090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za april 2024

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v aprilu! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Skozi mesec se boste lahko soočali s pomanjkanjem notranje moči, zaradi katere se boste zdeli kot vse bolj občutljiva oseba. Imeli boste lastne dvome in nizko samozaupanje. Materialna blaginja vam je nakazana kot naklonjena, zato le izkoristite energije lastnega napredka.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Finančno področje bi lahko izstopalo v energijah vaših blokad, posledično pa bi si lahko ustvarjali situacije, ki bi lahko izzivale tudi finančne izgube. Za vas je pomembno, da v aprilu ostajate na stabilnih tleh s trdnimi nogami. Tako se boste lažje borili z občutkom, da je svet proti vam.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Pogumno se boste spustili na tobogan, ki vas vodi stran od ljudi in situacij, ki vam ne služijo več. Vstopili boste v bolj radodarne energije, posledično pa se soočali s posesijo. Imate vse možnosti novih začetkov z mesecem, ki je pred nami. Jih boste izkoristili?

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Kot da se boste bojevali sami s seboj in tudi z okolico. Kot da bo življenje izzivalo trenutke, v katerih boste morali črpati znanje iz vaše preteklosti, da boste prišli čim bližje svojemu cilju. April od vas tako zahteva le potrpežljivost, ki vam bo potrebna popotnica skozi mesec.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vaše nezadovoljstvo lahko kar kipi od vas, tudi po nepotrebnem. Kot da boste nezadovoljni sami s seboj in tudi z okolico, pa četudi razloga za to ni. Življenje vas lahko postavi pred veliko izzivov in ovir, ki jih bo potrebno prebroditi. Pazite na energijo in na to, v koga in kaj jo vlagate …

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Pazite se neke izdaje, ki vas lahko doleti v aprilu. Pazite se tudi svoje lastne dojemljivosti črnih energij, ki se vam bodo kopičile okoli vas. Sovražniki ne bodo spali. Zato si le priskrbite trdno podlago, s katere boste lahko delovali skozi mesec. Glavo pokonci, gre za obdobje, ki bo minilo.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

S pokončno glavo se lahko premikate proti uspehom, zmagi oziroma vsemu, kar ste si zadali. Če tudi vaše odločitve igrajo še vedno veliko vlogo v tem, vam energije po drugi strani prinašajo plodno obdobje za obilje in vaš napredek. Samo odločite se!

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Poskrbite za pravilno delovanje vaše grlene čakre. Morda je pa le čas, da tudi sami spregovorite tako, kot čutite. Prisotne so energije manipulacije, kar pomeni, da vedno ni nujno vse samo v vaši okolici. Ste morda vi tisti, ki potihoma manipulirate? Pazite se nepotrebnega ustvarjanja iluzij.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ozavestite lastna nakopičena čustva v solarnem pleksusu ali v predelu trebušne prepone. Takoj vam bo jasno, zakaj so nekatera obžalovanja povsem neupravičena. Možnost depresije, dolgočasja in nostalgije je v aprilu tako vse večja. V pomoč pri ozaveščanju naj vam bo afirmacija »Jaz čutim«.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Resnice pač ne morete prekrojiti, saj vidite sami, da se nespečnost in potem nočne more kaj hitro aktivirajo. Sprejmite resnico takšno, kot je, ne glede na to, kako hudo je. Od tu imate možnost izhodiščne točke vašega napredka. Boste ostali trdni?

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Energije zrelejše ženske vam lahko dodobro načenjajo vašo potrpežljivost. Morda boste sami vstopili v te energije, saj je videti, da se boste bojevali. Posebno pozornost naj imajo poslovni odnosi in partnerstva, saj se lahko nekaj nepričakovano zaključi. Uporabite svoje psihološke sposobnosti.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Borba z avtoriteto ni najbolj priljubljena zadeva, je pa lahko velik opomnik, kako napačno je naše delovanje. Da, skozi cel mesec se energije zlivajo v avtoriteto, posledično pa tudi v aroganco in hiperaktivnost. Kako bo posamezna duša to izkoristila, je odvisno tudi od njenih odločitev … A skupno vsem je, da bo pomembna avtoriteta!

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.