnem teku, ampak bolj povezani sami s seboj, v duhovnem poglabljanju. Čim pogosteje si privoščite počitek, ki vam bo omogočal ponovno osvetlitev luči vaše duše. Na koncu tunela je vedno luč.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Marsikomu v tem znamenju lahko marec ponudi transformacijo. Ta bo lahko prisotna na različnih področjih, pa vendar izstopa predvsem ljubezensko, kjer bi lahko se pogodili tudi s kom iz vaše preteklosti, po manjšem zahtevanem, a za vas uspešnem boju. Avtoriteta bo imela največji pomen v celotnem dogajanju, pa vendar preverite, ali je prisotna preveč ali premalo. V svoji notranjosti uskladite vse, kar je treba.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Če boste marca izkazovali svojo moč, ne pozabite, da so tako na vaši kronski kot tudi grleni čakri prisotne blokade, ki vam to moč lahko tudi izničijo.  Morda je zato kot zadnja karta nakazano, da bi se lahko ujeli v konfliktih, ki vas bodo popolnoma po nepotrebnem obremenjevali. V primeru blokad dejansko ne boste sposobni sprejemati univerzalne energije, ki bi jo lahko sporočali vašemu okolju. Pazite na izrečene besede, saj se teh ne da spremeniti ali vzeti nazaj.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Sakralna čakra vam lahko gode neprijetnosti skozi cel marec. Kot da se boste trmasto borili za nekaj, za kar je treba samo preprosto žrtvovanje. Če si želite materialne in finančne blaginje, poskrbite za očiščenje in podporo zgoraj navedenega energijskega centra, kar bi bilo pametno narediti že v začetku meseca. Dobro poslušajte svoj notranji glas. Težave se zagotovo lahko pojavijo tudi kasneje.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Borili se boste bodisi sami s seboj bodisi z okolico, to pa vam bo prineslo za vas malo več vsesplošne blaginje, ki vam obljublja tudi bolj plodno obdobje. Morda boste ravno marca dosegli nekaj, kar vam bo priklicalo materialno in finančno spremembo. Kakšna bo, premislite, še preden začnete delovati ali karkoli podpisovati. Tako poslovno kot tudi zasebno ne precenjujte niti sebe niti drugih ljudi.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.