090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (3. – 9. 5. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V tednu pred nami se soočite s svojimi čustvi, ki jih morda predolgo že potiskate v svojo podzavest. Morda ste že ali pa še boste dojeli, da je vaše čustveno stanje lahko vstopnica za blaginjo na vseh področij vašega življenja. Na zdravstvenem področju bodite pozorni na področje glave in svojih eksplozivnih, morda agresivnih stanj. Dihajte globoko in umirjeno!

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Morda bodo pričakovanja okolice velika ali pa po vašem občutku prevelika. Posledično bo to lahko odraz celo vašega slepljenja, da ste se morda ujeli v okove lastnih strahov, ki vam onemogočajo, da bi sebe izrazili v svetlobi, ki jo premorete. Zdravstveno področje vam ne bi smelo nagajati, saj je nakazano zdravo in aktivno oziroma dobro fizično zdravje, toda duhovno boste lahko delovali kot neaktivni.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Prevelika zračnost v prihajajočem tednu vas lahko stane trpljenja v tišini, morda bolj globoko v sebi. Grlena čakra bo potrebovala vašo pozornost, očiščenje, saj je vidno težje izražanje. Lahko boste čvekavi, pa vendar boste povedali malo bistva, ali pa boste po dolgem času spet bolj tihi in ne dovolj komunikativni za tisto, kar čutite v sebi. Težave boste imeli z izražanjem lastnih mnenj in občutij. Zdravstveno vam je nakazano, da posedujete dobro zdravje, ki pa se lahko hitro spremeni oziroma je nestabilno.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Sentimentalnost ta teden bo pri vas na udaru. Bolj ko boste rinili nazaj v preteklost, četudi samo v svojih mislih, bolj si boste oteževali korak posameznega trenutka. Vidno je, da bi si posledično lahko nakopali tudi ovire in moteno lastno delovanje na različnih področjih, pa tudi bili deležni motenj iz okolice. Zdravje vam dobro služi, morda so le pri nekaterih posameznikih prisotni simptomi, ki jih prinesejo leta.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Dušice tega znamenja boste dosegle, da bo pred vami pisan, bolj kot ne lahkoten teden, ki bo iz vas pa izzival vašo strastno naravo. Strast le vnesite v vse, kar delate, in tudi v vaše odnose s tistimi, ki so vam zelo pri srcu. Teden bi moral miniti brez večjih posebnosti, le pri zdravju pa pazite, da ne bi izzivali težji bolezenskih stanj. Za nosečnost je nakazana bolj težko obdobje.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Device boste izzivale svojo usodo in tako bile v veliki meri deležne tudi različnih skušnjav. Skušnjave morda ne boste izkusili ali pa boste le ugriznili v tisti prepovedani sadež. Oboje pa za vas prinaša nove energije oziroma transformacijo vaših energij. Od tega boste lahko veliko odnesli. Zdravje bi vam moralo služiti dobro, a le pazite na imunski sistem.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Duhovnost vam ne bo dala miru, zato vas bo v tem tednu stimuliralo k duhovnosti ali pa poglabljanju vašega duhovnega stanja in duhovne moči. Tako očitno je to zapisano med zvezdami za vas, kot je zapisano med zvezdami marsikaj, kar se bo v tednu pred nami dogodilo. Kar vodite račune o svojem zdravstvenem stanju tudi v prihodnje, saj je nakazano spremenljivost vašega imunskega sistema.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Čaka vas teden bolj nestabilnih energij. Pogosto se vam bo dogajalo, da bodo dogodki oziroma situacije od vas zahtevali, da posedujete veliko notranje moči, notranje energije in vztrajnosti. Potrpežljivost bo tako za vas vstopnica za izoblikovanje avtoritete, po kateri hrepenite ali pa jo boste bili primorani izoblikovati. Zdravje v tednu pred nami vam ne bi smelo povzročati večjih težav.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Vsi pogovori, sestanki ali pa projekti, ki jih boste vodili ali sprejemali ta teden, od vas zahtevajo diplomacijo. Ta borbenost, ki jo boste imeli v podzavesti ali pa jo boste celo zavestno začutili, bo od vas zahtevala rabo in znanje vaših preteklih izkušenj, lekcij ter dobrega, hitrega razmišljanja.  NA področju zdravja pa se vam bo lahko dozdevalo, kot da se vračate nazaj v normativ.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Neka zadeva ali situacija vas bo potrebovala v celoti. Kot čarovnik boste morali razreševati tekoče, a le trenutne situacije. Posledično pa bodite pozorni na svoje misli. Kajti če se boste preveč prepustili depresivnim stanjem, boste še bolj občutili že tako prisotno nemirnost. Vse dušice, ki si želite otrok, pa imate v prihajajočem tednu tudi možnosti nezaželene nosečnosti.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Poglobite se vase in si vzemite čas, da si preberete o korenski čakri. V tednu pred nami bodo vse njene nečistine ali blokade bile bolj opazne čez vaše delovanje. Vse zadeve, kjer rezultati še niso jasni, lahko rešite s svojo borbenostjo na pravilen način. Tu je ponovno potreba po osredotočenosti posameznika glede tega, kaj želi doseči. Morda boste bolj dovzetni za magijo ter ali posledično za napačno diagnosticiranje.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Pripadniki in pripadnice tega znamenja, pred vami je teden, ko lahko počivate v svojem delovanju bolj iz energijskega vidika. Morda si morate vzeti več časa zase ali pa enostavno najti čas za počitek. V določenih zadevah je potreben samo čas, da se energije in delovanja uskladijo po Univerzalnih zakonih. Vaše zdravje bi moralo biti solidno, v tem obdobju pa je tudi večja možnost nosečnosti, kjer se bo rodil fantek.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.