090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tadejev Lunin krog (29. 6. – 5. 7. 2020)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Ponedeljek, 29. junij

Luna v Tehtnici obljuba romantiko in prijetnosti v vseh oblikah sodelovanja. Barve vam bodo v pomoč in oporo. Predelati bo treba nekaj, kar je vezano na preteklost. V sebi morate odkriti moč in dodatno energijo. Postavite si na novo meje in pravila igre ter se tega tudi držite.

Torek, 30. junij

Konjunkcija Jupitra in Plutona prinaša preobrazbo in temelji na duhovni osnovi. Zadeve se bodo v tem dnevu obrnile v pravo smer in od vas je odvisno, ali boste to sprejeli. Luna v Škorpijonu daje prizvok duhovnosti in mistike. Odprite svoje srce in najdite v njem tako moč kot navdih.

Sreda, 1. julij

Retrogradni Merkur nas vabi v globino duše in preobrati se bodo vrstili. Danes bo v ospredju Sonce in tako bodo mnogi znali ustaviti neko magnetično energijo in preobrate. Odkriti boste morali svojo popolnost. V veliki meri vas bodo sprostile narava in aktivnosti na prostem – posebej ob vodi.

Četrtek,2. julij

Dan bo ugoden za pustolovščino in delo na sebi. V ospredju bosta raziskovanje in pridobivanje informacij. Pozitivne misli bodo tiste, ki vam bodo v pomoč in oporo. Dovoliti si boste morali najti svoj notranji mir in določeno ravnovesje. Pogovori vam bodo v pomoč in z njimi boste šli korak ali dva naprej.

Petek, 3. julij

V ospredju bosta optimizem in dobra volja. Odkrito se boste morali pogovoriti in mnogi se bodo borili za osebno svobodo. Informacije, ki jih boste pridobili danes, vam bodo tako v pomoč kot navdih. Predelati je treba nekaj, kar vas bremeni. V ljubezni je dan srčnih energij in povezanosti.

Konec tedna

Sobota bo v znamenju pridobivanja informacij in drznosti. Mnoge bo zaradi Lune v Kozorogu odlikovala resnost in temeljitost. Popazite na svoje misli in ugotovite, da se od ljudi lahko tudi učite in pridobivate informacije. Nedelja bo v znamenju polne Lune in vsekakor morate najti dobre popotnice za osebno rast. Seveda bodo stvari šle po svoji poti. Izgubljeno energijo vam bosta povrnila narava in pisanje.

Za natančno osebno napoved me lahko pokličete na 090 77 84.

Astrolog Tadej Šink

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.