090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (26. 4. – 2. 5. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Dušice tega znamenja imate pred sabo bolj zanimivo tedensko dogajanje, ki se bo v večini dotikalo samo vas samih. Morda je oziroma bo okolica s svojim delovanjem samo še dodatno vplivala na to, a vse kaže tako, kot da bo prihodnost preteklega septembra in oktobra 2020, ki nima zaključenega epiloga, ponovno vstopila v ospredje. Rešite se okov trpljenja v tišini. Spregovorite.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Teden pred vami vam obljublja, da se boste lahko zelo pogosto čez teden znašli na križiščih in se posledično morali odločati za nekaj. Kaj točno je, je odvisno od posamezne dušice tega znamenja, zagotovo pa drži, da boste proti koncu meseca primorani izpustiti vse, česar ne potrebujete, pri odločitvah pa boste primorani izbirati pametno. Bodite modri.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Dušice, morda boste začutili energijo očiščenja v tednu, ki je pred nami. Zato se sprostite in si snemite vse okove notranjega strahu, ki vas dejansko ovirajo pri vaši že tako preveč zračni duši. Tudi pri vas, morda res ne pri vseh, a vendar pri določenih se lahko neki del preteklosti, ki  je niste razrešili, izpostavi kot zelo pomemben del vašega življenja, zato strahovi ne smejo biti prisotni. Zaupajte sebi in se odločite!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Uspelo vam bo nekaj, za kar se borite, morda celo borbeno porabljate energijo, ki v takšni meri res ni potrebna. Pa vendar, zavedate se, da je čas zapreti poglavja, ki so nepotrebna. Pripravljeni ste na svežo energijo. Očitno si bodo presenečenja v tem tednu sledila kot po tekočem traku in plašč starega boste odvrgli še pred koncem tedna. Vi ste se že odločili.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Vse se zgodi z razlogom, ki  pa nam vedno ni razumljiv. Tako tudi dušice tega znamenja v zadnjem tednu aprila ne pričakujte, da boste prejeli vse tisto, kar nestrpno morda že pričakujete. Zagotovo lahko največ naredite zase tako, da se osredotočite vase in pustite, da pravi trenutek pride v prihodnosti. Torej to pomeni, da ste se ujeli v igro čakanja, ki se bo odvila, ko bo odločeno iz strani Univerzuma. Svežina energij bo dosegla tudi vas, pa vendar ne za zadevo, ki vas ta trenutek bremeni.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Dihajte in uživajte. Univerzum vam je naklonjen in vas bo spremljal tudi v prihajajočem tednu. Zato boste na lastni koži bolje občutili to sprostitev energij, ki vam bo ponovno odprla prostor za svežino. Tudi vi boste zaključevali s projekti, za katere pa ni nujno, da jih boste sploh zaključili. Kot da stopate dve stopnici naprej in tri nazaj. Nekako ne najdete zadovoljstva v stvareh, četudi so čiste in za vas pozitivne.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Ta teden za vas prinaša preprosto sporočilo. Poleg svoje neodločnosti potrebujete več potrpežljivosti. Vzemite si čas za svojo notranjo energijo, notranjo moč in vztrajnost, ki vam jo priporočam kot sopotnico čez teden. Tudi vi lahko doživite veliko lepših stvari, če se prepustite trenutku tukaj in zdaj. Ne tehtajte vedno, češ kaj pa če …

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Dušice, je dovolj, kajne? No, teden pred vami vas sooča z resnico. To je lahko vaša notranja resnica, ki bo zaradi vsesplošnih energij privrela na dan, lahko pa je resnica okolice, ki vas bo morda celo prizadela. Morda se razlog slednjega skriva v tem, da nečesa ne želite izpustiti in vlečete že nekaj časa za seboj. Recite bobu bob in si dovolite, da sprejmete resnico, kakršnakoli pač je, samo da boste se lahko prepustili svežim energijam, ki vas ženejo naprej.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Strelci in Strelke, vi doživljate svežino skozi materialno finančno spremembo, ki je pred vami. Obstajajo možnosti zapravljivosti, a tudi možnosti dobrih naložb. Morda boste prav med prazniki opazili ali izvedeli za novo poslovno priložnost. Kaj točno sledi za vas kot posameznika, je seveda vidno samo v osebnem uvidu, splošno pa so prisotne močne energije, ki vas znajo izstreliti v čisto novo dimenzijo.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Dušice, ob pisanju splošne napovedi za znamenja ste vi do tukaj najbolj optimistično znamenje tega tedna. Občutiti je, da lahko dejansko počivate v tednu, ki je za druga znamenja bolj obremenilen. Seveda to ne pomeni, da kakšna dušica ne bo pridobila tudi lekcije slabše energije, pa vendar imate močno odprte možnosti, da dosežete, kar si želite. Torej, energije so vam najbolj naklonjene od vseh znamenj.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V zadevi, ki vam zadnje čase kljuva po glavi, boste prišli do neke nove oblike spoznanja, kjer boste prepoznali veliko več lastnih koristi in posledično pravilnosti v svojem preteklem delovanju. Verjamem, da si boste oddahnili in predvsem z večjim veseljem ter optimizmom stopili v nove sfere energij. Čestitke, pa vendar ne izgubite občutka stabilnosti. Ni prostora za egoizem.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Včasih je bolje, da opazujete druge, kako jih žejne vodijo čez vodo. Zdaj pa ste spoznali, da so v vaši dobri veri v resnici vas peljali čez vodo. Ker zadeva ali projekt še ni zaključen ne glede na to, kako se nasprotna stran obnaša in ravna, premislite, ali ne bi tudi vi raje s pozitivnimi misli in nameni pristopili do njih. Nihče ne pričakuje prevzema odgovornosti za druge napake, a kaj, veliko ste jih pa ravno naredili vi sami. Dokler živimo, grešimo. In dokler živimo, se lahko tudi opravičimo.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.