090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Mesečni horoskop za maj 2021

Odkrijte, kaj vam bo prinesel mesec maj! 🙂

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ujeli se boste v energije bolj kot ne blokirane srčne čakre, centra energijskega telesa. Vidno je, da boste potrebovali očiščenje, odpuščanje sebi in drugim, posledično pa tudi vnesti več strasti v svoje življenje in ne samo v odnose. Proti koncu meseca se bo odprla tudi možnost posameznikom, da v svojem delovanju ali pa v okolici prepoznajo razlog, da lahko slavijo. To je lahko pretekla lekcija, ki vam bo omogočila veselje, da nekaj ste ali pač ne naredili prav. Vaše delovanje naj ostane v senci, ko je čas akcije, pa bodite aktivni. Sicer pa energijo koristite za vam pomembne zadeve in hrambo za težje dni.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Čestitke in vse najboljše za vaše rojstne dneve, ki sledijo v prihajajočem mesecu. Jasno je, da vam bo Univerzum morda zato tudi bolj naklonjen, da lahko v ključnih trenutkih prepoznate pozitivne vplive. Torej, odprite svoje energijsko telo Univerzalnim energijam, saj vam je prav v maju nakazano, da se vam lahko izpolni vaša srčna želja. In tisti, ki jo povezujete z ljubezenskim področjem, imate toliko boljše možnosti, da začnete nekaj starega ali pa čisto na novo. Žrtvujte se za tisto, kar je vredno oziroma vam pomeni veliko. Ne pozabite, da če boste karkoli delali z ljubeznijo, boste nagrajeni.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Mesec pred nami vam obljublja nagrajevanje vaše že posedovane modrosti, ki jo boste čez mesec lahko malce še dodelali in si pridobili tisto, kar potrebuje vaša duša. Slednje vam bo omogočilo tudi vstop v zelo plodno obdobje za vas, kjer bodo vzklila semena vaše preteklosti. Posledično pa se osredotočite na svojo intuicijo, ki jo je morda treba še malce izpiliti in hkrati omiliti vaš ego. Prestopite oviro blokade grlene čakre z osredotočeno meditacijo za to energijsko čakro telesa, saj je očitno čas, da jasno spregovorite o vsem, kar ste dolgo požirali, in začnete komunicirati tako, da ustreza tudi vam kot celoti.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Dušice tega znamenja boste imele lahko občutek, kot da ste vstopile v popolnoma nov film vašega življenjskega scenarija. Nakazani so novi začetki, premiki, izbire in odločitve, kjer pa boste potrebovali veliko svoje notranje energije, notranje moči in vztrajnosti. Potrpežljivost v pravi meri in ob pravem času bo kot vstopnica za še eno obdobje osebnostnih napredkov, posledično pa se lahko v maju ponovno česa naučite in pridobite znanje iz svojih lekcij, naukov življenja. Izkušnje vas zagotovo oblikujejo.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Kljub vsesplošnemu odpiranju za to znamenje izstopajo energije partnerstva ter sklepanja zavezništev na vaših življenjskih področjih. Kot zelo komunikativni in aktivno dosegajoči neke cilje ter nove projekte boste primorani stati tudi na trdnih tleh, kjer vas nasprotnik ne more zlahka zamajati in posledično potegniti v nižje frekvence. Služenje za lastno dobrobit oziroma unijo, v kateri ste udejstvovani, vam lahko doprinese tudi neko zmago ter uspeh pri cilju ali želji, za katero verjamem, da se boste potrudili najbolje. Morda fizično ne boste imeli takšnega občutka dobitka, dolgoročno pa boste vedeli, da se je zgodilo vse z razlogom ob pravem času, na pravem mestu in s pravimi ljudmi. Splača se potruditi!

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Znamenje, ki mu je moje odpiranje do sedaj najmanj naklonjeno. Karte so nakazale v splošnem uvidu kar tri energijske centre telesa, ki bi se znali izkazati kot blokirane. Slednje se lahko izraža kot nestabilnost, kot občutek neprizemljenosti, predvsem pa nenehnih motenj, ki bi ovirale vaše delovanje ali dojemanje situacij in odnosov. Koronska čakra, tretje oko in korenska čakra so zelo med seboj povezani. Posebno pozornost jim namenite vsi, ki opazite, da imajo prisotne blokade v več kot enem centru. Čakra tretjega očesa vas zagotovo poziva k očiščenju energijskega telesa, po drugi strani pa h globljemu uvidu vase, da se razrešite spon energij, ki vas omejujejo. Krivda za negativne energije ne iščite le v okolici. Tudi vi ste energijsko bitje.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

