090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tadejev Lunin krog (8. 6. – 14. 6. 2020)

Odkrijte, kaj nam prinaša drugi teden v juniju!

Ponedeljek, 8. junij

Luna v Kozorogu daje dnevu resnost, povečano odgovornost in delavnost. Pogovori bodo tisti, ki vam bodo v pomoč in oporo. Dan bo ugoden za vsa načrtovanja in ugodne rešitve. Predelati boste morali nekaj, kar je vezano na preteklost. Dan je primeren za delo na sebi in odkrivanje notranje moči ter vztrajnosti.

Torek, 9. junij

Luna v Vodnarju podarja učinkovitost, izvirnost in nenavadne preobrate. Rdeča nit bodo odnosi in mnogo sodelovanja z ljudmi. Prijateljski nasveti bodo danes balzam za dušo in narediti je potrebno analizo. Mnogi se bodo danes borili za osebno svobodo. Slediti morate sebi in glasu svojega srca.

Sreda, 10. junij

Kvadrat Venera in Mars prinaša dinamične odnose v ljubezni, raziskovanje in ogledalca. Slednja vam bodo v pomoč pro raziskovanju sebe. V energiji bodo mnogi uporniški in treba bo najti srednjo pot. Dobro bo, da najdete v sebi dodatno spodbudo in da naredite korak naprej. Barva dneva: modra.

Četrtek,11. junij

Pogovori bodo ključ do uspeha. Kvadrat med Soncem in Neptunom prinaša nekaj več občutljivosti in popaziti bo potrebno na fizično energijo. Danes bodo predvsem občutljivi moški in z njimi bo potrebno delati s trdo roko v žametni rokavici. Zdravljenje v prenesem pomenu bo vezano v ljubezni.

Petek, 12. junij

Luna v Ribah obljublja mnogo neke mistike, ezoterike in raziskovanja. Po zvezdnih namigih bo energija dneva občutljiva in tako bodo mnogo želeli začutiti sebe in slediti svojin sanjam. Pred tem si boste morali jasno postaviti osebne meje. Ugoden dan za poete, romantike in sprehod ob mirni reki.

Konec tedna

V soboto bo potrebno popaziti na energijo in slediti sebi in svojim občutkom. Dogodki se bodo odvijali nekoliko drugače od pričakovanega. Mnoge bo sprostila glasba in delo v raziskovanju osebnosti. Nedelja bo ognjevita in drzna. Luna v Ovnu daje dodatno spodbudo in danes ne bo dan za počitek. Občutil se bo tudi Uran in tako bodo odločitve neposredne in drzne. Ampak šteje vseeno preudarnost.

Za natančno osebno napoved me lahko pokličete na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.