090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (10. – 16. 5. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Ta teden vam ne bo najbolj naklonjen. Korenska čakra in solarni pleksus vam lahko povzročata težave. Zato se ne sprenevedajte sami pred seboj in si raje priznajte, da se bo treba soočiti z lastnimi doživljanji in čustvi. Sedaj je čas, da ste potrpežljivi sami s seboj in seveda tudi z okolico. Notranja moč, energija in vztrajnost naj bodo ta teden vaš cilj, da zdržite ostale pritiske.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Kot da bi radi naredili korak naprej, a ne zmorete. Kot da se zavedate vsega, kar se dogaja okoli vas, pa se ne znajdete najbolje v tem vrtincu čustev. Poglobite se vase in preverite tisto, kar vas pripravi do doživljanja čustev, ki dejansko niso vaša, še manj pa niso del vašega življenja. Prav je, da sočustvujete z drugimi, pa vendar si morate za premik naprej razčistiti prav to, zakaj trpite za nekaj, kar ni vaše.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Stopili boste v višje sfere, kjer vam bosta pomembni spiritualna skladnost in unija. O resnici vam ne bo težko spregovoriti, saj se bo tudi usoda malce poigrala s kartami. To je teden, ki vam obljublja transformacije na različnih področjih, če jih boste le dovolili in prepoznali. Obnovite ali gradite na svoji avtoriteti. Ne, da je z njo karkoli narobe, ampak preventiva je boljša od kurative. Saj si ne želite sitnosti zaradi tega, kajne?

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Tako zelo se boste trudili, da bi sklenili neko prijateljstvo ali zavezništvo, ki vas bi povrnilo v mirne vode. Pa vendar se boste vedno znova ujeli v skušnjavo, ki vas bo potiskala v trpljenje. Ujeti ste v okove strahov, zato se nehaj obremenjevati za druge in reševati druge, temveč raje spakirajte in odidite, preden je to mogoče brez dodatne napetosti. Marsikdo od vas bo prepoznal, da mesto, kjer je, ni že dolgo primerno zanj. Odločitve pa so vaše.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

To je čas, ko so poti odprte, energije pa naklonjene, da greste naprej. Lahko spiritualno, lahko pa fizično, a čas je, da se premaknete v neke odločitve, ki vas bodo spodbudile, da se žrtvujete za svoje sanje in želje. Morda boste prejeli lekcijo ali izkušnjo, s katero boste prepoznali osvojeno znanje, s katerim ste nagrajeni in pri pametnih odločitvah tudi zavarovani, da se lahko odločate bolje.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Morda imate občutek, da imate toliko priložnosti, a za vsako je potreben boj ali neko napeto stanje. Morda se sprašujete, zakaj se vam to dogaja. Toda prav to vam obljublja, da boste izbirali. Premiki, izbire in odločitve so tedenski meni za vas. A ob vsem tem ne pozabite, da morate za vsem in za vse stati močno in stabilno na tleh, da vas ne odnese v neko zračnost, ki vam ponuja zgolj negativno doživljanje.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Rezultati bodo jasni ta teden – kaj ste storili, kaj ste lahko vse storili. Moralo bi vam uspeti, pa vendar ne spite na lovorikah predolgo. Tudi življenje gre naprej, zato sledite služenju za svoje želje in cilje, saj se boste za marsikaterega od njih morali zelo načakati. Tu bo pomembna vaša notranja moč, ki je ne mečite skozi okno za male stvari. Pred vami so še veliko večji projekti, zato po pameti.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Dušice, za vas je nakazan čudovit teden. Vaša spiritualnost vam bo pomagala do plodnega obdobja. Ko boste dosegli to stopničko, boste pripravljeni na materialno in spiritualno blaginjo. Slednjo si lahko razlagate tudi tako, da boste dosegli znanje, ki ga potrebujete, da se vam bo želja uresničila. Zatakne se vam lahko samo pri časovni napovedi, kdaj se bo to zgodilo. Torej, tudi vi ste bližje uresničitvi.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Ta teden bi morali doseči neki napredek ali pa izpolnitev vašega cilja, ki vas bo postavil in omogočil nov vstop na višje ravni. Kot da boste metali čez ramo, tako pomembne kot nepomembne stvari, se boste kaj kmalu začeli dolgočasiti in iskati nov adrenalin. Zanimivo je, da vas na tak način Univerzum spodbuja, da se bolj posvetite svoji notranji čarobnosti, ki še vedno ni dosegla cilja.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Če ste lahko vi že prvo znamenje, ki bo sprejelo obdobje vračanja v preteklost, se pripravite na prve mentalne konflikte, ki jih boste doživljali v prihajajočem tednu. Mentalni konflikti pri vas resnično izstopajo kot prva karta postavitve, potem pa sledijo še spomini in čustvena izguba. Morda se vam lahko samo aktivira nekaj iz preteklosti, kar ste pometli pod preprogo, morda vam fizično celo potrka na vrata. Sakralna čakra je in bo zelo obremenjena.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Sledijo koraki naprej nazaj in nazaj naprej. Sledijo motnje v komunikaciji, v delovanju in tudi v samem vašem razmišljanju. Kot da boste lahko malce čudno izpadli za okolico, saj se boste poskušali izmikati, delovati v senci. Kot da ste se vdali v občutek, da ste popolnoma brez energije. Vzemite si čas in poskrbite za svojo kronsko čakro, pa boste morda ugotovili, kje se skriva odgovor na vaše počutje brez energije.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Očitno se boste s preteklostjo soočili prej ko slej in tako tudi prej lahko začeli čistiti vsega neočiščenega. Možni so novi začetki v ljubezni. Vsesplošna blaginja trka na vaša vrata in vas tako spodbuja k večji strasti in strastnosti. Univerzum je na vaši strani, zato boste imeli dovolj energije, da boste izpeljali marsikaj, če ne že vse, kar si želite in po čemer hrepenite. Kot da ste prejeli magični ključ rešitve.

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.