090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za marec 2024

Odkrijte, kaj vam energije prinašajo v marcu! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Vašemu znamenju so v marcu naklonjene energije nepričakovanih prelivov, nasvetov ali pomoči iz okolice. Lahko rečemo, da povsem nepričakovano, pa vendar, nakazane so tudi uspešne energije projektov, ki so v teku. Naklonjene so vam tudi spremembe v vaši karieri.

 

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Vašemu znamenju v mesecu, ki prihaja, energije sporočajo, da bodite v svojih odločitvah trdni ter vztrajni. Nikakor si ne dovolite, da bi odstopili od tistega, kar vi verjamete. Kljub vsemu pa preverite realnost, da se ne bi ujeli v neizpolnjene iluzije, pa tudi postavite se zase, ko je treba!

 

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

V marcu nikar ne hitite in ne skrbite, še manj pa rinite z glavo skozi zid. Vzemite si čas tudi za počitek in načrtujte naslednji korak. Kot da bo potrebna revizija tega, kako svojo energijo usmerjate ali investirate v denar in čas. Skladje vam prinese napredek.

 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Previdnost na finančnem področju gotovo ni nekaj, kar bi bilo vsem samoumevno. Zato za vaše znamenje velja opozorilo, da skozi mesec le preučite svoje vire. Ujeti bo treba ravnovesje med odhodki in prihodki oziroma poskrbeti za vašo zapravljivostjo. Pomagajte morda tudi tistim z manj …

 

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Mesec vas lahko potisne v kolo lastne sreče, kjer bo potrebna revizija svoje preteklosti in sedanjosti. Samo tako si boste lahko postavili jasne smernice za prihodnost in jo posledično tudi bolje načrtovali. Razumeti svoje življenjsko poslanstvo bo lahko za marsikoga težka naloga, a vendar prinaša tudi opuščanje sodb do sebe in okolice. Zmorete?

 

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Če boste verjeli vase, imate vse, kar je potrebno. Uravnovesite tudi svojo moč razmišljanja, da ne boste vedno močni, ko to dejansko niste. Pazite se obupa, dvomov in strahov, saj to je vse tisto, kar vas lahko potisne k tlom in odtrga stran od želenega.

 

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V mesecu pred nami boste mnoge dušice izkusile novo partnerstvo oziroma njegovo obliko, ki bo za vas po drugi strani tudi čustvena izkušnja. Ne branite se socialnega druženja, še manj pa zanemarjajte prijateljstva, ki so resnična in skrbna.

 

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Nekateri ste že, spet drugi še boste dojeli na lastni koži karmo. Kar dajete, to prejmete. Dobra dela se nagradijo, zato se ne čudite, če prejmete nepričakovan priliv denarja. Kot vedno previdnost pri posojanju ali izposoji denarja ne škoduje.

 

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Nikar ne stojte na mestu in poiščite pravo rešitev vašega problema ali neljube situacije. Ukrepajte hitro in odločno. Nenadne in nepričakovane spremembe so pred vami. Včasih na ljudi, situacije in dogodke poglejte tudi objektivno … 

 

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Gregorjevo vam lahko prinese nenadno zaljubljenost. V koga ali kaj vam bodo energije postregle v danem trenutku, a pomembno je, da ne izgubite tal pod nogami. Ostanite prizemljeni ves čas, ko stopate skozi čustveno nove izkušnje …

 

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Bodite oprezni in malce bolj popazite na sadove svojega dela. Da, nekdo si bo lahko lastil rezultate vašega dela, zato se pripravite na posledice, ki prihajajo ali se skrivajo za dejanji. Kot da boste primorani malce popaziti tudi na vašo okolico. Ni vse zlato, kar se sveti …

 

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ustavite se in prosite za pomoč. Skala, ki jo potiskate pred seboj, postaja vse večja in ne nasprotno. Sedaj ni čas za igro ali počitek. Preverite odgovornosti, ki ste jih prevzeli na svoja pleča. Morda ste le preobremenjeni z nečim, kar ni vaše, ali nečim, kar predolgo vlečete za seboj.

 

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.