090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mnenja naših strank

Lani sem bil na razpotju, ravno med ločitvenim postopkom in nisem več vedel, na koga naj se obrnem po nasvet. Prvič v življenju sem poklical številko 090 in dobil gospo Mišo, ki mi je dala nekaj dobrih nasvetov ter mi svetovala, kaj naj naredim, da se izvlečem iz te zoprne situacije, ki mi je pila energijo. Ravnal sem se po njenih navodilih, čeprav mi je bilo večkrat težko, a zdaj sem izredno vesel, da sem se ji zaupal.

Gregor, 46 let, Sevnica

V vedeževanje nisem dosti verjela, dokler mi soseda ni omenila, da je bila pri gospe Miri. Dala mi je njeno številko in brez preveč pričakovanja sem jo poklicala. Zelo sem bila presenečena, ker mi je odkrito in natančno opisala nekatere stvari iz moje preteklosti, za katere nisem povedala še nikomur.

Jelka, 62 let, Piran

Z vašimi vedeževalkami sem se že večkrat pogovarjala. Mogoče sem rabila samo malo spobude, a dobila sem tudi odgovore, ki so me prepričali, da lahko svoje življenje znova sestavim. Včasih rabiš veliko časa, da se izkoplješ iz težav, a včasih moraš dojeti, da so težave tudi zato, da jih začneš reševati. Po iskrenih pogovorih o sebi in o moji stiski, sem začela delovati. Moje življenje je boljše, jaz pa sem bolj pomirjena.

Mirjana, 37 let, Murska Sobota

Že parkrat sem klicala gospo Natalio. Včasih jo težko dobim na telefon, vendar ko jo dobim, mi hitro in točno pove, za kaj gre v mojem primeru in ne dolgovezi. Če pogledam skozi denar, me ta pogovor z njo ne stane veliko, saj olajšanje v nekem trenutku odtehta vse. Ni mi žal tistih nekaj eurov, da mi nekdo prisluhne in da mi pomaga z odgovori na vprašanja, na katera si ne znam odgovoriti.

Helena, 56 let, Šoštanj

Pred dvema letoma sem poklicala gospo Miro. Zanimalo me je nekaj odgovorov glede maminega zdravja in mojega ljubezenskega stanja. Gospa Mira mi je takrat prerokovala iz datuma mojega rojstva, na koncu je pogledala še v karte. Opisala mi je mojega bodočega moža, češ da ga bežno poznam, pa tudi prvo črko njegovega imena mi je povedala. Takrat sem se samo smejala, toda danes je to resnica.

Sandra, 32 let, Ljubljana

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.