090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (17. – 23. 5. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

V prihajajočem tednu se boste zlahka predali materialni blaginji, ki vam je dostopna skoraj na vsakem koraku. Kar je pomembno za vas, pa je, da trdno stojite na nogah in da ste odločni v svojih odločitvah. Jasno, predhodno jih preverite, da se vseeno ne boste odločili napačno. Posledice vam lahko prinesejo težjo obliko mentalnega konflikta. Kljub vsemu bodite previdni.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Kot potovanje, ki vam prinaša skušnjave, vam prinaša energije prihajajočega tedna. Prijateljstva in odnosi nasploh bodo tako bolj dovzetni za neko razčiščevanje ali celo presojanje, kdo ostane in kdo gre. Preverite prijateljstva, ne samo iz okolice, temveč tudi same sebe. Odkrijte, katera so tista prava, in te obdržite. Ko se boste rešili tistega odnosa, ki vas bremeni, boste začutili mir. Priznajte si.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Teden pred nami vam prinaša energije, s katerimi boste imeli občutek, kot da se vrtite v krogu. Nenehno prisoten ali pa celo izvedljiv bo občutek borbenosti, da vam nekaj mora uspeti. Posledično večja kvota prisotnega strahu, vse to pa zato, ker ste premalo uporabili vse, kar posedujete. Čarovnik ali čarobnost, prepletena z izkušnjami, znanjem in lekcijami, bi vam marsikaj olajšala.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Kot da boste vstopili v centrifugo energij. Univerzum se ima v prihajajočem tednu namen poigrati tudi z vašimi energijami, saj želi uravnovesiti vaše energijsko delovanje in tudi ojačati povezanost z njim. Zato se ne čudite, če se boste v tem tednu morda pogosto znašli v dojemanju in premišljevanju glede lastnega doživljanja življenja. Spomladansko čiščenje sledi tudi na tem področju. Je treba!

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Teden pred nami od vas zahteva ponovno moč in dobro intuitivno sledenje energijam Univerzuma. Če boste želeli ali pač ne, energije bodo na vaši strani in vas bodo vodile k spoznanju resnice. Morda bo to lastna notranja resnica, morda boste s svojim ravnanjem izzvali odziv okolja, da bodo se karte položile na mizo. Resnica ta teden bo neizbežna. Ali iz vas ali pa iz okolice. Nič ne ostane skrito.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Kot da v vaše znamenje posega neka sveža energija, ki vas postavlja v bolj plodno in pozitivno obdobje. Jasno je, da se boste kot pogosto neučakano bitje ali znamenje kaj hitro lahko zapletli v ljubosumno in zavistno ravnanje. To bo lahko iz okolice prejeto ali pa izživeto iz vas, kajti vaša stabilnost in usmerjena fundacija ne bo doživela svojih rezultatov takoj. Ohranite upanje in ostanite mirni. Vse boste doživeli!

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Včasih vaša lastnost pretehtavanja o določenih zadevah le ni tako napačna, kot vam vedno očitajo. Ta teden vam prinaša vsesplošno blaginjo in spodbudo, da se žrtvujete še za tisto malo, kar je potrebno, da boste nekaj si izpolnili oziroma dosegli. Za prihajajoči teden sta nakazana prepoznavanje in praznovanje.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Služite cilju ali zadevi, za katero ste se odločili. Ob tem s pridom izkoristite svojo avtoriteto ali pa si jo izgradite na način, kjer boste lahko izživeli tudi svojo spiritualno moč, ki jo boste v prihajajočem tednu tudi potrebovali. Kot da se energije spreminjajo, a vendar jim sledite. Vse se zgodi z razlogom.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Energija preobrazbe trka na vaša vrata, vi pa se le odpravite z njo na vaše popotovanje. Vnesite na določena področja življenja ali dela še več strasti in tiste vaše strastne energije. Da pa bi dosegli optimalni izkoristek vsega tega, pa ne pozabite na očiščenje svojega solarnega pleksusa, ki je preveč nabit z energijskim gnevom oziroma je pod vplivom blokatorjev.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Premirje v nekem prepiru ali pa neki kompromis bi lahko izpeljali v prihajajočem tednu, saj vam je poleg ljubezenskih začetkov ali začetkov z ljubeznijo nakazana tudi izpolnitev vaše srčne oziroma za vas zelo pomembne želje. Ob vsem tem pa ne pozabite, da zaradi blokirane energijske točke tretjega očesa morda niste videli lastnega iskrenega doživljanja. Odpustite si za to, kar ste naredili narobe, in se opravičite.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Premiki, izbori in odločitve. Tako bi se lahko začel teden ali pa se kar odvijal do svojega konca. Kot da vas bo življenje izzivalo, kako dobro prepoznate priložnosti napredka in kako dobro prepoznate možnosti svojega padca. Karta intuicije vas zato opozarja, da v tednu pred nami le ne pozabite, da jo imate tudi vi.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Ko boste končno povedali to, zaradi česar vam trenutno energijski gnev blokira grleno čakro, si boste odprli vse materialne in finančne spremembe, ki so potrebne, da se lahko premaknete naprej. Plačajte, kar je treba, in pustite za seboj osebe in situacije, ki niso bile takšna jama, kot so vam jo opisovali. Včasih se pač tako zgodi …

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.