090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (19. 4. – 25. 4. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Dušice tega znamenja, dobrodošle v za vas zelo pozitivnem tednu. Vikend za vami je na vas lahko vplival zelo pozitivno. Novi projekti, četudi na starih temeljih, so v premikih, nekaj vam bo uspelo, zmaga je vaša. Pazite se predvsem obolenj, ki sežejo do srca, zato bodite previdni, kako ravnate na srčnem nivoju.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Energija novih projektov in prečiščevanja starih stvari vas je morda končno naučila, da ima vse svoj namen in da služenje ni isto, kot če z glavo skozi zid rinete za svojimi cilji in željami. V tednu pred vami le bodite pozorni na poškodbe, saj lahko nastanejo take z odprtimi ranami in predvsem take, ki imajo negativen vpliv na vaše zdravje, saj je na obzorju tudi njegova zrušitev. Je vredno?

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Kot preostala znamenja tudi vi na energije preteklega vikenda niste ravno bili ravnodušni. Vse se je očitno dogajalo v vas, razreševanje preteklosti ne glede na področja pa vas je pripravila do spoznanja in morebitnega premika naprej. Komunikacija morda ta teden za vas ne bo tekoča, zato pazite na glavo in njeno prekrvavljenost ter izražanja svojih čustev. Bolj boste dovzetni za agresivna stanja.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Le zberite notranjo moč, notranjo energijo in vašo vztrajnost. Tudi vaše znamenje je prejelo energijo razjasnitve, zato v tednu pred nami bodite predvsem potrpežljivi sami s seboj in okolico. Četudi so ostali temelji novih projektov stari, se zavedajte, da se skupaj z vami stara tudi vaše zdravje. Vitalnost in zdravje sta vam v tednu naklonjena, kakšen prisoten simptom pa naj vas počasi opomni tudi na vaša leta.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

V tednu pred vami se bo vam vse skupaj lahko dogajalo zelo hitro. Premiki, izbori in izbire ali odločitve se znajo odvijati toliko bolj hitreje, kajti morda ste tudi vi občutili premik. Za vas ta teden svetujem pozornost v četrtek in petek! To bosta dneva, ko boste bolj senzibilno zaznavali prisotnost večje kvote energije nemirnosti ter razdražljivosti. Poskus manipulacije vam ne uide, le prepoznati jo morate …

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Teden pred vami tudi bolj obremenilen, saj boste predani grajenju lastne stabilnosti, posledično pa se vsi temelji lahko izkažejo kot ne najbolj pametna odločitev. Zadeva iz lanskega septembra ali oktobra se lahko povrne, če je niste razčistili takrat, in posledično boste občutili razdražljivost, impulzivnost ter nemir. Vaše zdravje je solidno, v primeru zanositve v tem tednu pa lahko veliko nosečnic pričakuje, da povije sina.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Kako lepo ste ignorirali pretekle energije vikenda, kajne? Sedaj pa se čudite, kako blokade sakralne čakre uskladiti z vašo duhovno močjo. Morda boste prav vi tisti, ki boste opazili, kako se ravnovesje vašega telesa počasi, a vztrajno sesuva. Negativnega pridiha čustev raje ne ozavestite, ampak poskrbite zase, za vaš prisoten nemir, predvsem pa očiščenje čaker vašega energijskega telesa. Obstaja možnost nezaželene nosečnosti.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Teden bo za vas bolj ali manj zelo obremenilen. Že tako prisotni notranji strahovi bodo še bolj izstopali in vas ovirali pri napredku oziroma pri starih ali novih projektih. Dodatno bosta tudi vas bolj obremenilna četrtek in petek, zato poskrbite, da lastnih čustev nemira, impulzivnosti ter razdražljivosti ne oddajate v okolje, ampak se raje posvetite zdravju, saj je vidna duhovna neaktivnost. Ali boste kar sanjali o preteklosti?

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Strelci in Strelke, čas je, da zaprete očesi in pogledate skozi energijsko točko tretjega očesa. Ali vidite, da ne vidite ničesar oziroma bore malo tega, kar se dogaja v vas samih? Kje sta vaš glas intuicije, ki ga tako potrebujete, in povezanost z okolico? Preverite svoje energijsko polje, saj boste prav v prihajajočem tednu najbolj dovzetni za magijo, predvsem pa pazite na napačno diagnosticiranje. Če o čemerkoli dvomite, to preverite.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Očitno ste tudi vi eno tistih znamenj, ki ste v preteklosti nekaj zaključevali oziroma razčiščevali in ste se v novem tednu znašli na razpotju svojega življenja. Vse se lahko dogaja zelo tiho, nekaterim bolj nemirno in impulzivno, pa vendar je teden pred vami lahko dolgoročno zelo obremenjujoč, saj vas energije pozivajo k pametnim izbiram. Pazite na kri in na krvno sliko, očitno se nekaj lahko »kuha« v vašem telesu. Morda gre samo za neravnotežje vitaminov in mineralov. Poskrbite zase.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Nekaj vam bo težko pustiti za seboj ali pa ste morda prav vi eden tistih, ki je v preteklem tednu izvedel nekaj, kar mu je zamajalo temelje in spremenilo morda samo pogled, če ne celo pot vašega življenja. Mentalni konflikti so ta teden za vas neizbežni, pa še dnevi večjih vplivov negativnosti so na poti in verjamem, da ste morda popolnoma zmedeni. A vendar ostanite zvesti sebi in svojim nameram, saj lahko zapadete v težko bolezen, ki lahko traja dlje časa. Obstaja možnost težkih nosečnosti.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Odprite srce, odprite dlani, bravo! K vam prihajata tako materialna kot spiritualna blaginja. Očitno je odločitev bila prava, sedaj se le pripravite, da tudi vi v četrtek in petek ne popustite pod bolj negativnimi energijami, a vendar ne pozabite biti hvaležni in sprejemljivi vsak trenutek, tukaj in zdaj. Nakazano vam je dobro zdravje, a tudi to se lahko hitro spremeni, če se ne boste pazili!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.