090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za maj 2024

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v maju! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V maj boste vstopili z občutkom igre usode, kjer bo potrebno ozavestiti tudi akaške zapise. Služenje je morda vaš življenjski namen, zato le služite v najvišje dobro sebe in vseh vpletenih. Tako si boste odprli energije finančnih in materialnih sprememb, ki sledijo …

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Samo z zdravo srčno čakro si boste omogočili osebnostno rast. Opustite preteklost in si dovolite biti pripravljeni na prihodnost. Premiki, izbire in odločitve so vam na poti, zato le poskrbite za svojo spiritualno moč, ki jo boste v maju še krepko potrebovali.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V maju poiščite notranjo moč, ki jo boste potrebovali na svoji poti skozi mesec. Posledično poskrbite za ravnovesje energij, saj bo to odigralo pomembno vlogo v odnosih vseh oblik, pa tudi v vaših zavezništvih. Morda vse, kar se sveti, le ni zlato!

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

V mesecu pred nami nikar ne pozabite, da je potrpežljivost božja mast. Občutek za organizirano planiranje pa vse skupaj samo podkrepi. Poskrbite za svojo kronsko čakro, ki vam bo omogočala povezovanje z Univerzumom, še posebej ko boste ujeti v konflikte in poraze.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Skozi mesec boste stopali v nižjih energijah, zato le ozavestite svoje srčne bolečine. Imejte potrpežljivost tako do sebe kot do okolice in pazite, da si ne boste dovolili, da se ujamete v okove lastnih strahov. Saj veste, strah je votel, okoli ga pa nič ni. Zaupajte le vase!

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Morda boste prejeli materialno blaginjo, ki vam bo kot brca služila, da se premaknete naprej in opustite vse, kar vam več ne služi. Lahko boste ujeti v tempo, ki bo imel slabši vpliv na vas in vaše telo. Zato le ne pozabite, da si je treba vzeti čas za počitek in pravo sprostitev.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Občutki ljubosumja in zavisti bodo lahko vaši spremljevalci skozi mesec pred nami. Ne pozabite, da ste eterično, karmično in energijsko najbolj povezani preko vaše sakralne čakre, zato skrbite za energijsko higieno. Vaše odločitve naj imajo trdno podlago.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Določene dušice se bodo v maju vrtele v krogu, saj je videti nove začetke na čustvenem področju. Kot da boste nekaj prepoznali in se tako tudi nagradili. Posledično pa se lahko soočite tudi z ovirami in izzivi. Se vrača preteklost?

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Materialno področje vašega življenja lahko v maju odigra pomembno vlogo. Zato ni čudno, da že majhni porazi lahko prinesejo čustvene izgube. Te preprosto nadomestite s strastjo do življenja in vsega, kar dihate, živite … Zmorete!

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Mesec pred nami prinaša možnosti vašega uspeha. Res je, da se bo treba boriti za tisto, kar si želite, in nikakor popustiti za vsako ceno. A kot da vas napaja spiritualna povezanost z nekom, ki vam je v oporo.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Skozi mesec se pri vas močno prepletajo energije lastne intuicije z vašo zgodbo energij Univerzuma. Kot da je pomembno, da ukrotite svoj ego in končno prisluhnete intuiciji, ki vas bo skozi energije Univerzuma usmerjala na pravo pot. Zdaj ni čas za počitek, ampak pospešeno gibanje. Pa saj zmorete!

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Maj vam lahko ponagaja na področju čustev, zato ne bodite presenečeni nad čustvenim umikom, ki ga boste morda doživeli. Pomembno bo delovanje v smeri harmonije, četudi vas lahko spremljajo tako dobri kot slabi ljubezenski spomini. Sprejmite življenje!

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.