090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (24. – 30. 5. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden pred vami vam obljublja materialne in finančne spremembe, ki pa bodo od vas zahtevale pravo mero potrpežljivosti. Zagotovo se vam nasmiha materialna blaginja, zato odprite dlani, da vas lahko doseže. Morda preverite delovanje tudi svoje kronske čakre, ki vam omogoča stik z Univerzumom. Vse imate na dlani.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Konflikti vas lahko spremljajo čez prihajajoči teden, saj je nakazano, da bo pri marsikom prisotna tudi blokada srčne čakre. To pomeni, da vas lahko tudi preteklost potiska v blokirano delovanje, saj v danem trenutku premalo svetite s svojo svetlobo, ki jo premorete. Ne pozabite, da upanje umre zadnje.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Kot da se boste v začetku tedna soočali z dolgočasjem ter nepovezanostjo s seboj, kar vas bo lahko poklicalo tudi k razmišljanju in poglobitvi vase. Pojavijo se vam lahko izbire, pri katerih bo potrebna tudi vaša modrost, saj ni nujno, da bo vse potekalo tekoče. Morda vas pred uspehom čaka boj.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Stabilnost v vas samih vam bo omogočila boljši stik z Univerzumom, ki vam bo v prihajajočem tednu nanizal veliko pozitivnih energij, ki vam bodo omogočile tudi večje notranje ravnovesje. Poglobitev v svoj čustveni svet vam bo dala odgovore, ki jih iščete.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Igra usode bo v tem tednu v vašem življenju igrala pomembno vlogo. Doprinese lahko k spoznanju ali pa posledično k priznanju tako lastne kot tuje resnice. Kar je resnica, je resnica. Zato svoje mentalne konflikte usmerite raje v stanje na trdnih tleh in dojemanja sveta takšnega, kot je.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Ni nujno, da vam bo ta teden naklonjen. Vihar čustvene izgube in bolečine vam lahko sledi že od prej, v tem tednu pa bo izstopil iz okvirja vaše podzavesti. Očistite svojo korensko čakro, da boste posledično tudi dojeli posledice. Ne bodite toliko dovzetni za čustva okolice, ki vas lahko dodatno pahnejo v izgubo. Previdno.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Pametno čakanje, da v določeni zadevi seme dozori, vam bo na različnih področjih vašega življenja prineslo nove začetke. Odprite dlani in srce za materialno in spiritualno prihajajočo blaginjo, a ne pozabite preveriti tudi delovanja svoje sakralne čakre. Morda boste ugotovili, čigave so energije v vas.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Kot da boste dobili drugo priložnost v zadevi, v kateri si tako želite napredka. Sedaj bodite bolj potrpežljivi in predvsem osredotočeno načrtujte vsak svoj korak. Delujte morda bolj v senci in svetu ne pokažite preveč, predvsem to, da kljub priložnosti morda v duši in srcu še vedno trpite. Zdržite, minilo bo.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Kanček preteklosti, ki je bila morda moteča ali destruktivna, naj nima preveč vpliva na vaše vsakdanje življenje. Na obzorju se že kažejo pozitivni premiki naprej. Samo s harmoničnim delovanjem svojega telesa v celoti se boste lahko premaknili v nove izzive in objektivno delovanje. Bodite previdni.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Posvetite se svojemu energijskemu telesu, saj boste kmalu dojeli, zakaj nečesa ne morete izraziti in kaj točno ob tem čutite. Že v tem tednu boste izvedeli, zakaj se vam to dogaja, saj premorete dovolj modrosti, lekcij in preteklih preizkušenj, da boste znali preceniti zadeve.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

V tem tednu vam bo dobro služila intuicija, ki vam bo razkrila tudi, kam vas vodijo skušnjave, v katerih ste se znašli. Kot da boste preverili zvestobo ali zavezništvo v nekem odnosu, prijateljstvu ali partnerskem odnosu. Ko prejmete odgovor, pa si le odpočijte. Nekaj vas zelo bremeni!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

V zadevi, ki vas bremeni, vas ta teden čaka borba. Ali je to z okolico ali v vas samih, boste najbolje vedeli sami, hkrati pa boste ugotovili, zakaj ste ujeti v svoje strahove. Morda zaradi izida ali pa želenega izida. Uporabite svojo modrost in za seboj pustite vse, kar vam več ne služi. Tudi vi ste samo človek in imate pravice!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.