090 77 83

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 96 iz omrežja Telemach je 2,19 eur/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 eur/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 eur/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 eur/min, vse cene vključujejo DDV.

Tedenska energijska napoved (31. 5. – 6. 6. 2021)

Odkrijte, kaj vam bo prinesel ta teden!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

Teden, ki je pred nami, je lahko za vas zelo obetajoče obdobje, ki vam bo prineslo marsikatero izpolnitev vaših želja. Edina težavica, ki bi se vam lahko porodila ali pa vam bo dejansko predstavljala večjo težavo, bo služenje. Marsikdo od vas se lahko ujame v mrežo neučakanosti.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

Premaknite se naprej in ne zaspite na lovorikah, saj vam prihaja nasproti pozitivno, plodno obdobje, ko bodo vzklila pretekla posejana semena. Ne bodite začudeni, če vas v prihodnosti čakajo tudi materialne in finančne spremembe. Morda boste ravno v tem tednu dobili dobre ponudbe.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Vašemu znamenju je nakazano, da se boste v tem tednu primorani soočati s modrostjo, ki jo in ste jo že v preteklosti prejeli. Posledično to pomeni, da se boste morali soočiti tudi s svojo notranjo globino, ki ihti po spremembi in osebnostni rasti. Pustite si čas, da se bodo rezultati vašega napredka lahko pokazali.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Teden pred vami vam obljublja transformacijo energij, ki bodo za vaše znamenje lahko bolj intenzivne oziroma jih boste tako občutili. Izzivi se bodo lahko vrstili kot po tekočem traku, pa vendar ne obupajte. Večina vas bo nagradila in vam omogočila stopiti bližje ali pa celo doseči zastavljene cilje že v tem obdobju.

Lev (22. 7. – 23. 8.)

Dolgočasje in odsotnost povezanosti s seboj bosta ta teden vaši stalnici. Morda se razlogi skrivajo v energijski blokadi vase korenske čakre, ki kliče k očiščenju. Posledično pa boste morda primorani v življenje vnesti več osebne strasti. To ne predstavlja samo odnosov v okolici.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

Vaša notranja svetloba bo v tem tednu kar ihtela iz vas in želela zažareti v okolici. Tako se vam posledično lahko pojavi tudi več izbir in izborov, ki bodo zahtevali vašo modrost in njeno rabo. Potrpežljivo načrtovanje prihodnosti ali dogodkov bo za vas v tem tednu ključnega pomena.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

Intuicija vam lahko pomaga, da se boste v tem tednu soočili z vsemi potlačenimi negativnimi čustvi, ki se skrivajo v vaši podzavesti. Potrebujete počitek in potrebujete intuitivno delovanje, da se boste lahko energijsko okrepili za prihodnost, ki vas čaka. Vse bo dobro.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

Napoved za vaše znamenje se začenja s karto novih začetkov, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju. Seveda ne pozabite obnoviti ali pa izpostaviti zase svoje spiritualne moči, ki vam bo pomagala prebroditi tudi tiste trenutke skušnjav, ki se vam bodo porajali skozi vaše življenje.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

Očitno se boste primorani boriti. Borite se lahko za nekaj ali nekoga, kar vas lahko v prihodnosti tudi zelo močno in dobro nagradi. Vse lepo in prav, pa vendar bodite v tem boju pozorni na lastno energijo, ki jo boste zelo močno potrebovali. Lahko boste energijsko bolj občutljivi in posledično borbeni.

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

Poudarek namenite svoji grleni čakri, ki bo v prihajajočem času pri vas blokirana ali pa bo njeno pravilno delovanje okrnjeno. Očistite si jo, da boste lahko spregovorili o vsem tako, kot je oziroma kot čutite. Posledično boste lažje dosegli uspeh in tudi priznanje iz okolice. Ne akumulirajte čustev iz okolice. Bodite pazljivi.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

Dana vam bo možnost dosega vsesplošne blaginje, ki vam prinaša tudi nove ljubezenske začetke oziroma začetke v ljubezni. Toda ker znate biti zelo občutljivi, se osredotočite tudi na realne razloge konfliktov in blokad, ki bi si jih lahko predelali skozi svoje delovanje v tem obdobju.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Premiki, izbire in odločitve so dogodki, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju. Harmonija vam bo lahko dosegljiva, pa vendar ne pozabite, da imate morda blokirano ali pa ovirano delovanje vaše kronske čakre, ki vam omogoča sprejemanje energij Univerzuma. Očistite se in se povežite z višjimi bitji. Zmorete!

Pripravila Lara Uvid, 090 77 83

Za pogovor v živo pokličite
090 77 82

Cena ene minute zveze za premijsko telefonsko številko 090 77 82 iz omrežja Telemach je 2,19 €/min, iz omrežja Telekom Slovenije d.d. je 2.7121 €/min, iz omrežja T-2 je cena 2,49 €/min, iz omrežja A1/BOB 3,33 €/min. Vse cene vključujejo DDV.