V vašem znamenju bodo energije delovale tako, kot da ste zračno znamenje, ki se nikakor ne more postaviti pokonci. Splošni uvid nakazuje, da če ste ena tisti dušic, ki se ji v duši nakazuje bolečina preteklosti, da prenehajte z bežanjem in se z njo raje soočite. Nič ni narobe, če ste bili dobri, ste ljubili, zaupali ipd. Narobe je, ker si ne vzamete ali pa si ne zmorete vzeti časa zase, saj se boste raje predajali skušnjavam, ki vas pa lahko popeljejo še bolj stran od sebe in v večje negativno občutenje. Vi ste gospodar svojega življenja, zato če želite spremembo, spremenite sami.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Ne zapletajte se v negativno razmišljanje, ki se dotika bolj finančno-poslovnega področja. Že tako bolj vsesplošna napoved napoveduje mentalne konflikte, zato si z obremenjevanjem ne priklicujte dodatnih blokad. Materialna blaginja vam je v maju nakazana, tudi možnosti bolj harmoničnega delovanja, pa vendar vse potrebuje svoj čas. Zato ne bodite preobremenjeni s čakanjem na morebitne rezultate ali prve rezultate svojega delovanja za določeno področje. Pustite, da se vse izpelje tako, kot se mora. Pomembno je, da ozavestite in ste pošteni do sebe, da ste naredili prav vse, kar ste lahko in kar je bilo v vaši moči. Vpliva vpletenih tako ali drugače ne morete niti prisiliti niti izsiliti. Pustite jim, da se odločijo.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Očitno vaš donkihotski nastop v eni zadevi le ni požel vašega takšnega zadovoljstva, kot ste si želeli in pričakovali. Svojih puščic ne morete vedno kar pošiljati naokoli, kot da vam nihče nič ne more, in tudi v tej zadevi je tako. Vedno se najde nekdo, ki je nekako močnejši ali boljši, zato opustite ego in se raje posvetite svoji sakralni čakri ter čakri solarnega pleksusa, ki od vsega doživljanja delujeta umazano in še blokirano. Spomini na preteklost naj ne bodo vedno izgovori nekega hrepenenja niti žalosti. Za vas spomini skrivajo globlji pomen, ki ga morate same ozavestiti. Kje pa piše, da ne morete doživeti česa podobnega ali istega tudi v prihodnosti?

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

V mesecu maju vsesplošna napoved nakazuje, da boste delovali kot rimski bojevnik, ki deluje taktično in v zatišju. Energije za vas sem preverila vsaj trikrat in naj vam rečem, točno tako je in nič drugače. Pokati bi morali od moči, ki jo posedujete in je zelo močna. Usoda bo zelo skladna z vašim delovanjem, za nagrado pa bo sledilo, da boste v maju dosegli zmago pri neki zadevi, kjer ste že dlje časa na bojni nogi. Vaša modrost bo kot pika na I, ko boste nastopili viktorijansko, in njene posledice bi znali kot pozitivo čutiti še dolgo v prihodnosti. Modrost raste skupaj z vami.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Kot znate sijati, boste tudi v maju sijali s svojo notranjo svetlobo, ki kar kliče, da jo izpustite na plan. Vidim vas, da boste nenehno v nekih premikih naprej, kar od vas tudi zahteva vaša pisana dušna usoda in nekje od sredine, v prvi polovici konca meseca, vas vidim pred večjim številom križišč in odločanja. Lahko bodo malenkostna, lahko bo nekaj večjih izbir. Tu je pomembno, da se odločate modro in po pameti, saj vam sicer občutek ujetosti v lastne spone strahu lahko postane vsakdanjik.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Obstaja neka zadeva, ki bi jo izbrisali, če bi jo le lahko, ali zažgali, raztrgali ali kakorkoli že, preprosto uničili. Avtoriteto boste izpostavljali na vsakem koraku, zato bodite previdni, da se ne zapletete v občutja ljubosumja in zavisti. Vzrok ni pomemben, niti ni pomembno, ali je to vaša ali reakcija okolice. Pomembno je, da boste kot vedno odrešitve iskali v materialno-duhovni blaginji, ki vam bi morala biti v prihajajočem mesecu tudi dana. In ja, ne bi me čudilo, če se boste ob dosežkih znova začele dolgočasiti tiste dušice, ki vam je tako ravnanje vsakdanje. Pazite, saj je obdobje pred nami za vas lahko tudi izziv.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.