090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za junij 2021

Odkrijte, kaj vam bo prinesel mesec junij! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V juniju se boste dušice tega znamenja vrtele okoli odnosov, ki jih doživljate, vključno sami s seboj in vašo okolico. Marsikateri odnos se bo tako lahko prečistil in še bolj utrdil ali pa celo zaključil. Pomembno je, da premorete dovolj potrpežljivosti zase in posledično sferi energij dovoljujete, da vam omogoči tudi neke materialne in finančne spremembe, ki so vam na poti. Pomembno vlogo v tem mesecu bo za vas igrala vaša notranja resnica ali pa resnica, sprejeta iz okolja.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Junij se bo lahko energijsko poigral s sfero energij vašega znamenja, zato bo za vse dušice pomembno, da stojite trdno na stabilnih tleh. Veliko časa boste lahko obremenjeni z lastnim doživljanjem čustev in posledično z notranjim soočanjem. To vam sprva ne bo povzročilo samo notranje blokade vaših energijskih centrov, temveč vas bo še bolj potisnil v občutenje ljubosumja in zavisti. To bo za vas nekoliko bolj obremenjujoče obdobje, razen če vaše podznamenje ni podvrženo fleksibilnosti.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vašemu znamenju je prihajajoča energija naklonjena. Zajadrali boste v bolj lahkotne sfere, predvsem pa boste občutili svežino, ki vas bo objela skozi mesec. Junij bo mesec skladnosti tako s harmonijo kot vašo modrostjo. Posledično boste usmerjeni v delovanje, skladno s poslovnim sodelovanjem ali utrjevanjem nekih domačih zavezništev ali pa stabilnosti doma. Karkoli boste že počeli ali načrtovali, so vam energije naklonjene, da lahko dosežete tako uspeh kot tudi zmago. Lahko bi rekli celo viktorijanski uspeh.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Dušice tega znamenja le stisnite moči, da se žrtvujete za nekaj, kar vam toliko pomeni. Če je pri vas v ospredju neki odnos z določeno osebo, vas čakajo neki novi začetki. Lahko se vrne tudi preteklost! Pomembno je, da boste v juniju odprti za transformacijo energij, ki se dogaja tako v vas samih kot okolici. Ta vam bo omogočila tudi večjo ali največjo možnost izpolnitve vaše srčne želje. V ospredju po energijah izstopa želja, na katero ste morda že povsem pozabili. Čudeži se dogajajo!

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Ne glede na mesec prihaja za vaše znamenje čas, ko se boste morali ali pa boste s pomočjo energijske sfere bili prisiljeni premakniti se naprej. Morda premik ne bo ravno jasno definiran, je pa pomembno, da ne pozabite na rabo svoje modrosti, ki ste si jo zgradili skozi leta svojega življenja. Spomini na preteklost vas lahko potisnejo v neke notranje strahove, ki vas bi v premiku lahko blokirali. Je vredno? Boste spali na lovorikah?

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Dovolj je žarčenja vaše zračnosti in neprizemljenosti. Junij vam bo omogočil, da se boste lahko spiritualno vse bolj povezovali sami s seboj, posledično pa uravnotežili svoje energije, življenje, odnose in vse, kar tvori vaše življenje ter to potrebuje. Služite namenu, saj je pred vami nakazano zelo plodno obdobje, kjer do izraza prišli bodo sadovi preteklega dela.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Vse lastnosti, ki so specifične za vaše znamenje, znajo v juniju privreti na dan. Večja bo možnost poglobitve vase, kar je nakazano tako s fizične, duhovne in čustvene ravni. Tu se boste lahko ujeli tudi v neke lastne izzive, pa vendar je vam odsvetovano delovati z blokirano korensko čakro, saj bodo odločitve v tem obdobju imele za vas zelo pomembno vlogo. Pri sprejemanju odločitev ne pozabite uporabiti tudi nekaj ali vse modrosti, ki jo premorete. Tako boste sprejeli samo modre odločitve.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Vedno je tako, da če želimo nekaj prejeti, je treba dati. Tako se drage dušice tega znamenja ne splašite, če boste ali podoživeli preteklo čustveno izgubo ali celo doživeli novo. To je za vas kot druga priložnost, da v svoje življenje vnesete več spiritualne moči, prepoznate določene nauke preteklosti in si dovolite praznovati nove priložnosti, kjer pa boste morali delovati nekoliko drugače kot nekoč. Delovanje v senci, odprtih oči, je tudi ena od dobrih priložnosti, da dosežete tisto boljše in kar je prav.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

V juniju vaše znamenje ni dobilo najboljših energijskih kart. Čaka vas igra usode, ki vas bo potiskala v skušnjave življenja, posledično pa razdelila posameznike na tiste, ki boste imeli samo omejeno lastno delovanje, ali pa na tiste, ki boste svoje delovanje lahko pošteno in močno drago plačali. Očitno je prišlo tudi za vaše znamenje obdobje, ko bodo soočeni s preteklostjo in svojim preteklim ravnanjem.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Drago znamenje! Blokirana srčna čakra vam ne bo omogočala želene avtoritete, po kateri tako hrepenite, niti ne omogočala svetu pokazati vaše stabilnosti, kaj šele vam jo sestaviti v celoto. Posvetite se nekoliko bolj k sebi in svojemu upanju, ki bo v obdobju pred nami imel za vas veliko vlogo, drage dušice tega znamenja. Z rogovi ne bodite po nepotrebnem, vzemite si čas za premislek.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Junij vam lahko prinese večjo prepustnost ali dovzetnost za akumulacijo čustev iz okolja, ki pa lahko ogrozi vašo notranjo svetlobo, s katero svetite navzven. Uporabite več intuicije, predvsem pa bodite premišljeni, ko se pojavi vaš tihi uničevalec, poznan kot ego. Bistvena za vas v prihajajočem mesecu je prav ta strast do življenja in do vsega, kar čutite, dojemate in ne nazadnje tudi počnete. Ste umetniki svojega življenja, zato naj vaše delo pusti pozitiven pečat, ki ga je vredno vzdrževati.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

V čakanju na nekaj vašega ali na tisto, kar želite, da bi se razjasnilo, se boste začeli dolgočasiti. Energijska sfera vašega znamenja vam svetuje, da se raje osredotočite na potrpežljivo načrtovanje lastnega življenja, ki vam obljublja, da boste posledično prišli do materialnih in finančnih sprememb. Kdor bo potrpežljivo čakal na tisto, kar mu pripada, bo to tudi prepoznal in bil čez čas nagrajen. Potrpežljivost je mati modrosti.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.