090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (7. 6. – 13. 6. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred nami vam prinaša energije delovanja. Ne spite na lovorikah, pač pa iščite rešitve in gradite nove temelje svojih ciljev in želja. To je ugoden teden za realizacijo marsikaterega načrta. Ob vsem tem pa ne pozabite na strategijo, ki jo je treba prilagoditi na vaše potrebe, čas in na zmožnosti realizacije.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden pred nami vas bo pozval, da se odprete svetu in začnete nanj morda gledati tudi skozi drugačne oči. Ob tem ne pozabite na svojo dovzetnost za energije iz okolice. Opazujte stvari, ki se dogajajo okoli vas. Angel ljubezni vas bo spremljal, zato le delujte s srcem in bodite odprti za ljubezen.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vaša zračnost in delovanje, skladno z njo, vam bosta lahko v tem tednu predstavljala preglavice na fizični ravni. Grlena čakra bi lahko bila zaradi blokade problematična za vaše izražanje, posledično pa tudi temenska čakra ovira pritok univerzalne sveže energije. Morda boste zaradi tega imeli bolj poudarjen občutek kopičenja energij v vas samih. Očistite ju!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Za skladnost z okolico ali vašo skupnostjo bodo v tednu pred nami bolj izstopajoče energije, ki bi lahko vas močneje pritegnile in bodo potrebovale vašo pozornost. Tu bo pomembno, da ozavestite blokade na svojem tretjem očesu, ki vas poziva, da se osredotočite vase in tja usmerite svoj pogled.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Energije vašega znamenja bodo lahko v prihajajočem tednu bolj negativne. Zlorabe položaja in pridobivanje materialne in nematerialne koristi brez pravne podlage sta lahko le del teh stanj, ki jih boste doživeli. Lekcije in nauki sledijo, pa tudi odzivi, pa vendar zato, da se premaknete. Pazite nase in na okolico.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Kot da se vam lahko v tem tednu odpre priložnost, da z nekom za neko zadevo sprejmete dogovor, pakt ali pogodbo. V nadaljevanju napovedi energije nakazujejo, da bo za vse te postopke, ki vas očitno čakajo, potrebna skrbna komunikacija tako z vaše strani kot s strani druge osebe. Bodisi v fizičnem bodisi v čustvenem svetu lahko ta teden nekaj končno zaključite z dogovorom.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V vašem procesu doživljanja življenja je pred vami nakazan teden, ki bo zahteval samopomoč in samooskrbo za boljši pretok energije v energijske centre, ki so povezani z vašim čustvovanjem, posledično pa tudi z vašo prizemljenostjo. Čustveni svet in materialni svet sta povezana bolj, kot si mislite.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Morda so med vami dušice, ki bodo v tednu pred nami doživljale srčno bolečino kot dejansko stanje ali pa pretekli spomin, ki se je ponovno aktiviral na ta način. Niste sami, vaš vodnik vas spremlja ter posledično ponuja ozdravitev vašega trenutnega čustvenega stanja. Bodite pozorni na malenkosti in jim sledite.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Teden pred vami vam obljublja, da se vam lahko odpro vrata spiritualnega sveta, kjer se lahko prvič soočite s spoznanjem lastne duhovne globine oziroma naredite večji preskok, še posebej tisti, ki se tega zavedate. Možnosti uravnavanja vaše moške in ženske energije bodo tako zelo intenzivne.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Teden, ki prihaja, bo za vas kot cvetoče obdobje, ki vam marsikaj in obljublja tudi nudi. Pa vendar ne pozabite na hvaležnost in spoštovanje tako do sebe kot okolice, saj prepogosto pozabljate, da tisto, kar raste v vas, sejete v okolico. Temu primerni so potem rezultati. Če vam karkoli ne ustreza, to spremenite najprej pri sebi oziroma preprosto spremenite tudi okoli vas.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Za vas bo to teden ženskih energij, ki vas bo potiskal na tehtnico ali pa morda na malce bolj divjo smuko med materialnim in fizičnim svetom. Ženska energija bo imela ta teden v vašem življenju zelo pomembno vlogo. Obzir in previdno delovanje vam vseeno ne bosta škodovala. Če ste ženska, pazite, da ne boste se zapletli v škandale.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Energije vašega znamenja so bolj naklonjene ženski populacije, saj se bo vse vrtelo okoli čustvenega ovrednotenja nekega moškega v vašem življenju. Kot da se boste z njim izpogajali svojo vrednost. Moški spol pa pazite na rivalstvo, kajti če boste prejeli spoštovanje tega moškega, se boste hitreje dokazali svetu.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.