090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (18. – 24. 3. 2024)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred nami za vaše znamenje ni najboljši. Prinaša negativno energijo, ki lahko potrka na vrata vašega čustveno-mentalnega nivoja. Soočite se lahko tudi z izgubami in bolečino. Morda je to tisto, kar vodi k premiku v bolj pozitivno smer.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden pred nami začnite z glavo pokonci. Prihaja trenutek, ko gresta pri vas zmaga in uspeh z roko v roki. Ne ozirajte se na negativno primes energij, saj pot do uspeha nikoli ni brez težav. Sedaj je tu in uživajte v rezultatih lastnega dela.

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Čas pred nami je igra usode. Sedaj lahko prejemate le tisto, kar ste v preteklosti sejali. Ne pozabite, da je pot čez slabo tudi del poti vašega napredka. Ostanite pogumni, ko se srečujete z življenjem.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Nažira vas lahko občutek ljubosumja in zavisti. Lahko je tudi zrcalo vaše okolice, pa vendar je treba razčistiti z energijami in se soočiti z notranjim doživljanjem. Morda je treba le kaj spremeniti ali izbrati čisto novo pot. Ste dovolj pogumni.

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Energije tedna nikar ne izzivajte preveč s svojo aktivnostjo. Ostanite umirjeni in raje v svoj urnik vnesite več počitka. Napolnite se z energijo in umirjeno načrtujte svoje aktivnosti za čas, ko bo to res potrebno. Nič ni boljšega od notranjega miru.

 
 
Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ne boste ravno zadovoljni z aktivnostmi in dejavnostmi okolice. Imeli boste občutek, da se morate soočati s problemi in boriti … Morda se boste borili le za svoj prav ali vam bo ego ponagajal. Po drugi strani pa se bo treba boriti za tisto, kar je prav. Pa srečno.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V svoje delovanje boste morali vnesti več vaše sposobnosti in modrosti, iznajdljivosti ter čudežev. Delovati boste primorani kot mag, ki se dobro znajde v vsakem trenutku. Ne pozabite na modrost svoje duše, ki jo nosite v sebi. Tam so skriti odgovori na vsa vprašanja …

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Pred vami se lahko odvija teden večjih čustvenih aktivnosti. V vas se lahko prebudijo stara, že pozabljena čustva, ki so povezana tudi z vašo preteklostjo. Na plan lahko privrejo stare zamere in jeza, ki jo nosite v svoji podzavesti. Soočite se z njo in si dovolite preboleti. Tako bo vse lažje.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Pot življenja vas vodi k transformaciji, ki se vam bo lahko začela dogajati na različnih področjih vašega življenja. V kolikor ste v neki zadevi, situaciji ali odnosu, kjer je transformacija potrebna in jo posledično pričakujete dlje časa, sedaj prihaja. Nekaj se mora zgoditi, četudi tega nočete … Tako pač je.

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Ker ste delovni in pridni, se lahko znajdete v pogostejših trenutkih, ko se boste začeli dolgočasiti v stvareh, ki so bile še včeraj lahko srž vaše hiperaktivnosti. Lahko doživite tudi nekakšen odboj, ki vas bo še bolj potisnil k čustvom dolgočasja. Premislite modro.

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Dovolite si čustva ne glede na njihovo raznobarvnost. Dovolite si pospešeno gibanje, ki ga skozi energije tedna lahko tudi doživite. Ne ustavljajte se pri malenkostih, naj vam bodo pomembni višji cilji. Zmorete, zato naj prva ovira ne bo končna postaja.

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Teden energij, ko bo v veliko pomoč tudi afirmacija: »Jaz čutim …« Morda je čas, da naredite revizijo vašega čustvovanja in si nalijete čistega vina. Težave s prebavili, natančneje gastrointestinalnega sistema, bodo tako bolj pogoste.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.